Kusursuz insan mı var kibuna estetikli olanlar da dahil.
Güzellik sektörü zaten kusurlu hissetmek besleniyor.komik ama acınası bir durum bu.
güzellik algımızla ne kadar oynandığının bariz göstergesi.
güzel bile olsan güzel değilsin diye düşündürtüp,estetikle ancak güzel olunur algısı oluşturuluyor
Ya alttaki yorumu sizin yorumu okumadan yaptım üstünüze alınmayınSenelerdir kemerli burun moda olur diye bekliyorum. O da olacak bir gün inşallah :)
İnanın durum bu kadar yüzeysel degilÇok saçma bir konu ya hayatta şöyle bir şeyi oturup kendime dert etmemilerde herkes burnunu kemerli yaptırmak isteyecek filan da fazla ütopik geldi bana. Dediğim gibi benim estetiğim yok ama Ajda Pekkan'a hayranım mesela kadın bütün yatırımını kendine yaptı ne güzel 85+ yaşında bir taş
Hiç sorun değil :)Ya alttaki yorumu sizin yorumu okumadan yaptım üstünüze alınmayın
İşte benim de rahatsız olduğum konu bu. Okan Bayülgen bu konuya o kadar güzel değinmiş kiBen mükemmelim harikayım süperim
Sen de öyle bebeyim. Çünkü doğalsın ve bir örnek değilsin
Estetik yapana karşı değilim kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yapabilirler. Ama artık bir örnek olmaya başladı. herkes birbirine benziyor.
Değil taş yav.Çok saçma bir konu ya hayatta şöyle bir şeyi oturup kendime dert etmemilerde herkes burnunu kemerli yaptırmak isteyecek filan da fazla ütopik geldi bana. Dediğim gibi benim estetiğim yok ama Ajda Pekkan'a hayranım mesela kadın bütün yatırımını kendine yaptı ne güzel 85+ yaşında bir taş
Estetiğe karşı değilim.
Hatta kısa zaman içinde bende bazı uygulamalar yaptıracağım.
Yaygın olması insanları neden rahatsız ediyor anlamıyorum? Yaygın sonuçta zorunlu değil ki?
Tamam da dert edecek bir konu değil ne bileyim. Kişilerin yaşamı başkasına zarar vermediği sürece herkes tercih ettiği şeylerde özgürdür. Orman yangınları, kadın cinayetleri,hayvan katliamları, iklim krizi, ekonomik buhran, depremler... Varken şu konu dert sıralamamda 937399393939. olurİnanın durum bu kadar yüzeysel degil
Eeeee? Siz etkilenmeyin. Para bizden çıktıİsteyen istediğini yaptırır bunda garip bir şey yok fakat bir toplumda yaşıyoruz kendi başımıza değiliz insanlar birbirini etkiliyor bunu da kabul edelim.
Bu açtığım konuda tabi ki bir çözüme ulaşacak değiliz ama bir bakış açısı olur insanlara. Şahsen bazı cevaplar düşündürücüydü.
İnsanlar sırf kendini beğenmediği için intiharı bile düşünebiliyorlar. Ama doğru, yazdığınız problemlerin yanında bu büyük bir problem değil. Sadece düşündüğüm bir şeyi paylaşmak istedim.Tamam da dert edecek bir konu değil ne bileyim. Kişilerin yaşamı başkasına zarar vermediği sürece herkes tercih ettiği şeylerde özgüdür. Orman yangınları, kadın cinayetleri,hayvan katliamları, iklim krizi, ekonomik buhran, depremler... Varken şu konu dert sıralamamda 937399393939. olur
Ya öyle de ama şu fenomenlerin filtreli halleri bile birçok genç kızın kafasını karıştırıyor. E ben 99 doğumluyum ama etkilenmiyorum zaten ne düşündüğümü de açık açık yazdım ama akranlarım ve daha küçüklerim sürekli burnu, dudağı, göğsü ile kafayı bozmuş durumda. Kuzenimin izni olsa yaptırmak istediği burnu cart diye şuraya koyarım ama nerde uğraşcam. Küçük ve ucu kalkık bir burnu varTamam da dert edecek bir konu değil ne bileyim. Kişilerin yaşamı başkasına zarar vermediği sürece herkes tercih ettiği şeylerde özgüdür. Orman yangınları, kadın cinayetleri,hayvan katliamları, iklim krizi, ekonomik buhran, depremler... Varken şu konu dert sıralamamda 937399393939. olur
Yalnız gülüyoruz ama bazı fiziksel özelliklerimiz moda adı altında empoze ediliyor bize, bir ara tüm kadınların kaşları ince olmalı imajı çizilmiş ünlüsünden ünsüzüne herkes koştur koştur ince kaş yaptırmıştı, şimdi de kalın kaş modası çıkardılar.Senelerdir kemerli burun moda olur diye bekliyorum. O da olacak bir gün inşallah :)
O fenomenlerin gençlere özendirmediği şey yok kiYa öyle de ama şu fenomenlerin filtreli halleri bile birçok genç kızın kafasını karıştırıyor. E ben 99 doğumluyum ama etkilenmiyorum zaten ne düşündüğümü de açık açık yazdım ama akranlarım ve daha küçüklerim sürekli burnu, dudağı, göğsü ile kafayı bozmuş durumda. Kuzenimin izni olsa yaptırmak istediği burnu cart diye şuraya koyarım ama nerde uğraşcam. Küçük ve ucu kalkık bir burnu var
çünkü sektör haline geldiYalnız gülüyoruz ama bazı fiziksel özelliklerimiz moda adı altında empoze ediliyor bize, bir ara tüm kadınların kaşları ince olmalı imajı çizilmiş ünlüsünden ünsüzüne herkes koştur koştur ince kaş yaptırmıştı, şimdi de kalın kaş modası çıkardılar.
Burun ve dudakta da sizin deşiğiniz gibi moda olacak ya da belki de var ama modayla ilgilenmediğim için pek bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?