CiRiLLA ♈ Pro Üye 10 Ekim 2014 32.981 148.655 798 9 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi CiRiLLA #81 katippp .!.: size karşıda böyle mi? Genişletmek için tıkla... Yok hizmet sektorunde sadece yemek degil bisey almak olur vs ozmnlar boyle
katippp .!.: size karşıda böyle mi? Genişletmek için tıkla... Yok hizmet sektorunde sadece yemek degil bisey almak olur vs ozmnlar boyle
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.007 23.691 598 9 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi CiRiLLA #82 sivrikose .!.: Yok hizmet sektorunde sadece yemek degil bisey almak olur vs ozmnlar boyle Genişletmek için tıkla... iyi bari gitmezsiniz olur biter. ya size karşıda öyle olsaydı. bu yemek olmamış bi daha senin yemeklerini yemem deseydi mesela
sivrikose .!.: Yok hizmet sektorunde sadece yemek degil bisey almak olur vs ozmnlar boyle Genişletmek için tıkla... iyi bari gitmezsiniz olur biter. ya size karşıda öyle olsaydı. bu yemek olmamış bi daha senin yemeklerini yemem deseydi mesela
CiRiLLA ♈ Pro Üye 10 Ekim 2014 32.981 148.655 798 9 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi CiRiLLA #83 katippp .!.: iyi bari gitmezsiniz olur biter. ya size karşıda öyle olsaydı. bu yemek olmamış bi daha senin yemeklerini yemem deseydi mesela Genişletmek için tıkla... Asciyla evlenseydin derdim -.-
katippp .!.: iyi bari gitmezsiniz olur biter. ya size karşıda öyle olsaydı. bu yemek olmamış bi daha senin yemeklerini yemem deseydi mesela Genişletmek için tıkla... Asciyla evlenseydin derdim -.-
merisina Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2014 2.292 1.509 248 39 9 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi CiRiLLA #84 Mune .!.: Karşılıklı atışmayın isterseniz... Genişletmek için tıkla... Atışmaktan ziyade biz bildiğimizi, gördüklerimizi paylaşıp destek olmaya çalışırken Ela hanım yok yere ortamı geriyor, neyse sıkıntı yok önemli olan sivriköşe nickli arkadaşın mağduriyetinin giderilmesi ve çoğumuz da bu konuda hemfikiriz
Mune .!.: Karşılıklı atışmayın isterseniz... Genişletmek için tıkla... Atışmaktan ziyade biz bildiğimizi, gördüklerimizi paylaşıp destek olmaya çalışırken Ela hanım yok yere ortamı geriyor, neyse sıkıntı yok önemli olan sivriköşe nickli arkadaşın mağduriyetinin giderilmesi ve çoğumuz da bu konuda hemfikiriz