- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.097
- 798
- 36
- Konu Sahibi blackberryli
-
bence çok yanlış yapıyosun?Hepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
bence çok yanlış yapıyosun?
eşiniz aynisini sana yapsaydi ne hissederdin bi zerre kadar vicdanin yokmu?
ben eşimden hiç bi zamanda para saklamadim.. birikimi de beraber yaptık.
herşeyiyle birlikte karar verdik
para saklayan insanlar çok burda maalesef.
bence güzel bişi aslında biraz fazla alışkanlık haline getirmişsiniz. herşeye ekleme yapıyosunuz anlaşılan bende mi denesem acaba
150yi alıp canım 100üne şunu aldım 50yi de kenara koydum dese adam zorla elinden mi alacak? konu sahibi bunu açıklasın önce.
helal olsun bende aynı yöntemi yapıyorum esim cok para harcar bendede para diye güvenir ben kapaıtıcam borcunu diye o yüzden kendimi güvende hissederim param oldumu kenarda aynen devam et burdakiler seni topa tutar simdi amaHepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
Hepinize merhaba
tam tersi buna alısan es te olurr nasılda karımda vardır ben borc yapıyım derÇok iyi yapıyorsun.
Keyfe keder harcamak için değil,ne olur ne olmaz diyerek biriktiriyorsun.
Kötü bir durum olsa Allah korusun,eşin sana minnettar olur bunu yaptığın için.
Hayır elimden almayacak ama orada para var diye güvenecek.. Eşim biraz rahat ben rahat olamıyorum.
bence en dogrusunu yapıyorsun , bende para biriktirmeyi çok severim , güzel bir ev aldık ama emın olun tapu masrafı çok diye kara kara düşünyordum kocam ne yaprız diye , bende çıkardım ıkı avuç altın koydum avucuna kızlar varyaaa gözleri doldu kocamın , seni çok seviyorum ama bu para biriktirme huyunu daha çok seviyorum diyor bana ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?