- 12 Eylül 2012
- 270
- 125
- 123
- 38
- Konu Sahibi blackberryli
-
Eşini teşvik et madem birlikte biriktirin ?Bunu denedin mi ?
yanlış bir şey yapmıyorsun. kadın kıısmı kendini illa güvence altına almalıHepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
Tamam kız o zaman, ben sandım ki garibana ucuz malı pahalıdan veriyosunYok tamamen yanlış anlamışsınız :) Yaptığım alışverişlerden bahsediyorum. Geçen gün bulaşık makinesine filtre taktırdım mesela 80 liraydı filtre eşime 120 dedim 40 ı kenara koydum
Yanlis
Evet caliyorsun sayilir,evet yalan da soyluyorsun
O paranin hayri olmaz ki
Esin kumara para mi yatiriyor? Pavyona gidip kadinlarla icki mi iciyor? Veya ona buna senin parani mi yediriyor? Para saklamani gerektirecek bir sey de yokmus.
Ama biriktirmeniz kotu degil sekli cirkinKumarı, içkisi hiç bir şeyi yok haftada bir süper loto oynar 50 liraya o kadar ama para koymuyor kenara ve gerçekten güzel para kazanıyoruz. Akarken doldurmak kötü bir şey değil anlattım anlamadı, seçenek sundum en küçük bir şeyde hemen o parayı kullandı. Ben yapım gereği eşime hayır diyemiyorum. Düğünümüzde 40 bin lira takımız oldu ve 10 gün sonra eşim dükkan için harcadı o parayı. Şuan yüzüklerimizden başka bir gram altınımız yok kenarda. Vadeyle ödenecek borçları dahi kenarda para varsa hemen kapatalım diye düşünen bir adam. Kazanıyor ama harcamayı bilmiyor
Tam olarak konu sahibine hak vermesemde eşine bir kere para biriktirmeye başladığını söylemiş. 1 hafta sonra en ufak bişeyde lazım deyip almış, biriktirmesine müsade etmiyormuş.Ama biriktirmeniz kotu degil sekli cirkin
Kendini onun yerine koysaniz? 5liralik seye 10 dediginiz ortaya cikarsa rezillik. Para biriktiriyorum demek zor mu? Bir de adam dugun takisiyla dukkan acmis bu da yatirimdir
Çalışmıyorum.eşim maaşını evde bırakır fatura vs yatırdıktan sonra.market pazar işi benim.kenara bişeyler atarım.
eşim bilir kenara attığımı ama miktarını bilmez
masrafları fazla göstermem nereye ne harcadığımı sormaz zaten
geçenlerde 200 lira verdim borç olarak garibim iki taksit ödesem olurmu diyo bide
İşte kastettiğim bu erkekler hemen güveniyor o paraya. Gizli biriktirmekle doğru yaptığınızı kendinizde onaylamışsınız :)Denedim her gün bana 200 lira vereceksin ve ben onu biriktireceğim 100 senin için 100 benim için dedim 10 gün sonra o parayı bildiği için istedi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?