Eşsel sorun

ay o ne değişik sendrom adı o nedir öyle
Valla değişik değişik sendromlar var. Bu sendromda da eşini annesi, kız kardeşi, çocuğunun annesi gibi görüyor yani sex yapılamaz kutsal kişi olarak. Sexi yakıştıramıyor eşine. Ya evlenince yada hamilelik /doğum sonrası ortaya çıkıyor geçmişte yaşadığı olaylar etkili oluyor annesine aşırı bağlı kişilerde yada anne sevgisi görmemiş anne bağı kopuk kişilerde oluyormuş.
 
Konuşmaya çalıştım zaten 2 kez hemde ama konuyu açınca por derkenden nasıl bir öfke nasıl bir sinir inanamazsınız. Ben de şaşırıp kalıyorum. Cidden içinden çıkılmaz bir durum. Telefonu kırsam gidecek bilgisayardan izleyecek. Bugün gene baktım telefonuna durum aynı. Kafayı yemek üzereyim. Bana karşı ise hala tık yok. Sarılmıyoruz bile.
 
Ben oldukça ılımlı konuşmaya çalılıyorum zaten. İki kez açtım konuyu bırakın porno dememi, por dahi derkenden adam bambaşka biri oluyor. Ne sinir ne öfke ama. İnanamazsınız. Çıldıracam artık.
 
ayy ben de tüp bebek tedavisine başlıycam şimdi bizimkinde de olmasın ya bu erkekler ne salak basitler valla bıktık bee
herhangi bir sağlık problemi yoksa sizi reddetmesi sürekli reddetmesi asla kabul edilemez.
koca koca değil her evde bulunan ergenliğe girmiş bakir erkek
siz beni güldürdünüz, allah da sizi güldürsün Aynen.
 
Siz de izleyin, sonra görmesini sağlayın. Sorarsa da benim özel hayatım karışamazsın diyin. İkimiz de böyle tatmin olalım bundan sonra birlikte olmamıza gerek yok diyin.
 
Konuya pornodan girmeyin.hatta o konuya değinmenize gerek bile yok.zaten o kadar aşırı tepki vermesinden belli ki kendisi de bir sorun olduğunun farkında.o yüzden öyle savunmaya geçiyor üste çıkıp konuyu kapatmak için bağırıyordur.
BEnce şunu konuşun: bana göre evlilikte bu kadar zaman ilişki olmaması anormal.istekli olduğunu gördüğüm halde (burada dikkat yine konu pornoya bağlanıp kapanmasın) beni tercih etmemen anormal.belli ki sana göre bunlar sorun değil.sence ne anormal olurdu?mesela bu durum iki yıl sürse sen de ikna olacak mısın terapiye veya çift danışmanlığına gitmeye?veya ben seni çeşitli sebeplerle hep reddetsem ne yapardın nasıl çözerdin?
Burada dikkat etmeniz gereken “senin sorunun-eksikliğin” değil “evliliğimizin meselesi” mesajı vermek. Hatta belki “ben artık kendimi kadın gibi değil sırf anne gibi görüyorum,cinsel dürtülerim öldü mü acaba ne yapsam” diye lafı dolandırabilirsiniz ki savunmaya geçip bağırmasın
 
eskıden kadınlar basım agrıyor derdı haklılardı cunku ev ıslerı cocuk ve iş yorgunlugu 732832 parcaya bolunduklerınden

bu erkeklere ne oldu bırden son zamanlarda acılan konular hep porno ıhanet ve ısteksızlık ustune rahatlık mı batıyor bunlara

esınıze evlılık terapıstıne gıtmeyı teklıf edın yoksa da kendısı bır doktora gıtsın konusun bence ben olsam oyle yapardım yanı konustunuz mu bunu pekı
 
Çok mantıklı, çok teşekkür ederim. Doğru haklısınız. Ben hep konuya pornodan girdim. Bu akşam bu konuşmayı yapacağım.
 
Siz de izleyin, sonra görmesini sağlayın. Sorarsa da benim özel hayatım karışamazsın diyin. İkimiz de böyle tatmin olalım bundan sonra birlikte olmamıza gerek yok diyin.
Düşünmedim değil ama işin kötüsü eşim benim telefonumu eline bile almaz. Yani anlayacağınız bu kadın napar diye umursamaz sanırım.
 
Konuşmaya çalıştım ama aşırı öfkeleniyor ve direkt bağırmaya başlıyor. Telefonunu karıştırdım diye kızıyor, konuyu hemen oraya değiştiriyor. Bu onun özel hayatıymış.
 
Çünkü o şekilde bastırdığının farkında bir şekilde susturuyor sizi işte ben olsam susmam artık ayrıca özel hayat karıyla kocayla olur bilgisayar telefonla değil gtünden element uydurmasın
 
Siz hamileyken yoğun pornoya alıştı ise normal cinsellik onu tatmin etmiyor olabilir. Siz de zaten yeni annesiniz, cepte olarak görüyor. Böyle bir ihtiyacınız olduğunu daha açık bir dille mi anlatsanız acaba
 
bence bir sağlık problemi olma ihtimali yüksek. yoğun ve stresli bir yaşamı varsa birde. dr a gitmeli bence
 
Az önce eşimle konuşmaya çalıştım. Onu suçlamadan, ılımlı davranarak. Ağzımdan porno lafı bile çıkmadı. Ona bu durumun bir sorun olduğunu, saçma bahaneleri bir kenara bırakmasını ve benimle esas sorunun ne olduğunu paylaşmasını istedim. Ben bunları söylerken o gülüyordu. Lafımı bitirdim, açık olayım mı dedi, ol dedim. İçimden gelmiyor, senle beraber olmak istemiyorum dedi. Nedenini sordum. Hiçbirşey demedi. Ona evlilik terapistine gitmeyi önerdim ve çıldırdı. Bu evlilik böyle gidecek ve sende bu şekilde yaşayacan dedi. Son sözü bu oldu. Ben de bak gör yaşarmıyım, yaşamazmıyım dedim. Konu kapandı. Bir daha da ağzımı açmam ama bu şekilde evlilik çok uzun sürmez biliyorum. Hepinize fikirlerinizden, önerilerinizden dolayı teşekkür ederim. Ben:0 kocam:1
 
Eşinize buradaki arkadaşlardan birinin attığı video sunumunu, yarın işte olduğunda bunu ona atın.Düşün, taşın kararını ver. Çözüm odaklı olmaya çalışıyorum. Sen de öyle olursan, bu sorunumuzu çözebiliriz. Yok olmayacağım, ne yaparsan yap diyorsan da, ayrılalım deyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…