• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Essiz tatil yapmak

Evli değilim ama annem gider tek başına babamın izniyle kafasını dinler arada ilk mızmızlanır babam sonra kabullenir.

Ben giderdim.. ailem olmasa yalnız olcak olsam yine giderdim. Hem daha güzel olurdu. Mis gibi kafa dinleme. Karılar kocalar rahat bıraksın birbirini herkes nefes alsın.. hayat böyle daha güzel..

Ben şimdiden pazarlık atıyorum. Şuan tatile gittiğim arkadaşlarımla yılda bikaç gün beraber takılmak isterim, kabul de ediyor sağolsun. Her zaman onunla iyi vakit geçiremem ki bazı şeyler arkadaşlarla daha güzel. Ya da aileyle...

Selam hanimlar,

Hemen konuya giriyorum. Biz esimle iki senelik evliyiz. Bal ayina gittik ve gecen senede bi hafta ailecek bi tatil yaptik. Hic yaz tatili yapmadik esimle. Gecen sene gidecektik iznimi ayarlamistim ama esimin is seciminden dolayi gidemedik iznimi geri cektim. O ailenle git dedi ama ailem istemedi bende gitmedim. Bu sene yaz icinde yine izin aldim ve gidecekmisiz gibi konusmustuk ama esim yine yan cizdi. Iznini geri cekemezmisin sonra gidebilirsek gideriz dedi bende hayir cekemem dedim. Isyeri gercekten istemiyor izin alip geri cekilmesini. Sonra esim ben gelemem dedi bende usteledim surekli. Sonrasinda su tarihte sana net bir cevap verebilirim gidip gitmiycez diye dedi. O tarih gelmeden biz surekli kavga ettik esimle diger konumu okursaniz biraz anlarsiniz neden kavga ettigimizi. Baska sebeplerden kavga ediyorduk. Esimde benden haber bekleme ben izine felan gitmiyom demeye basladi. Bende en son kavgada kafaya koydum gitmeyi be biletimi aldim hanimlar. 2 hafta gidecegim. Bu arada onun bana haber verecegi tarih simdi geldi. Yani biletimi ayarlamasaydimda genede bana haber vermesinimi bekleseydim? Ama cok kavgalar ettik cok laflar etti bende bu zaten gitmez ne hali varsa gorsun ben gidiyorum gibisinden dusundum. Ald bileti gitti. Ama simdide aklima geliyo gidecek olmam onu birakip ve aciyorum. Siz olsaniz napardiniz? Gidermiydiniz? Biletimi aldim gerci zaten donusu yok. Esinden ayri tatile giden varmi veya aranizda? Bu arada ailemde tatilde olacak ben gittigim zaman yani ailemle olacagim. Simdiden tesekurler yorumlariniz icin.
valla benle tatile gitmeyen adamı bu kadar poflatmam ki gittim de gecen ay esimle gitmistim ailemle bi tatil fırsatı oldu ailemlede gittim ohhh miss gibiydi böyle adama acıma en güze yere git eglen deniz kum günes kime iyi gelmemis ki

Evet var, daha yeni döndüm. Arkadaşlarımla gittim. Kısa bir tatildi.
Mis gibide geçti.
Diğer konunu okumadım ama bu konundan anladığım kadarıyla gelmek için çabalamamış. Bak keyfine.

Ben eşimden ayrı yurt dışına gitmiştim arkadaşımla çok da keyifli geçmişti, ailemle tatile ise zaten eşsiz gitmeyi tercih ediyorum çocukla daha rahat oluyor. Eşim bensiz hiç tatile gitmedi ama gitmek istese hiç sorun olmazdı benim için de.

Esim aslinda tatili sever eskiden giderdi ailesiyle denizi felan cok sever. Balayimizdada cok eglenmistik herseyin tadini cikartmistik o istedigi icin tatildede gemiye felan binmistik. Ama iste hep is is is. Sebebi hep isi ama nereye kadar demi. Benik bildigim calisan insanlar onceden ayarlarlar tatilini ve giderler. Son dakkami ayarlamak istiyodu bilmiyorumki. Iki hafta gidecegim bide. Sizce iki hafta gidiyo olmam cokmu uzun esimi evde birakip? Bide ben yurt disinda yasiyorum ve turkiyeye gidecegim insallah. Annem babamlarda orda olacak ben gittigimde. Onlarda yurt disinda kaliyor ve cok yakiniz aramizda bi kac dakikalik mesafe var. Onlar gitmese bu sene bende gitmezdim ama onlarda zaten orda oluyorlar diye gidiyorum.

Eşim gerçekten gelemiyorsa tabii ki ailemle tatile giderim, eşim de memnun olur. Kendi işi dolayısıyla yoğun olduğunda benim ailem yada arkadaşlarımla vakit geçirmemden mutlu olur genelde. Ama eşinizin gelmek istememesi neden? Ailenizle mi tatil yapmak istemiyor acaba? Yada gerçekten işi dolayısı ile mi? Mesela ben seneye ailemle tatile gideceğim ama eşim çoluk çocuk çok olduğu için sen gidersin bir hafta olmaz mı dedi. Ben de olur sen bilirsin dedim.

Esim aslinda tatili sever eskiden giderdi ailesiyle denizi felan cok sever. Balayimizdada cok eglenmistik herseyin tadini cikartmistik o istedigi icin tatildede gemiye felan binmistik. Ama iste hep is is is. Sebebi hep isi ama nereye kadar demi. Benik bildigim calisan insanlar onceden ayarlarlar tatilini ve giderler. Son dakkami ayarlamak istiyodu bilmiyorumki. Iki hafta gidecegim bide. Sizce iki hafta gidiyo olmam cokmu uzun esimi evde birakip? Bide ben yurt disinda yasiyorum ve turkiyeye gidecegim insallah. Annem babamlarda orda olacak ben gittigimde. Onlarda yurt disinda kaliyor ve cok yakiniz aramizda bi kac dakikalik mesafe var. Onlar gitmese bu sene bende gitmezdim ama onlarda zaten orda oluyorlar diye gidiyorum.

Oo bide yurtdışındaymışsınız bence iki hafta çok normal. Benim ablam da yurtdışında eşi olmadan çok geldi, hepte bir ay kalır. Hiç problem olmadı.

Valla ben gidiyorum her yaz.
Hem de en az 1 buçuk ay ayrı kalıyoruz bazen 2 ay.
Tabi ki seve seve değil kavga gürültü.
Yapacak bir şey yok.
Çalışan kadınım onun işi izin sorunu yüzünden tatilimden vazgecemem.

Ay helal olsun vallaha hanimlar. Bende gidecegim allahin izniyle insallah. Esimde gelseydi ikimizin istedigi yerlere gidecektik. Ya otel yada onun memleketine ve sonra benimkine. Yani oyle anlasmazlikta yoktu aramizda. Hep is yuzunden sorun ediyor. Ve ayrica tatil tarihini is yerime ona sorarak bildirdim yani kendi kendime kararda vermedim. E ozaman daha gec bi tarihe aldirsaydi. Ailemle olmak istedigimi dusunuptemi oyle bisey yapmadi bilemiyorum tabi.

Back
X