ben size şöyle açıklayayım eşiniz yanınızda değişkem sexy bir video çekin yollamadan önce de sana sürprizim var yanında kimse yokken izle diyin. Muhtemelen zaten ereksiyon olacak izleyince. Bunu dile getirdiğinde de bu konuyu anlatın. Bilimsel olarak nasıl etkilediğini vs... Ben aynı problemi yaşadım ne yazık ki. Benim eşim saatlerce (5 saat) izliyordu. Gencecik adamda tık yoktu

üstelik bunu bir problem olarak da kabul etmedi. Fiziken de acayip dikkat çeken insanların güzel, tatlı değil ‘sexy’ olarak tanımladığı bir kadınım. Gerçi şu an hamileyim

her neyse eşim problem yaşadıkça ben hep kendimi suçladım her şeyi denedim olmadı kendimi çok suçlu hissettim. Eşim evdeyken başka bir odada baya sexy videolarak çektim yolladım kendisine. Bana değil adamcağız benim videoma karşı baya bayaaaa bir şeyler hissetti

sonra bunun bir problem olduğunu kabul etti ve bıraktı. Haftada 1-2 kez izliyor ancak çok şükür bir problemimiz de yok. Ama burada mesela bir sorun olduğunu kabul ettirmekte. O da zor bir süreç sizi bu yüzden inanın çok iyi anlıyorum ve lütfen kendinizi suçlu, kötü hissetmeyin.