Bence umarim o sekilde ders almadan anlar :/Isi konusunda mukemmeliyetciyse umarim esiniz isiyle ilgili kucuk ya da buyuk bir hata yapar ve hayatta is yasaminda insanlarin hata da yapabilecegini anlar.Kissadan hisseyi algilayabilirse tabi.Tavuk dagildi diye kediye atmak nedir arkadas??
Vay vay vay forumu psikologlar sarmışObsesif vaka
Cok komik ya tabirlere baknarsist müşkülpesent ve mükemmelliyetçi malesef çok kötü kararınca olsa 4*4 lük mükemmel erkek tanımına girerdi,psikolog yardımı ile seyreltebilirsiniz bu huyu aslında..
Kuzenimde de saç koparma hastalığı vardı gitmediği psikiyatr kalmadı bi ton antidepresan vs sırf egosundan en son psikolog olan emmioğlumuz kuzene gittiVay vay vay forumu psikologlar sarmışadam bi konuda biraz hassas diye nerdeyse gotur hastahaneye yatir diyeceksiniz
Sana da bir teşhis konulması yakındır be arkadaşCok komik ya tabirlere bakee doktor hanim baska baska neleri var bu arkadasimizin esinin yahu alti ustu is konusunda biraz hassas ne kadar bosbogazsiniz yaa. Konusuyimda ne konusursam konusiyim modu. Allah esinize yardiim etsin bende size kompleksli teshisi koyuverdim gitti
Siz koysaniza zaten onunuze gelene koyuyosunuz meydan boşSana da bir teşhis konulması yakındır be arkadaş
Çirkefleşmeyeceğim . . .Siz koysaniza zaten onunuze gelene koyuyosunuz meydan boş
E yani cirkeflesmeyin zatenÇirkefleşmeyeceğim . . .
Ama tatlım sen çirkeşleşiyorsun ya neyseE yani cirkeflesmeyin zaten
Az terbiye..Ama tatlım sen çirkeşleşiyorsun ya neyse
Yok konusmayi denedim islemeyince kendim sinirleniyorum .dEsini bu konuda yavas yavas uyararak biraz daha ilimli bakmasinu sağlayabilirsin belki. Ama sinirlenmeden inatlasmadan yani cunku o zaman baya inat ediyor anladigim kadariyla.
Sadece bu konuda boyle hizmet sektoru diger davranislarina yansimiyorzor biri eşin
sen bu adamla nasıl anlaşıyorsun
tek sorununuz bunlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?