Estetik olmadan önce bir kez daha düşünün ! (Fotoğraflı)

arkadasım bnde aynı durumdayım kafayı yecem ... aglamaktan helak oldum
ustelık sevdıgım adamın karsısına ıkı aydır cıkmıyorum bnı gormesın zaten eskı halımı cok begenıyordu gerek yok demıstı bn aptal gıbı sol profılım duzelsın dıye yaptım ne book yedım...ıkı ay oldu hıcbırseye benzemıyor dava acsam kazanır mıyım

Ameliyatı kime oldunuz? Burnunuzun fotoğrafını yollar mısınız?

Güzelliğin solmuş ne demek ya, düşmanca sözler bunlar. Burnunun son halinin resmini atar mısın canım? Son gördüğüm güzeldi, değişti mi ne oldu?

Güzelliğin solmuş ne demek ya, düşmanca sözler bunlar. Burnunun son halinin resmini atar mısın canım? Son gördüğüm güzeldi, değişti mi ne oldu?
Nazal kemikler orta hattan epey dışarda bunun içinde lateral osteotomi yapılmalıymış ki o genişlik olmasın .. işte görenler yakıştıramıyor ki anormal duruyor .. masaj değiştirdi yan profilden canım

Banada siman değişmiş diyorlar ama işin tuhaf yani burun estetiginden sonra insan rahat aglayamiyor bile ağlayinca burnum ağırıyor.

Daha erken ama 6.aya girince başka bir doktora göster.inşallah düzelir.eski burnun çok iyi bence.hafif sorun olanlar bu ameliyatı olmamalı.benim önceki burnum büyük ve yandan yamuktu.önden düzgün görünüyordu şimdi tam tersi.

Arkadaşlar ameliyatımın üstünden 6 ay geçti. Bu fotodaki kadar kötü değil artık çok şükür. Ama ucu sıkıntılı eski burun ucum çok güzeldi. Bu burun ucum sis hala . Mesela sol profilim düzeldi orası oturdu ama diğer yerlerim hala sis ve geç iyileşiyor ama en azından buradaki kadar kötü değil

Eskisinden kötü ama hala . Umarım sis olduğu için kötü görünüyordur

Bu birkaç hafta önceki halim

Eklentiler

• 20180302_205041.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 211
  • 20180302_210848.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 217
Daha iyi görünüyor.belki 1 yıla eski haline döner
Gittikçe düzeliyor ama işte 6 ay olunca insan bir karamsarlığa düşüyor hala sis çünkü. Bazıları 8. Ay burun ucu inceliyor dedi bizim de şişti 8.-9. Ayda inmeye başladı dedi umarım iyle olur

Gittikçe düzeliyor ama işte 6 ay olunca insan bir karamsarlığa düşüyor hala sis çünkü. Bazıları 8. Ay burun ucu inceliyor dedi bizim de şişti 8.-9. Ayda inmeye başladı dedi umarım iyle olur
Burun ucu inceliyor gerçekten ama çok aşırı değil.bu hali bence kötü durmamış.

Benim zaten önceden de incecik bir burnum yoktu ama kibardi yuzume cok uyumluydu . Bu da sisler inerse guzel olabilir insallah yani tek temennim o suan

Tabi sisler indi ucu kaldı biraz ve biraz da sağ tarafın yan duvarı sis kaldı. Ama ucunda bir top var geçmiyor çok sis geniş duruyor . Gülemiyorum o yüzden kötü duruyor . Gülmek çok yakışırdı yüzüme artık gülünce yüzüm çok çirkin bir hal alıyor burun iyice genişleyip kısalıyor .

Benimde bir buçuk ay oldu yüzüMde hala şişlikler var fazlasıyla yanaklarımda göz çevremde yüzdeki şişliklerin kaç ayı buldu

Şişlikler olacak elbette. Zaten önceki attöğün resme göre de duzelmiş burnun.

Benimde bir buçuk ay oldu yüzüMde hala şişlikler var fazlasıyla yanaklarımda göz çevremde yüzdeki şişliklerin kaç ayı buldu
Benim nerdeyse ilk 4 ay şişti yüzüm. Ama burun sırtı ilk 3 ay indi bende neredeyse burun ucu da incelmeye başladı ama o kadar yavaş işleyen bir süreç ki mm lik oynamalarla iniyor surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…