Eşten para saklamak

yanlış bir şey yapmıyorsun. kadın kıısmı kendini illa güvence altına almalı

Niye öyle olsun ki.. çalıştığınız halde eşinizden harçlık almak hoş değil bence.. çalışmasanız neyse.. eşine birikim yapmak istiyorum dersin. Senden aldığım parayla olmuyor dersin..

Yok tamamen yanlış anlamışsınız :) Yaptığım alışverişlerden bahsediyorum. Geçen gün bulaşık makinesine filtre taktırdım mesela 80 liraydı filtre eşime 120 dedim 40 ı kenara koydum
Tamam kız o zaman, ben sandım ki garibana ucuz malı pahalıdan veriyosun
Ya bu durumda bence de yaptığında bi yanlış yok. ilerde zora girerseniz sen bu parayı gündeme getirince belki eşin sana hay sen çok yaşa aslan karıcığım diyecek :))

Ben de kenara koyarım ama yalan söyleyerek değil. Zaten getirir eve bırakır. Bi r kısmını ayırırım söylemeden. Gerektiğinde de çıkarır veririm. Çok hoşuna gider hatta.

Siz de yalan söylemeyin ama yuvarlak kelimeler kullanabilirsiniz belki. İlla açıklama mı yapmanız gerekir? Şu kadara ihtiyacım var diyip alın. Bir kısmını ayırın. Yalan girmesin.

Yanlis
Evet caliyorsun sayilir,evet yalan da soyluyorsun
O paranin hayri olmaz ki
Esin kumara para mi yatiriyor? Pavyona gidip kadinlarla icki mi iciyor? Veya ona buna senin parani mi yediriyor? Para saklamani gerektirecek bir sey de yokmus.

Kumarı, içkisi hiç bir şeyi yok haftada bir süper loto oynar 50 liraya o kadar ama para koymuyor kenara ve gerçekten güzel para kazanıyoruz. Akarken doldurmak kötü bir şey değil anlattım anlamadı, seçenek sundum en küçük bir şeyde hemen o parayı kullandı. Ben yapım gereği eşime hayır diyemiyorum. Düğünümüzde 40 bin lira takımız oldu ve 10 gün sonra eşim dükkan için harcadı o parayı. Şuan yüzüklerimizden başka bir gram altınımız yok kenarda. Vadeyle ödenecek borçları dahi kenarda para varsa hemen kapatalım diye düşünen bir adam. Kazanıyor ama harcamayı bilmiyor

Her ne sebepten olursa olsun saklı gizli işleri sevmem para dahi olsa bu güvensizlik sebebi!! tabi bence...
Rahatsız olmuşsunuz belli ki!! doğrusu da bu......
Birikim yapalım deseniz eşiniz hayır mı diyecek, çok masumane gelsede size, karşı tarafa bire on deyip yalan söyleyerek haksız kazanç elde etmeyi ben doğru bulmuyorum içinde yalan var..
Sizce doğruysa bana göre değil...

İyide eşinize deseniz ben her ay kenara şu kadar atacağım,ne olur ne olmaz diye bu iyi niyetli olur ama gizli saklı kenara para atmak bana doğru gelmiyor ki eşiniz sizden birşey saklayan biri değilmiş.
Ha eşiniz parasını har vurup harman savurur,güvenilmezdir para konusunda anlarım ama böyle şeffaf olan birine doğru bir yaklaşım değil bu. Eşim bana bunu yapsa bana güvenmiyormusun derim şahsen.

Ama biriktirmeniz kotu degil sekli cirkin
Kendini onun yerine koysaniz? 5liralik seye 10 dediginiz ortaya cikarsa rezillik. Para biriktiriyorum demek zor mu? Bir de adam dugun takisiyla dukkan acmis bu da yatirimdir

Reactions: anu
Kullanım amacına göre değişir bu durum. Açıkcası zor bi anında kocana çıkarıp para verebiliyorsan eğer eşinde bu duruma çok çok sevinecektir. Sonuçta ondan gizli para biriktiriyorsun ama sende çalışıyorsun ne var bunda hem kendine harcamıyorsun ki ? Amaann harcasan be olur ayrıca

Vicdanınızda rahat değil zaten. Gizli para biriktirmenizde hiç bir sakınca yok size verdiği para artık sizindir istediğinizi yapabilirsiniz.
Yanlız 100 liralık birşeye 150 diyorsanız o 50 tl de yalan hırsızlık ve kul hakkı vardır. 100 tlnizi en helalinden biriktire bilirsiniz. Zaten sizinde vicdanınız rahat değil.

