aslında estetik çok yaygın değil internette çok yaygın. benim etrafımda kimse estetikli değil, biz normal insanlar normal suratlarla yaşıyoruz, internet tiktok instagram bir algı sadece
Kusursuz insan mı var kiYoo ben estetikliyim, kusurum yokmaalesef olmayanlar da var
Neden estetik oldunuz?Neden yaptıramadığınız bir şeyi başkası yapınca siniriniz bozuluyor. Bide kompleks yapmışsınız. Bu kadarı pes. Ben estetikliyim ve durumum oldukta yaptıracağım. Kendimi estetiksiz halimden özgüvenli ve mutlu hissediyorum.
16 yaşındaki hokka burunlu kuzenim burun ameliyatı olmayı düşünüyor.Benim çevremde yaygın. Öyle çok parası olanlar da değil kredi çekerek burun yaptıran biliyorum.
Hiç biri de internette görünen insanlar değiller.
Eşimin bazı akrabalarının karıları evlenince direkt burun ameliyatı oldular tek tek.
Eltim de çoluklu çocuklu evden pek çıkmayan +40 yaş yillarin ev hanımı o da burnunu yaptırdı yakın zamanda.
Hayretle izliyoruz
Biri daha 30 yaşında bile değil komple yüz germe, dudak dolgu ve göz ameliyatı geçirdi. Buna rağmen fotoğraflarında hala filtre vs kullanıyor, foto düzenlemeden koyamıyor.
Bu kişi de sıradan evli çocuklu bir kadın internet ünlüsü değil.
16 yaşındaki hokka burunlu kuzenim burun ameliyatı olmayı düşünüyor.
Umarım yeniletmez. Ben estetiğe karşı değilim ama gencecik kızların sırf fenomenlere onlara bunlara özentiliğinden kendilerini kusurlu gibi görmelerine üzülüyorum.Benim saydigim kişilerin hokka filan degildi.
Ama 20lerin başında kuzenim de dudak dolgusu yaptırmıştı bir o canımı sıktı.Çiçek gibi güzel genç bir kız o dudaklarını neden öyle yaptırır, biraz ina sitem etmiştim açıkçası. Yeniletmedi şimdilik
e olmaKendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
ben bodrumu bilmiyordum
ailem iç anadolulu
yazlığımız filan yok hiç öyle ortamım yok benim yani
babam tayinciydi ama hiç ege görmemiştim ben
ne biliyim hepsi böyle TVlerde filan gördüğümüz gibi sanıyordum
sonra epey uzun zaman geçirme fırsatı buldum bodrumda ve gerçekten öyle güzel kadın sayısının epey az olduğunu gördüm.
ya bir de konuyu şey yapmak olmasın da
bodrumda çok yüksek miktarda eskort var
o ablaların bir kısmı sürekli gelen eskort müşteri olabilir mesela, onlara gerçekten farklı davranıyorlar çünkü sürekli çok paralı değişik değişik adamlarla gelip çok güzel bahşiş bıraktırabiliyorlar mekana -bunu oranın esnafından duydum çok. çok değişik bir piyasası var bodrumun.
Keyfim istedi ?Neden estetik oldunuz?
Ben benim de 17 yaşında ki kardeşim istiyor ve yaşı geldiğinde ablası olarak onun yanında olarak ücretini ödeyip yaptıracağım ona da16 yaşındaki hokka burunlu kuzenim burun ameliyatı olmayı düşünüyor.
Daha az kusurluyum diyelimKusursuz insan mı var kibuna estetikli olanlar da dahil.
Yani varsa bir problemi yaptırsın tabii ama sırf fenomenlere olan özentiliğinden yaptıracaksa üzülürüm.Ben benim de 17 yaşında ki kardeşim istiyor ve yaşı geldiğinde ablası olarak onun yanında olarak ücretini ödeyip yaptıracağım ona da
Ama hala kusurlusunuz.Daha az kusurluyum diyelim
Hanımefendi siz kendinize üzülün ayy bu ne biçim konu ya isteyen istediğini yaptırırYani varsa bir problemi yaptırsın tabii ama sırf fenomenlere olan özentiliğinden yaptıracaksa üzülürüm.
Tamam siz dediniz diye hemen üzülüyorum.ahshshshshshHanımefendi siz kendinize üzülün ayy bu ne biçim konu ya isteyen istediğini yaptırır
komik ama acınası bir durum bu.Benim çevremde yaygın. Öyle çok parası olanlar da değil kredi çekerek burun yaptıran biliyorum.
Eşimin bazı akrabalarının karıları evlenince direkt burun ameliyatı oldular tek tek.
Eltim de çoluklu çocuklu evden pek çıkmayan +40 yaş yillarin ev hanımı o da burnunu yaptırdı yakın zamanda.
Hayretle izliyoruz
Biri daha 30 yaşında bile değil komple yüz germe, dudak dolgu ve göz ameliyatı geçirdi. Buna rağmen fotoğraflarında hala filtre vs kullanıyor, foto düzenlemeden koyamıyor.
Biz onlara halk arasında sonradan görme diyoruzBenim çevremde yaygın. Öyle çok parası olanlar da değil kredi çekerek burun yaptıran biliyorum.
Hayretle izliyoruz
İsteyen istediğini yaptırır bunda garip bir şey yok fakat bir toplumda yaşıyoruz kendi başımıza değiliz insanlar birbirini etkiliyor bunu da kabul edelim.Hanımefendi siz kendinize üzülün ayy bu ne biçim konu ya isteyen istediğini yaptırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?