- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
- Konu Sahibi blackberryli
-
Niye ağlaşalım? Gider kredi cekeriz hic para bulamazsak. Sonucta çalışıp kazanıyoruz, kocamızın elimize para saymasını beklemiyoruz.helal olsun bende aynı yöntemi yapıyorum esim cok para harcar bendede para diye güvenir ben kapaıtıcam borcunu diye o yüzden kendimi güvende hissederim param oldumu kenarda aynen devam et burdakiler seni topa tutar simdi ama
sonrada gidicek yerim yok param yok diye aglasırlar
bende öyle.önce bunu da anlatmayayım diyorum eşim anlıyor ne oldu hadi sen dayanamaz analtırsın daha fazla acı çektirme kendine de anlat diyor
bence biraz ketum olmak da fayda var
Bu birikimi kadın yapmazsa erkek hiç yapamıyor. Evli insansınız bir yerde paranızın olması güzel. Eşiniz bilirse eğer hadi şuraya verelim böyle yapalım deyip güvenebilir. Şimdilik haberi olmasın şart olursa zaten çıkarıp ortaya koyarsınız. Yaptığınız gayet doğru.
Benim ablam bir süre biriktirdi. Sonra birikimi olduğunu eniştemle paylaştı. Her fırsatta ablama gitti çok da gerek olmadığı halde x hadi o parayı ver ver ver diye. Savrulup gidiyor öylece.
Hepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
Saklamak değil de ticaret yapıyoruz yarınımız belli değil gene vereceğim kişi eşim.. Bende böyle bir şey yapsa rahatsız olurum ama gene bizim iyiliğimiz için yapıyorum bunu
Aynen maaş alabilir başkası çalıssa onada verecekti başkasına vereceğine eşine verir,aylık olarak da olur,haftalık yada günlük olarak da olur.Eşinizle çalışıyorsanız maaş alım bence. . Kendi maaşınızı biriktirirsiniz. Neticede siz değil başkası çalışsa ona da maaş verecek. . Yalan söylemek hoş değil. . Yani 100e 150 diyeceğinize hiç bişi sölemeyin.
Hepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
Eşinizle çalışıyorsanız maaş alım bence. . Kendi maaşınızı biriktirirsiniz. Neticede siz değil başkası çalışsa ona da maaş verecek. . Yalan söylemek hoş değil. . Yani 100e 150 diyeceğinize hiç bişi sölemeyin.[/QUOT
Bana maaş ver demek senin paran benim param olayına gider. Bundan sonra öyle yapacağım üstüne ekleyerek değil 150 harcadım diyeceğim şayet o şekilde yalan olmaktan çıkacaksa ki bana kalırsa gene aynı şey ama genel olarak herkes bunu önermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?