Estetik olmadan önce bir kez daha düşünün ! (Fotoğraflı)

Bana kalırsa burun ucuma eklenen kikirdak eski halini almasını sağlayacaktır

Burun ucu eskisine çok benziyor ama daha düşük geniş duruyor . Genişlik sislikten farkındayım ama düşük neden duruyor muhtemelen kemeri aldı ucuna yeteri kadar kikirdak koymadığı için burun eskisinden düşük duruyor

Bende senin gibi burun ucuna dokundurmadan sadece kemeri düzelttirmek istiyorum ve bende biliyorum hangi doktor olduğunu çünkü çok sonra tereddütlerimden dolayı vazgeçtim. O doktora olmak bazen şansa ya çok iyi oluyor yada beğenmediğin bir şey çıkıyor.Biraz zamana bırak daha üç ay olmuş. Pişman olarak görünürsen daha çok canını sıkarlar buna izin verme birazda senin elinde.

Şimdi şöyle açıklayayım burnu yukardan çektiğim zaman eski burnuna çok benziyor ama karşıdan çektiğim zaman geniş ve düşük çıkıyor. Nişanlım sürekli sis olduğu için böyle göründüğünü söylüyor. Burun koku sis ve aşağıya doğru baskı oluşturuyor bu da burnu düşük gösteriyor. Burun tepesi de sis o da geniş gösteriyor . Kemer gitti mutluyum ama bu kadar bir tek kemer ile iş bitmiyor ki . Bir yer düzeldi diğer yerler berbat oldu . Umarım sis olunca eskisi gibi görünür bir tek bunun için dua ediyorum iyice psikolojim bozuldu

sen benim burnumu görsen vallaha gargamel yanımda halt yemiş.Onun için ben estetik olacağım.Ama senin ne ihtiyacın vardı ki estetiğe?Benim burnum isterse yamuk olsun hatta s şeklinde burnum olsa bile estetik olmam çünkü tipi etkilemez öyle şeyler.Ama kocaman bir kemer ve burun ucu düşükse ya estetik ol yada öl !

Gerçekten ihtiyacım yoktu ben pişman oldum o yüzden gerçekten ihtiyacı olanlar olsun yazdım insanlara örnek olsun diye . Eğer kötü niyetli olsam benim başıma geldi başkasının da gelsin diye düşünürüm. Hala sis burnum kötü degil ama eskisinden ıyi de değil malesef . Daha sis olduğu için sabırla bekliyorum ama buna değmez diye yazdım. Eskisinden daha güzel dahi olsa bu yaşadığım stress e kesinlikle değmez . Ondan örnek olsun diye yazdım ben pişman oldum başkası da olmasın diye zira bu sitede herkes ameliyatı çok basite alıyor bende burda milletin gazına gelip oldum ama öyle değilmiş zor bir ameliyat ilk gün kamyon çarpmış gibi oldum ben o kadar şiştim morardım ayağa kalkamadım sonraki 2 gün ağır grip olmuş gibiydim. 4 ile 10 gün arasında ise hafif grip olmuş gibi oluyor insan . Neyse ben uyarımı yaptım dediğim gibi burnum daha oturmadı belki eskisinden güzel olacak ama bu stresi çekmeye değmez insanın ömrunden resmen 1 yıl gidiyor ve hayat bu stresi çekmek için çok ama çok kısa. Inşallah diğer kişiler pişman olmazlar

Ay bende düşünüyorum estetik .korktum şimdi ya benim de burnum kemerli .devlette olmayı düşünüyorum bende . Maddi açıdan daha uygun diye . Yine kararsız kaldım şimdi

Benim yukardan çok güzel görünüyor ama tam karşıdan ve aşağıdan kötü duruyor eski burnuma benziyor ama düşük ve geniş duruyor . Inşallah düzelir de ıyi hallerimi de atarım . Burnunuz çok sıkıntılı değilse olmayın değmez ama çok kötüyse olun illaki eskisinden kötü olacaktır

Şöyle açıklayayım aşırı kalkık değildi ama düşükte değildi çok hanif kaklkikti

Özelden resim atar misin cnm merak ettim burnunu

Ben de ameliyat olalı iki ay oldu kemer gitsin sadece dedim ve burun ucunu biraz kaldırdı doktor. Ama üç haftada düştü burun ucu. Önden kalın yandan dümdüz bir burnum var çünkü kavisi beceremez çok oyarsa diye korkup kavis istemedim ve keşke kavis olsaymış diyorum

Iyikide oymamis

Benim doktor göz kemigini bile meydana cikartti akil almaz bisi yapmis!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…