essimmm essimm

Bu 1-2 kere olsa tamamda heryerde kusur buluyorsa Cafeyi falan geçtim ama eve yemek siparişi veririm o yemezse yemesin :)

KUzum benimki tartismiyor kimseye bisey demiyor sadece bidaha gitniyo benimde gidesim geliyo ama ikna edemiyorum hic

Orasida oyle ama kirk yilda bi hata oluyo surekli olsa anlarim burdakiler kaprisli sorunlu 3kurusla satin aldihini saniyor diyor ama adam ne kapris yapar ne ordakilerle atisir oder ve gitmez benimde gidesim gelio seviyosam ikna edemiyorum bu tavugu atti deyince millet yedigimiz yerde atti sandi galba eve gelmisti yemedi kedilere atti bozulsada kimseye kapris yapmiyo yani derdim o degil

Valla etrafta öyle tuhaf huylu insanlar var ki bu durum çok abartılı gelmedi bana.adamin da huyu bu demekki zamanla biraz daha esner ama tamamen vazgeçecegini sanmam.varsin derdiniz bu olsun biraz idare edin bence...

Bende tehsis koymadim zaten bence dedim fikrimi soyledim..ayrica takinti bir hastaliktir tıptada arastirirsan ögrenirsin sinirli olmasiyla ilgili degil benim yorumum,yenebilecek bir yemegi sadece dağıldı diye yememek bana göre rahatsizlik belirtisidir şuanda bu sekilde olan bi takıntısı ilerleyip daha ciddi bir boyut kazanabilir..bunu ifade etmek istedim senide rahatsiz edicek bi boyut kazanmis ki sende buraya konu açmissin ama aradigin çare burda degil onu soylemek istedim bu esinden kaynakli bir olay sinirini ancak yardim alarak yeneblir yani burda nekdar muhabbet döndürsende boş onu soylemek istiyorum

Tavuk eve geldi dagilmis sekilde kizdi kedilere atti gittigimiz yerdede biseye kiziyosa benle konusur gelmicez der sorumluda yanimizdaymis kim bilmiyorduk konusurken duydu telafi edelim dedi tesekur etti gitti sinirlenip gittigimiz yerlerde milletle tartisip kontrolsuzce ..kapris filan yaptigi yok sadece icten kiziyo gitmiyor benimde gidesim oluyor ikna etmenin yolunu bulamamam dert buda onun huyu takiyo pskolojik sorunu var tedavi olsunluk birsey yok ofkesini kontroll etmeyip gittigimiz yerlerde olay yapsa degisik deyler yapsa tamam halisin derdim kimseye bi zarari yok adamin gitmiyo inatla okadar

Obsesif vaka

narsist müşkülpesent ve mükemmelliyetçi malesef çok kötü kararınca olsa 4*4 lük mükemmel erkek tanımına girerdi,psikolog yardımı ile seyreltebilirsiniz bu huyu aslında..

Yanlis anlama ztn zararli bir insan demedim oyle davraninca iste kendine zarari oluyo insanin çevreye değil sinirleri yıpranıyo umarim bian önce geçer bu durum dedigim gibi öfke kontrolü için bir yardim alablir eşiniz sadece sorunlu insanlar psikoloja gidicek diye bisey yok bugune bugun herkes yardim aliyo bu cok normal rahatlamak açısından bence bir deneyin derim sakinlesmek öfke kontrolü yapmak için belki yol gösterir

narsist müşkülpesent ve mükemmelliyetçi malesef çok kötü kararınca olsa 4*4 lük mükemmel erkek tanımına girerdi,psikolog yardımı ile seyreltebilirsiniz bu huyu aslında..
Konu disinda narsistlik ve asiri mukemmeliyetcilik diye tanimladiginiz seyler yapmiyor ama oyle olsa butun davranislarina yansimazmiydi ki bu ?

Konu disinda narsistlik ve asiri mukemmeliyetcilik diye tanimladiginiz seyler yapmiyor ama oyle olsa butun davranislarina yansimazmiydi ki bu ?
yani sadece hizmet sektörüne karşı böyle ise bir kibir söz konusu tmamen narsistlik dersek hata ederiz tabiki,ama herkese ve her şeye karşı ise bu tutumu dediğim üç paralel özellik yapışıyor işte...mesela kendisine karşı yanlışı olan bir insanı da çat diyre hayatından çıkarıyor mu yoksa sadece hizmet sektörüne karşımı böyle,misal bende güleryüz hızlı servis ve güzel ikram bekleyip aradığımı bulamazsam saymadan etmeden tabi bir daha o mekana gitmeyen biriyim,ve bu huyumu hiç sevmiyorum zamanla insan ilişkilerime de yansıyacak diye.

Hizmet sektorune karsi var sadece yedek parca lazim oluyo siparis ediyor gec geliyosa vs bidaha cok ihtiyac olsa ve sadece orda bulabilsede almama inadi yapiyor ama kimseyle tartisip soylenmez

Hizmet sektorune karsi var sadece yedek parca lazim oluyo siparis ediyor gec geliyosa vs bidaha cok ihtiyac olsa ve sadece orda bulabilsede almama inadi yapiyor ama kimseyle tartisip soylenmez
o zaman biraz Ali Cengiz oyunu yapsanız belki işe yarar ne bileyim eşiniz gelmeden sipariş verseniz eve masanızı hazırlasanız yemeğini yedikten sonra memnuniyetini dile getirirse bak bu aynı mekan deseniz hata illaki olur ama kronikleştiği taktirde ben de sen gibi düşünüyorum deseniz nasıl olur ki?

Öyle bisey yapmayi denemedimde soyledim onemli seyler degil ben rahatsiz olmuyorum sureklide olmuyor zaten ama takmis bi herkes ustlendigi gorevi ciddiye alsa aldiklari parayi maasi haketmiyolar boyle yaparak haram o para der kendide calisirken saatim doldu diyip cikmazdi isten duzgun olsun diye ugrasirdi karsiligindada ekstra bisey kazanmazdi ama onem verirdi hos karsilik beklemeden isi en duzgun sekilde yaptiginin karsiligini kotu aldi cunku bazen bazi yerlerde dogruyu konusmak suc neyse cok sagol

Isi konusunda mukemmeliyetciyse umarim esiniz isiyle ilgili kucuk ya da buyuk bir hata yapar ve hayatta is yasaminda insanlarin hata da yapabilecegini anlar.Kissadan hisseyi algilayabilirse tabi.Tavuk dagildi diye kediye atmak nedir arkadas??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…