essimmm essimm

Isi konusunda mukemmeliyetciyse umarim esiniz isiyle ilgili kucuk ya da buyuk bir hata yapar ve hayatta is yasaminda insanlarin hata da yapabilecegini anlar.Kissadan hisseyi algilayabilirse tabi.Tavuk dagildi diye kediye atmak nedir arkadas??
Bence umarim o sekilde ders almadan anlar :/

narsist müşkülpesent ve mükemmelliyetçi malesef çok kötü kararınca olsa 4*4 lük mükemmel erkek tanımına girerdi,psikolog yardımı ile seyreltebilirsiniz bu huyu aslında..
Cok komik ya tabirlere bak ee doktor hanim baska baska neleri var bu arkadasimizin esinin yahu alti ustu is konusunda biraz hassas ne kadar bosbogazsiniz yaa. Konusuyimda ne konusursam konusiyim modu. Allah esinize yardiim etsin bende size kompleksli teshisi koyuverdim gitti

Vay vay vay forumu psikologlar sarmış adam bi konuda biraz hassas diye nerdeyse gotur hastahaneye yatir diyeceksiniz
Kuzenimde de saç koparma hastalığı vardı gitmediği psikiyatr kalmadı bi ton antidepresan vs sırf egosundan en son psikolog olan emmioğlumuz kuzene gitti eskiye nazaran çok daha iyi . Şaka bir yana takıntılar da psikolojik vakalardır ama öncelikle kişi takıntısını kendi kabul etmeli

Sana da bir teşhis konulması yakındır be arkadaş

Esini bu konuda yavas yavas uyararak biraz daha ilimli bakmasinu sağlayabilirsin belki. Ama sinirlenmeden inatlasmadan yani cunku o zaman baya inat ediyor anladigim kadariyla.

Değişikmiş... Ben ancak kıldır,tüydür onlar çıkacak öyle gitmemezlik yaparım.

zor biri eşin
sen bu adamla nasıl anlaşıyorsun
tek sorununuz bunlarmı

Karşılıklı atışmayın isterseniz...

Yemeğin içinde bir şey falan çıksa yada garsonların bir saygısızlığını görsem bende gitmem.
onun dışında minik hatalar elbette olabilir görmezden gelirim.
eşin mükemmeli arıyor sanırım takıntı haline gelmiş.
yapacak bişi olduğunu düşünmüyorum.. sürekli yeni yerler keşfedeceksiniz gibi görünüyor

Eşinizin hiç hatası olmuyor ve dört dörtlükse çok normal böyle şeylere takılması.
Ama kimse dört dörtlük değildir.iş yerinde eşinizin hiçmi hatası olmuyor acaba?
Keşke aynısı eşinize yapılsada,yaptığı hatayı anlasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…