Essiz tatil yapmak

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Selam hanimlar,

Hemen konuya giriyorum. Biz esimle iki senelik evliyiz. Bal ayina gittik ve gecen senede bi hafta ailecek bi tatil yaptik. Hic yaz tatili yapmadik esimle. Gecen sene gidecektik iznimi ayarlamistim ama esimin is seciminden dolayi gidemedik iznimi geri cektim. O ailenle git dedi ama ailem istemedi bende gitmedim. Bu sene yaz icinde yine izin aldim ve gidecekmisiz gibi konusmustuk ama esim yine yan cizdi. Iznini geri cekemezmisin sonra gidebilirsek gideriz dedi bende hayir cekemem dedim. Isyeri gercekten istemiyor izin alip geri cekilmesini. Sonra esim ben gelemem dedi bende usteledim surekli. Sonrasinda su tarihte sana net bir cevap verebilirim gidip gitmiycez diye dedi. O tarih gelmeden biz surekli kavga ettik esimle diger konumu okursaniz biraz anlarsiniz neden kavga ettigimizi. Baska sebeplerden kavga ediyorduk. Esimde benden haber bekleme ben izine felan gitmiyom demeye basladi. Bende en son kavgada kafaya koydum gitmeyi be biletimi aldim hanimlar. 2 hafta gidecegim. Bu arada onun bana haber verecegi tarih simdi geldi. Yani biletimi ayarlamasaydimda genede bana haber vermesinimi bekleseydim? Ama cok kavgalar ettik cok laflar etti bende bu zaten gitmez ne hali varsa gorsun ben gidiyorum gibisinden dusundum. Ald bileti gitti. Ama simdide aklima geliyo gidecek olmam onu birakip ve aciyorum. Siz olsaniz napardiniz? Gidermiydiniz? Biletimi aldim gerci zaten donusu yok. Esinden ayri tatile giden varmi veya aranizda? Bu arada ailemde tatilde olacak ben gittigim zaman yani ailemle olacagim. Simdiden tesekurler yorumlariniz icin.

Ortak belirlemistik ama o sonradan ben gidemiycem demeye basladi. Gecen senede ortak karar vermistik ama yine aynisi olmustu

Birbirimizden ayri pek biyeri gitmeyiz. Tatilede gitmezdim. Ancak devamli boyle problem yaratan bir tip olsa bende ugrasamaz tek giderdim heralde.

Cok oralı olmamış eşiniz hep üstten yaklaşmış plan yapmaya gibi geldi bana

Çok da kavga etmissiniz ayrı çıkmak iyi gelir bence
Özlem olur kafanızı dinlersiniz
2 hafta çabuk gecer

Gelmiosa zorlama.. adam gotmek istemiyo bence.. got mis gibi tatilini yap.. benim elimde oyle firsat olsa kacirmazdim.. ilerde coluk cocukla zaten istesende tek takilamazsin

Cok tesekur ederim yorumlariniza arkadaslar. Bende normalde tek gitme taraftari degilim cidden. Ama artik pes ettik gibi. Bende calisiyorum ve neredeyse hic izin almiyorum. Izine gitmeye cok ihtiyacim var ama simdiden aciyorum onada tek kaliyo ve onun tatil yapmasi gerek oda cok calisiyor. Onun gitmeme sebebi isleri birakip gidememek veya para sIkintilarindan iscilere ben tatile gidiyorum diyememek gibi seyler. Bide tatil plani yaparken bu tarihi beraber planladik. Ben hic bi zaman kafama gore yapmam mesela ama genede yine gidemem tatile dedi. Imreniyorum esleriyle tatil yapan insanlara. Bide beraber yaz tatili yapmak dahada bi guzeldir esinle

Keşke gelip gelmeyeceğini netleştirmeden bilet almasaydınız, olan olmuş artık. Ama tatsızlık çıkacak gibi görünüyor. Niye tatile çıkmak istemediğini anlamadım ben. Maddi kaygıları mı var acaba?

Diğer sorunuza gelirsek eşten ayrı tatile gidilir tabi. Ben öğretmenim, eşim iki hafta iznini kullandı, tatile gittik. Ama ben hala tatildeyim. Haftaya da bir hafta annemle gideceğim yakın bir yerlere. Ne yapayım benim de canım var sonuçta. Bir şey yok bence bunda.

ailemle giderim elbet. tek veya arkadaşlarımla gidecek olsam sıkıntı çıkarır ama üsteleyip ona da giderim istesem tadını çıkarın.

Bende beklesemiydim diye dusunmeye basladim. Ama iki kere bekleme benden haber gelmiyom ben demisti bende cok sinirlenmistim biktim yani bide o yuzden ayarladim insallah hayirlisi olur ve iyi gelir

Gidilir tabi neden gidilmesin.Hele sizin durumunuzda kesin giderdim ben o belki gitmezsiniz diye düşünüyo yine gidin de görsün anyayı konyayı.Gideceginiz güne kadar da bişey söylemem ben yerinizde olsam

Gidin yahu. Sizi kaç kere ekmiş. Onun niyeti yok. Gidin rahat rahat kafa dinleyin.
Zaten sizinle çıksa da mırın kırın edecek gibi. Huzurlu bir tatil yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…