Burnum soyle kotu birincisi kanat daraltma islemi olmayacakti komple kesilip yuzume dikilmis. Ben su hizada daraltma olsun demedim ki. Ikincisi kalkik olmayacakti asiri kalkik. Ucuncusu biraz torpu olacakti burnumun 3te 2si yok. Bunu sevenler vardir ama bunu istemedim. Sorun bu zaten yuzume uygunda degil. Burun dudak mesafesi fazla olan birinin burnu kucucuk kalirsa, bir de kalkik olursa goruntuyu dusunebiliyor musunuz? Burunda anormallik yok, ama onceki burnuma gore hem kotu hem de benim istemedigim. Umutlarla ameliyata giriyorsunuz, doktora anlatiyorsunuz daha sonra alakasiz bir burun yapiliyor. Benim abarttigim nokta bu. Dusunun mesela sacinizin kiriklarini aldirmak istiyorsunuz, 3 numaraya vuruyolar gibi..Ben sizin burnunuzu bayagı merak ettim ya buraya atamaz mısınız? Özelden de gönderebilirsiniz. Nedense sizin abarttığınızı dusunuyorum, belkide güzeldir ama sizin hosunuza gitmemiştir. Etrafımda çok kişi oldu farklı doktorlarda gerçekten hepsi memnun kaldı. Baska bir doktordan görüş aldınız mı mesela? Belkide dolgu vb işlemlerle sizin istediginiz görüntüyede gelebilir. Ve lütfen kendinizi sıkmayın olmuş artık, dedigim gibi o kadarda kötü oldugunu düşünmüyorum. Umarım terapi işe yarar.
İyi de siz doktordan insanda olmayan nitelikler bekliyorsunuz sanki… sokakta 8754 kişi durdurup yol sorsak hepsi farklı tarif eder. Kuaföre saç kesimi tarif ediyorsunuz aynı saçı hepsi farklı kesiyor. Kimsenin mercimek çorbası birbirine benzemeyebiliyor. Bu da öyle bir şey… ameliyatı ne zaman oldunuz, zamanla oturuyor diye biliyorum. Bu sitede estetik ameliyat bölümüne bakın derim.Bir doktor yapay burun yapiyorsa yamuk yapmamali, dikisleri estetik atmali, barbie burnu yapiyorsan duzgun yapacaksin. Dogal burunda siritmaz yamukluk, egrilik o da duzeltilmeli ama hem yapay hem yamuk hem egri hem kusurlu...
Cok cok az varmis ki iyisi. Psikolojisi su oluyor ya ben sadece kemer torpuleticem islem olmayacak her doktor yapabilir. Kbb ozellikle. Sonucta deviasyon nefes de duzeltiliyor. Devlette herkes ameliyat oluyor sekil ayni kaliyor... oyle dusundum barbie burnu yapildi :)her şey paraya bakıyor maalesef. acı ama gerçek. çoğu için hasta = para . sonuçta olmayınca revizyon ameliyatı da olacaksın ona belki. estetik dr larının iyisine denk gelmek de şans işi.
Burnum soyle kotu birincisi kanat daraltma islemi olmayacakti komple kesilip yuzume dikilmis. Ben su hizada daraltma olsun demedim ki. Ikincisi kalkik olmayacakti asiri kalkik. Ucuncusu biraz torpu olacakti burnumun 3te 2si yok. Bunu sevenler vardir ama bunu istemedim. Sorun bu zaten yuzume uygunda degil. Burun dudak mesafesi fazla olan birinin burnu kucucuk kalirsa, bir de kalkik olursa goruntuyu dusunebiliyor musunuz? Burunda anormallik yok, ama onceki burnuma gore hem kotu hem de benim istemedigim. Umutlarla ameliyata giriyorsunuz, doktora anlatiyorsunuz daha sonra alakasiz bir burun yapiliyor. Benim abarttigim nokta bu. Dusunun mesela sacinizin kiriklarini aldirmak istiyorsunuz, 3 numaraya vuruyolar gibi..
Kesinlikle katiliyorum. Aslinda hepsi tehlikeli. Yapilacaksa cok cok iyi bir doktorda yapilmali. Kesinlikle minimal islemler yapilmali. Herkes bu sektorde calismamali aslinda...her şey paraya bakıyor maalesef. acı ama gerçek. çoğu için hasta = para . sonuçta olmayınca revizyon ameliyatı da olacaksın ona belki. estetik dr larının iyisine denk gelmek de şans işi.
