- Konu Sahibi smile smile
-
ustelık sevdıgım adamın karsısına ıkı aydır cıkmıyorum bnı gormesın zaten eskı halımı cok begenıyordu gerek yok demıstı bn aptal gıbı sol profılım duzelsın dıye yaptım ne book yedım...ıkı ay oldu hıcbırseye benzemıyor dava acsam kazanır mıyımarkadasım bnde aynı durumdayım kafayı yecem ... aglamaktan helak oldum
Ameliyatı kime oldunuz? Burnunuzun fotoğrafını yollar mısınız?ustelık sevdıgım adamın karsısına ıkı aydır cıkmıyorum bnı gormesın zaten eskı halımı cok begenıyordu gerek yok demıstı bn aptal gıbı sol profılım duzelsın dıye yaptım ne book yedım...ıkı ay oldu hıcbırseye benzemıyor dava acsam kazanır mıyım
Güzelliğin solmuş ne demek ya, düşmanca sözler bunlar. Burnunun son halinin resmini atar mısın canım? Son gördüğüm güzeldi, değişti mi ne oldu?4aydır o teselli etmeler beni bitirdi çevremden olumlu yorumlar almam gerekmezmiydi? Keza kendim bile aynada yalandan olumlu cümleler kurar oldum .. dün bir tanıdığımız gördü aa dedi sen çok güzel bir kızdın çok beğenirdim seni siman değişmiş güzelliğin solmuş dedi ., boğazım düğüm düğüm Yattım yatağa ağladım durdum.. ki haklıydı 4 aydır sürekli bu yönde geri dönüş aldım çevremden .. ah eski burnum ah
SOZDE COOK IYI BIR DOKTORA YAPTIM ALLAH ONU BILDIGI GIBI YAPSIN DORT BIN VERDIMAmeliyatı kime oldunuz? Burnunuzun fotoğrafını yollar mısınız?
Nazal kemikler orta hattan epey dışarda bunun içinde lateral osteotomi yapılmalıymış ki o genişlik olmasın .. işte görenler yakıştıramıyor ki anormal duruyor .. masaj değiştirdi yan profilden canımGüzelliğin solmuş ne demek ya, düşmanca sözler bunlar. Burnunun son halinin resmini atar mısın canım? Son gördüğüm güzeldi, değişti mi ne oldu?
Banada siman değişmiş diyorlar ama işin tuhaf yani burun estetiginden sonra insan rahat aglayamiyor bile ağlayinca burnum ağırıyor.Güzelliğin solmuş ne demek ya, düşmanca sözler bunlar. Burnunun son halinin resmini atar mısın canım? Son gördüğüm güzeldi, değişti mi ne oldu?
Daha iyi görünüyor.belki 1 yıla eski haline dönerBu birkaç hafta önceki halim
Gittikçe düzeliyor ama işte 6 ay olunca insan bir karamsarlığa düşüyor hala sis çünkü. Bazıları 8. Ay burun ucu inceliyor dedi bizim de şişti 8.-9. Ayda inmeye başladı dedi umarım iyle olurDaha iyi görünüyor.belki 1 yıla eski haline döner
Burun ucu inceliyor gerçekten ama çok aşırı değil.bu hali bence kötü durmamış.Gittikçe düzeliyor ama işte 6 ay olunca insan bir karamsarlığa düşüyor hala sis çünkü. Bazıları 8. Ay burun ucu inceliyor dedi bizim de şişti 8.-9. Ayda inmeye başladı dedi umarım iyle olur
Benimde bir buçuk ay oldu yüzüMde hala şişlikler var fazlasıyla yanaklarımda göz çevremde yüzdeki şişliklerin kaç ayı bulduTabi sisler indi ucu kaldı biraz ve biraz da sağ tarafın yan duvarı sis kaldı. Ama ucunda bir top var geçmiyor çok sis geniş duruyor . Gülemiyorum o yüzden kötü duruyor . Gülmek çok yakışırdı yüzüme artık gülünce yüzüm çok çirkin bir hal alıyor burun iyice genişleyip kısalıyor .
Benim nerdeyse ilk 4 ay şişti yüzüm. Ama burun sırtı ilk 3 ay indi bende neredeyse burun ucu da incelmeye başladı ama o kadar yavaş işleyen bir süreç ki mm lik oynamalarla iniyor surekliBenimde bir buçuk ay oldu yüzüMde hala şişlikler var fazlasıyla yanaklarımda göz çevremde yüzdeki şişliklerin kaç ayı buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?