Estetik olmadan önce bir kez daha düşünün ! (Fotoğraflı)

Daha ödemi inmediği için böyle durması çok normaldeğil mi ?

Ve burnunuz gayet güzelken böyle bir burnu ameliyat ettirmek hiç akıllıca bir iş olmamış

Konu sahibi burnunuzu gördüm ve çok şiş daha şişlikler inince eski halinize çok benzeyecek fazla farklı durmayacak bence

Yahu zaten aynı hatayı başka yapmasın diye yükledim buraya . Farkındayım yani yanlış yaptığımi millet de akıl vermeye ne meraklı ya

Eğer şişlikler inip burun delikleri eskisi gibi bir hal alır burnum hafiften uzarsa güzelleşir ve eskisinin aynısı olur ama böyle olursa malesef kötü olacak. Zira eskisinden daha geniş bir burnum var su an
Masaj yap bol bol çok işe yarıyor düzelmez dedıgim yamukluk duzeldi bol bol masaj yap geniş olan yere

Cok fark yok sanki takilacak gibi degil bende sandim berbat oldu facia oldu. Biraz odemli..sadece

Ama daha çok erken boyle düşünmen için ameliyat olalı 3 ay olmuş dediğine göre o burun daha çok değişicek canım düzelecek benimde oyleydi şimdi tam bir sene oldu ve tam oturdu şuan bunları düşünmen için çokkkk erkenn sabır bekle bi zamanla şekil alcak

Esabil Eker e oldum. Şu an eskisi kadar kötü değil burun ucunun şişliği ınerse güzel olabilir ama tabi şu an sis olduğu için bir tuhaf duruyor . Haftaya 6 ay dolacak benim. Kontrole gideceğim. Kalıp olarak güzel duruyor ama burun karşıdan bakınca sisliklerden dolayı güzel görünmüyor ucu incelirse güzel olabilir

Çok yerinde bir konu.Bende ameliyat olurken çok fazla yorum okudum.Önceden de güzel burnu olanlar ufacık bi problem bile olsa ameliyattan sonra beklediğini bulamamış.Benim burun köküm çöküktü büyük bi kemer vardı birde üstüne burun ucu düşüktü.Şimdi baya şiş durumdayım güzel bi burun yok daha ortada ama pişman değilim çünkü önceki burnumdan çok rahatsızdım.kesinlikle güzel burnunuz varsa onca acıya meşakkate değmiyor aklınızdan bile geçirmeyin

Kesinlikle burnu ıyi olanlar bu ameliyatı olmasin benim eskisinden çok daha kötü şu an burnum. Kendimi teselli etmeye çalışıyorum sürekli ama yine de ayna karşısında ağlarken buluyorum kendimi. Inşallah burun ucu incelince güzel olur tek temennim o şuan .

En çok da nişanlıma bunu yaptığım için üzülüyorum. O kadar kötü olan burnuma bakıp hala seni çok seviyorum sen benim için çok güzelsin diyor. Ama o da bazen beğenmediğini ağzından kaçırıyor eskisi daha güzeldi daha çocuksu genç gösteriyordun diyor. Kesinlikle küçük kusurlu olanlar sakın ha diyim bu ameliyatı olmayın keşke beni de birileri uyarsaydı

ya bnde aynı durumdayım kucukcuk bır sorun vardı o yuzden gıttım adam burnumu mahvettı kucuk sankı burnum yarıda kesılmıs yamuk delıklerı farklı kafayı yecem ustelık siş

arkadasım bnde aynı durumdayım sevdıgım adamın karsısına cıkamıyorum cunku kım gorse bnı begenmıyor o da ısrarla goreyım dıyo cesaretim yok karsına cıkmaya bn ne halt yedım adam bnı mahvetti burnum zaten kucuktu tarıda kesılmıs gıbı ustelık yamuk ustelık delıklerı farklı kafayı yecem....

4aydır o teselli etmeler beni bitirdi çevremden olumlu yorumlar almam gerekmezmiydi? Keza kendim bile aynada yalandan olumlu cümleler kurar oldum .. dün bir tanıdığımız gördü aa dedi sen çok güzel bir kızdın çok beğenirdim seni siman değişmiş güzelliğin solmuş dedi ., boğazım düğüm düğüm Yattım yatağa ağladım durdum.. ki haklıydı 4 aydır sürekli bu yönde geri dönüş aldım çevremden .. ah eski burnum ah

arkadasım bnde aynı durumdayım kafayı yecem ... aglamaktan helak oldum

ustelık eskı burnum gayat ıyıdı resmn bacagıma sıktım sadece sol profıl duzelsın dedım adam burnmu ıcıne ettı yamuk kucucuk sankı yarıdan kesılmıs gıbı duruyor şiş delikleri farklı ustelık 4 bın verdım adama en ıyı doktor olsun dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…