Evet iste mukemmellik bekleniyor degil mi? Bu imkansiz. Burun yapisina gore estetik yapilmali. Mesela kalin derili egri bir burundan barbie burun cikmaz. Buyuk burundan minicik burun yapilmaz. Yapilmaya calisinca hatalar cikar. Her hasta barbie burna uygun degildir. Benimde anlatmak istedigim bu, ben uygun degildim. Soyledim tamam dendi inanabiliyor musun?.. dogal istedim. Barbie yapildi, ne yuzum ne karakterim ne de burun yapim uygundu. Bahsettigim sey su tamamen hasta barbie isteyebilir, burnu musaade etmezse yapamam demelisin.. bunu demiyorlar iste ve istemesende yapiyorlar... sorun burada basliyor. Kusursuzu yakalamak istiyorsan mesela gercekten harika burunlu kizlar var dumduz kalkik derisi musaade ediyor o istiyorsa ona yap gercekten...İyi de siz doktordan insanda olmayan nitelikler bekliyorsunuz sanki… sokakta 8754 kişi durdurup yol sorsak hepsi farklı tarif eder. Kuaföre saç kesimi tarif ediyorsunuz aynı saçı hepsi farklı kesiyor. Kimsenin mercimek çorbası birbirine benzemeyebiliyor. Bu da öyle bir şey… ameliyatı ne zaman oldunuz, zamanla oturuyor diye biliyorum. Bu sitede estetik ameliyat bölümüne bakın derim.
Cok tesekkur ederim insallah.Anlıyorum ben sizi, maalesef doktorlar parayı alıp işine bakıyor, doktorun yorumlarını okumamış mıydınız?
Artık olan olmuş maalesef alışmaya bakıp hayatınıza bakıcaksınız, dedigim gibi dolguyla belki istediğiniz görüntüyğ elde edersiniz. Cok gecmis olsun,
İnsanların “doğal” anlayışı farklı olabiliyor bilemedim.Evet iste mukemmellik bekleniyor degil mi? Bu imkansiz. Burun yapisina gore estetik yapilmali. Mesela kalin derili egri bir burundan barbie burun cikmaz. Buyuk burundan minicik burun yapilmaz. Yapilmaya calisinca hatalar cikar. Her hasta barbie burna uygun degildir. Benimde anlatmak istedigim bu, ben uygun degildim. Soyledim tamam dendi inanabiliyor musun?.. dogal istedim. Barbie yapildi, ne yuzum ne karakterim ne de burun yapim uygundu. Bahsettigim sey su tamamen hasta barbie isteyebilir, burnu musaade etmezse yapamam demelisin.. bunu demiyorlar iste ve istemesende yapiyorlar... sorun burada basliyor. Kusursuzu yakalamak istiyorsan mesela gercekten harika burunlu kizlar var dumduz kalkik derisi musaade ediyor o istiyorsa ona yap gercekten...
Evet risk aldim ama dogal dahi yapilmaya calisilmamis ki... oyle anlasmistik. Yapamam denmedi ki. Tamam yaparim, istedigin gibi olacak dendi. Hani bu sey degil istedigim gibi olmadi degil, istedigim burna caba dahi gosterilmemisBütün bu riskleri alarak o masaya yatıyorsunuz, sonra ağlıyorsunuz benim istediğim bu değildi diye.
Evet katiliyorum. Buna uydurmaya calisiyorlar herkesi. Her kadin onu istiyor gibi bir yanilgilari da oldugunu dusunuyorum.Kadınlar için kurulmuş en büyük tuzak olduğunu düşünüyorum.
Çok çok çok ama çok kötü bir durum olur, ruh ve beden sağlığını bozacak bir sıkıntı vardır o zaman zaten mecburi bir operasyondur bu. Onun dışında kadınların tamamını tornadan çıkmış hale getirip üste yığınla para almaktan öteye giden bir durum değil.
Sokakta herkesin kaşı kalkık, burnu küçük, dudaklar mandanın gerisi gibi.
Valla üç beş sene önce kuaför de bana istediğin gibi keserim bana güven dedi yolunmuş tavuk totosuna benzetti gönderdi. O koltuğa oturup o riski alan bendim. Sonrasında iki sene düzeltmek için uğraştım. Geri dönüşü olan bir işlemdi. Geri dönüşü olmayan bir operasyonda risk daha büyük ama bunları göze alarak yaptırıyorsunuz. Sonrasında beğenmeme ihtimali hep var.Evet risk aldim ama dogal dahi yapilmaya calisilmamis ki... oyle anlasmistik. Yapamam denmedi ki. Tamam yaparim, istedigin gibi olacak dendi. Hani bu sey degil istedigim gibi olmadi degil, istedigim burna caba dahi gosterilmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?