estee lauder ürünleri ucuza ve tavsiye a dostlar

kozmo-girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
1
0
39
Estee Lauder 'ın ürünlerini annemkileri ufak ufak aşırarak kullanmaya başlamıştım :) bu kadar küçük bir ürüne bu kadar para mı verilir yahu diyerek kendime almaya karşı çıkmıştım :) şaka bir yana ebatı küçük olsa da uzun süre kullanabildiğim ve gerçekten yararını gördüğüm için cilt bakımı ile ilgili olarak Estee Lauder'dan başka bir markayı tercih etmiyorum. İnternet alışverişlerinde piyasada çok fazla replika ürün olduğunu duyduğum için her zaman dikkatli olmaya çalışmış bir insan olarak genelde alışverişlerimi bildiğimiz büyük mağazaların e-ticaret sitelerinden yapmışımdır. ama bu durum bir kaç ay öncesine kadar değişmiş durumda. Güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi ile kendisi yeni ama geçmişi eski bir e-ticaret sitesi keşfettim ....ben çok memnun kaldığım için size de tavsiye etmek istedim. çünkü çok şekerler :) tavsiye üzerine kendilerini bulmuş olsam da ilk siparişimde bir tedirginlik yaşamadım desem yalan olur ama ertesi gün ürünü göndermiş olmaları, ürün ile beraber fatura ve küçük sürpriz bir hediyenin de paketten çıkmış olması onları hemen sevmeme neden oldu :) ayrıca Estee Lauder'ın ürünleri piyasanın altında fiyatlarla ve peşin fiyatına taksit imkanları ile satılıyor. ürünler gerçekten benialbenial diyorlar :) heee unutmadan bugün de 3 adet salvador dali parfümü almıştım onlar da geldi ve gerçekten orijinal parfümler.

Son düzenleyen: Moderatör: