essimmm essimm

Bilgi islem IT uzmani esim ve acayip dikkatlidir cok calisir hos isinden ettiler oda onun hatasindan dolayi degildi insanlar is dunyasinda fazla duzenbaz nankor oluyor yalaka olan kazaniyor dogrulari soyleyen 9koyden kovulur zaten kendi isine onem verdigi icinde bu konularda hassas fazlasiyla

Kendini begenmis ve kibirli biri mi?

Kaprisli ve simarik iste basbayagi. Bu davranislari niye savunuyorsunuz ki? Herkes yaptigi isi en iyi sekilde yapmali, ama esinizin yaptigi sey ayri mesele.

Tavuk dagilmis, ya da ufak hatalar olmus. Bunlar buyuk seyler degil oyle. Karsidaki kisinin isini savsakladigi anlamina da gelmiyor. Bir daha gitmeyerek o garsonlara da iyilik yapiyor. Hic sevmem kaprisli insanlari. Bir arkadasin da dedigi gibi odedikleri 3 kurusla o mekani satin aldiklarini sanarlar boyleleri. Hic kusura bakmayin yani, cevaplar hosunuza gitmiyor ama dogruya dogru.

Bazı insanlar odedıgı 30 liralık hesapla orayı satın aldığını sanar..
Kocanda bu yolda ılerlıyor..
Ne kadar hesap odedigimizi her gittigimiz yerde bilmiyorsun az yada cok ve bi hizmet ediliyorsa dogru duzgun edilir ha cok nadir kusur olur bence ben rahatsiz olmuyorum ama esim oluyor ama oyle havalarda oldugu icinde degil takintisi bu adamin oldugunun en iyisi ol temizlikciysen atiyorum elinden geldigince en iyi temizlikci ol bu mantikta ama kusur her insanda olur fazla takiliyo buda kendi isine cok onem verdiginden ve millet saatinde cikarken madalya takacaklar gibi ugrasir duzgun olsun diye saat doldu salla yapmayan oldugu icin boyle sacma sapan yakistirmalar yapma esime

Bende biliyorum fazla ama katlanamiyor simarik kaprisli olsa sadece bu konuda olmazdi herhalde degil mi ? Hep oyle olurdu ve bende surekli herseyde derdim ama sadece bu konuda oyle bunun paraylada alakasi yok ..

O

O zmn,mukemmeliyetci.
Yok normalde rahattir oyle hersey en super olcak derdinde degil oyle olsa benimle evlenmezdi .p
Kendi isi konusunda ve insanlarinda islerini dogru duzgun yapmasi konusunda fazla takiyor sadece bunun disinda hic oyle seyleri yok

Bende biliyorum fazla ama katlanamiyor simarik kaprisli olsa sadece bu konuda olmazdi herhalde degil mi ? Hep oyle olurdu ve bende surekli herseyde derdim ama sadece bu konuda oyle bunun paraylada alakasi yok ..
Onemli olan sadece bu konu ya da her konu degil ki... Su anlattiginiz davranislar dogru degil sonucta, baska huyuyla ustunu kapatmaya gerek yok. Ben sizin calismakla ilgili konunuzu okudugumda da esinizi garip bulmustum. O konudaki yaklasimi da dogru gelmemisti.

huyundan sikayetliyim evet ama kibirli havali pskolojik rahatsizligi oldugu anlamina gelmiyor ustunu kapatcak olsam hic yazmam is konusunda evet aramayi bilmiyordu esim 30 yasinda senelerdir o sirketteydi yetisti cikinca boyle afalladi sagolsunlar yazilan onerilen yerler olsun soyledim ettim simdi yapti denedi bekliyoruz

gayet şık giyindim.eşimle o zamanlar nişanlıdık bir restoranta gittik garson bey kafamdan aşağı balık döktü.neyse özürdiledi.ben sinir oldum tabi.aradan yarım saat geçmedi bu sefer garson kız servis yaparken masadaki suyu devirdi üstüme döküldü.30 defa özürdiledi :) neyseki yaz mevsimiydi çabuk kurudu üstüm başım

AYrica burda okadar sorunlu gercek pskolojik sorunlu koca var benimkinin kimseye zarari yok benle konuyor gitmicez diyo kimseyi garsonu assalayip soylenmiyor adamda biz konusurken duydu telafi edelim dedi tesekur etti gitti tavukta eve gelmisti parasini odedi bisey demedi ama yemedi kedilere atti kimseye zarari yok yani icten ice kiziyor iste

Yok normalde rahattir oyle hersey en super olcak derdinde degil oyle olsa benimle evlenmezdi .p
Kendi isi konusunda ve insanlarinda islerini dogru duzgun yapmasi konusunda fazla takiyor sadece bunun disinda hic oyle seyleri yok
Aaa bir turlu teshis koyamadim esine....hahahaaaaaa.
O zmn,onunla bir yer gitme.biraz tavir koy.bu davranislarindan biktim diyin,uzulun,buzulunnn,surat asin....

Aaa bir turlu teshis koyamadim esine....hahahaaaaaa.
O zmn,onunla bir yer gitme.biraz tavir koy.bu davranislarindan biktim diyin,uzulun,buzulunnn,surat asin....
Adama demedikleri kalmadi oraya satin aldigini sansa garson azarlar bilmem napar adam benle konusuyor ve gitmiyor bidaha o sorumluda benle konusurken duyup telafi edelim dedi tesekur etti gitti tavukta eve gelmisti onada bise demedi odedi ama yemedi atti kedilere yani sadece icten kizip gitmiyor kimseye bisey dedigi yok bende sadece tekrar goturebilmek istiyorum derdim bu kimseye kapris yapmiyo susyo ama gitmiuo veya yemiyor

Bende eşiniz gibiydim en ufak hatada bitti bi daha gelmem diyordum bi gün Pizzacıyla tartismistim eşim hala anlatıp gülüyor :) eşim konuştu benle insanlar hata yapabilir birazcık görememezlikten gel diye bende daha dikkatli davranıyorum sizde konuşun bence faydasını göreceksinizdir

Buyutulecek bir huy değil bence.ben de memnun kalmadigim bakkala bile gitmem neden gideyim yani.bu tip işlerle uğraşanlar halkla ilişkilere önem vermeli bence.yemegi ben evde de yerim.maksat hoş vakit geçirmek.mekanda iyi vakit gecirmiyorsam neden gitmekte ısrar edeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…