Reactions: anu
Annen yanlış biliyor cnm günah
Bende yapıyorum ama günah olduğunu bilerek
Benimki birazını bilir birazını bilmez kenara attığım paranın, ha bildiği kısmını hiç kacırmaz hosuna gider benim hatun kirli çıkıdır der sıkıştığı anda

Ama biriktirmeniz kotu degil sekli cirkin
Kendini onun yerine koysaniz? 5liralik seye 10 dediginiz ortaya cikarsa rezillik. Para biriktiriyorum demek zor mu? Bir de adam dugun takisiyla dukkan acmis bu da yatirimdir
Tam olarak konu sahibine hak vermesemde eşine bir kere para biriktirmeye başladığını söylemiş. 1 hafta sonra en ufak bişeyde lazım deyip almış, biriktirmesine müsade etmiyormuş.
Bence şu kadar para lazım diyip alsın artanı atsın kenara..

Kusura Bakma Ama Birlikte Çalışıyoruz Yazmışsın Bu Alenen Soygun olabilir. Çünkü o işden para alıp biriktirmediğiniz ne malum... Direk aklıma bu gelirdi...Birde yalan var...
Ayrı biryerde çalışsaydın ayrı gelirin olsa saklıyor olurdun bu bir nevze olabilir..
Bizim eşimizle herşeyimiz ortak.
Bende her ay kenara para atmaya calışıyorum iyi gün kötü gün var diye... Eşimin haberi var. Çok sıkışmadığı sürece de istemez.

Çalışmıyorum.eşim maaşını evde bırakır fatura vs yatırdıktan sonra.market pazar işi benim.kenara bişeyler atarım.
eşim bilir kenara attığımı ama miktarını bilmez
masrafları fazla göstermem nereye ne harcadığımı sormaz zaten
geçenlerde 200 lira verdim borç olarak garibim iki taksit ödesem olurmu diyo bide

Valla ne yalan soyliyim bende atarım kötü gün icin kenara bir miktar para. Bekarkende boyleydim. Ne zaman annemin ihtiyaci olsa hop cikarip verirdim annemde severdi bu huyumu :)

Guvende hissediyor insan kendini. Cok lazım olduğunda elin kapisina borc istemeye yada kredi cekip faiz odemektense birikim yapmaniz iyi. Soylememenizde iyi. Keza bende eşime soylemiyorim ama o benim kirli çıkı olduğumu bilir 4

evet zaten amaç birlikte yaşamak değil mi? zor günlerinde üstesinden birlikte gelmek değil mi?
Vallahi ben konu sahibinin Takılarla eşine açtığı işinden kendine hak gördüğü kanısındayım.
Biraz güvensizlikte varki bunu yapma gereksinimi duyuyor. İşi batırırsa benim güvencem olsun...

Benim eşim bana sürekli söyler Para sakla bi Gün lazım olur diye ama maalesef bende o potansiyel yok. İki kuruş koysam kenera ilk firsatta cikartiyorum.
Senin yaptığını Yanlis buluyorum. Resmen adamı kandiriyosun, ben olsam öğrendiğimde o an ihtiyaçim giderildiği için mutlu olurum ama güvenim kalmaz

Denedim her gün bana 200 lira vereceksin ve ben onu biriktireceğim 100 senin için 100 benim için dedim 10 gün sonra o parayı bildiği için istedi. :)
İşte kastettiğim bu erkekler hemen güveniyor o paraya. Gizli biriktirmekle doğru yaptığınızı kendinizde onaylamışsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…