Estetik Operasyon Sonrası Ruh Hali Anketi

Lütfen soru seçeneğini değil cevapları işaretleyin.

• --- 2. Soru ; Estetik operasyon geçirdikten sonra sosyal hayatınızda bir değişiklik oldu mu?

OY: 0 0,0%
  • --- 4. Soru ; Operasyondan sonra ruh halinizde en sık yaşadığınız duygu hangisidir?

• --- 5. Soru ; Estetik operasyon sonrası psikolojik destek aldınız mı?

• --- 6. Soru ; Bu süreci tekrar yaşama şansınız olsa, aynı kararı verir miydiniz?

• Ankete Katılan
    200
Ben 6 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum meme şeklinden hiç memnun değilim meme başları çok orantısız yerleştirildi koyu yeri eğri arası potlu gibi çok bitişik çok doktor araştırmadım böyle sonuçlar olabileceğini bile düşünmemiştim tanıdığım birinin referansıyla okunca başka doktor arayışına girmeden direk bu doktora gittim
doktora memnuniyetsizliğimi söylüyorum pek de yardımcı olacak gibi değil yani düzeltebileceğini inanmıyorum bunu düzeltebileceğim bir doktor var mı onu da bilmiyorum özellikle bayan doktor arıyorum ama bu konuda bilgisi olan varsa bana tavsiyede bulunabilir misin

Estetik operasyon olmadim ama burada okuduklarim ve reelde burun operasyonundan sonra depresyona girip, mutsuz olan insanlarla karşılaştım.
Konuyu bütün uyelere bildirim olarak paylaşırsanız daha cok dönüş olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…