• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşten gizli doğum kontrol hapı kullanmak

Aman be güzelim, bunu en yakınındaki kadına söylüyorsun o bile uzaylı görmüş gibi bakıyor yüzüne, hepimiz yaşadık, çok uykusuz kaldım şu oldu bu oldu diye saatlerce anlatıp, üstüne alışıyorsun zamanla diye noktaliyor. Kaldı ki aksayacak işin alacağın kilo sorun olsun.. Erkek hep bencildir çok doğru, onun istediği olsun da sen hazır olsan nolur olmasan nolur.. benim eşim beni bencillikle suçluyor, ben istemiyorum diyormuşum, anlatamıyorsun, anlamıyorlar..

Anlamamakta özgür, boyun eğmeyecek insan, nokta.

hapları saklamama gerek yok çalışıyorum zaten işyerindeyken içebilirim hapı hiç eve götürmeyeceğim yani hiç görmeyecek. bi pazarları tam gün beraberiz onu da ertesi günü iki tane içerim zaten ayın bir haftasında regl dönemim. böyle böyle idare etcem bi süre. bana bu daha akıllıca geliyor o içmediğim pazar gününde hamile kalırsam zaten aldırmam gittiği yere kadar gider diyorum. o da şans meselesi. bakalım bekleyelim ve görelim bakalım. maddiyat konusu artı hazır olmamak ikisi de yeterli beklemek için bence. hazır çalışabiliyorken akarken doldurmak lazım keseyi. ben kendimden çok feragat ettim borçlar daha çabuk bitsin diye. aynı şekilde çocuğumda olmak istemiyorum gönlümce alışveriş yapmak istiyorum onun için. hatta hamilelik kıyafeti bile almayı düşünüyorum tabi ki de bunların hepsi para. bu devirde ne olursa olsun tek kişinin maaşıyla geçinilemiyorken maalesef ki tek kuruşum olmadan malesef ki çocuk düşünmüyorum tahlillde de belli olmuyorsa sorun yok demektir.
Birgünu unutup yada kullanmayip ertesi güne iki tane almanın bir yararı olmaz.. Aylık iğnelerden vurul.. Bir ay rahat edersin

Eşşekten düşenin halini yine eşşekten düşen anlar diye boşuna söylememiş atalarımız, yıl olmuş 2017 hala bu yolu uygulamak zorunda olanlar var bende bunlardan biriyim, ama Allah şahit hiç gizli saklı iş yapmak istemiyorum ama kimse anlamıyor, olsun artık diye herkesin diline pelesenk olmuş, eşim, eşimin ailesi eşi dostu.. üstelik 4 ay önce düşük yaptım, borcumuz var, evlendigimizden beri borç ödemediğimiz zamanımız olmadı, daha iki senemiz dolmadı, bir nefes alamadım ama tabi ne olursa olsun herkesten önce koca düşünceli olacak dolduruşa gelmeyecek anlayacak ki hazir değil ama yok çocuk istiyorum deyip geçince kenara yapayalnız kalıyorsun ne yapsam diye
ben hangi ilacı önerirsiniz onu soracaktım daha önce hiç kullanmadım, eşim korunmamı istemedi, ilk zamanlarda kondom sonra da geri çekildi ama bu yöntemlere rağmen hamile kaldım, sonra düşük yaptım, şimdi yine alevlendi çocuk istiyorum demeleri.. bir akla ihtiyacım var
Aile hekimine git en temizi. İstemiyorsan yapma tabi. Kimse için çocuk yapılmaz sen istediğinde yap.

Back
X