Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar burunda kemer gibi kemik şişmesi var doktorum gecer diyo ama ben takmış durumdayım 45 gün oldu estetik olalı sizde bu sorunu yasayan varmı masajla gecermii???
canım benim bende yeni ameliyat oldum 2 hafta bile olmadı pek bilmiyorum ama masaj felan yapılınılıyor ödem neden oluyormuş galiba tecrübeli arkadaşlar bi el atarsa konuya bilgileniriz :) ama gine de dr ne derse o olur masaj vermediyse bi bildiği vardır herhal de ..
canım benim bende yeni ameliyat oldum 2 hafta bile olmadı pek bilmiyorum ama masaj felan yapılınılıyor ödem neden oluyormuş galiba tecrübeli arkadaşlar bi el atarsa konuya bilgileniriz :) ama gine de dr ne derse o olur masaj vermediyse bi bildiği vardır herhal de ..
Cnm doktor masaj verdi yapıyorum ztn ama nezmn faydasını görcem merak ediyorum masajla cıkıntı yok oluyo bizmn sonra bakıyorum tekrar yerli yerinde duruyo ama bu süreç Nekdr aceba tecrübeli olanlar bi açıklığa kavuştursun yahuuu
Aynen mesaja ilk başladığımda canım yanıo sonra gelio bastırdıkcada içine çöküyor cıkıntı umarım düzelir seninki tamamen yok oldumu kaçgün masaj yaptın nezmn geceeeerr :)
kızlar burunda kemer gibi kemik şişmesi var doktorum gecer diyo ama ben takmış durumdayım 45 gün oldu estetik olalı sizde bu sorunu yasayan varmı masajla gecermii???