- 10 Mayıs 2025
- 23
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi Eloisewitha
-
Eminim sandığın gibi kötü görünmüyorsundurHerkese merhaba. Nererden başlasam bilmiyorum ama öncelikle sizi şunu söylemeliyim ki 9 ay önce 2024 Ağustos ayında yaptırdığım kombine estetik ameliyatlı ile aynalara hayata küstüm... Burun estetiği ve bişektomi operasyonu geçirdim. kendimi daha öncesinde hiç sevmiyordum fotoğraf çekinmezdim. yanaklı bir kızdım o dönem çok kilo da alınca ve bununla ilgili sürekli yorum aldığım için yanaklarımdan kurtulmak istiyordum, eski burnumda kemer yoktu çok minik ucunda düşme vardı ama kimse bana kötü bir burnun var demezdi ama dediğim gibi işte kendimle hiç barışık değildim ve estetik yaptırırsam güzelleşirim kendimi beğenirim sandım ama asla öyle olmadı. psikolojim o kadar bozuldu ki 9 aydır evden çıkmıyorum doktora bir daha ulaşamaya çalıştığımda benimle ilgilenmedi geçiştirdi. 23 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum en son dudak dolgusu yaptırdım o da ayrı bir çirkinlik kattı yüzüme psikolojim çok kötü durumda en azından eskiden yüzümde estetik olmadan bir Doğal ahenk vardı şimdi burnum yamuk yanaklarım bir anda çok çöktü yüzüm çok yaşlı durmaya başladı psikolojik olarak sürekli stres yaptığım için cildimde çok kötü hâle geldi çevremde bana yardım edecek kimse de yok ne yapacağımı bilmiyorum 9 ay önce resmen hayatımı kararttım ben
görmeden emin olamazsınız işteEminim sandığın gibi kötü görünmüyorsundur
Bana özelden atın dürüst olayım.görmeden emin olamazsınız işte
23 yaşında neden bu kadar işlem yaptırdınız kim sizi buna itti cidden merak ediyorum? Aileniz hiç mi hayır olmaz demedi? 30dan sonra yapılan estetiğe karşı değilim ama 20li yaşlarda insan yüzü çok güzeldir zaten. Dolgular şunlar bunlar yazık olmuş ama marım sadece öyle hissettiğiniz için öyledir, güzeld
Anlatsam uzun uzun anlatırım ama o psikolojide değilim yazılanlardan da anlayacağınız üzere kabullenme aşamasına bile giremiyorum ve bu şekilde yazmanız hiç yardımcı olmadı daha çok ağlama krizine girdim23 yaşında neden bu kadar işlem yaptırdınız kim sizi buna itti cidden merak ediyorum? Aileniz hiç mi hayır olmaz demedi? 30dan sonra yapılan estetiğe karşı değilim ama 20li yaşlarda insan yüzü çok güzeldir zaten. Dolgular şunlar bunlar yazık olmuş ama umarım sadece öyle hissettiğiniz için öyledir, güzeldir.
beni en iyi siz anlarsınız insan kabul edemiyorBenimde oyle sadece 1 burun estetigi yetti cirkinlesmeme
Burnumda kikirdak kemik kalmadi
Kanatlari da kesilip atildi
Masumlugum gitti yasamak zorundayim
Evet.. insanlar anlamiyor maalesef benligimi kaybetmis gibi hissediyorumbeni en iyi siz anlarsınız insan kabul edemiyor
para için insanları kesip biçip şekilden şemadan çıkarıyorlar allah da onları bildiği gibi yapsın hadi ben cahil bir genç kızdım sosyal medyadan ünlülüerden oradan buradan gördüm özendim yaptırayım dedim sen bir doktor olarak dönüp bana desene kızım senin yaşın daha çok genç yanak yağlarını aldırmak için yüzün çökecek ilerleyen yaşlarda. şimdiden yüzüm çöktü yaşlı duruyorum. burun estetiği için dönüp bana desene daha fazla komplikasyon riski var bunu göze alıyor musun diye sorsana. hayal satar gibi bana dönüp dedi ki istediğin burnu göster ben de buldum ideal diye gösterilen fındık burun görseli bunndan olur mu dedim bilmiyorum çünkü olur dedi bana. halbuki dönüp demesi lazım ki senin burnundan bu burun çıkmaz bu burun senin yüzüne gitmez. yaparım dedi. çıktım ameliyattan ne istediğim gibi bir burun vardı ortada ne de yüzüme yakışan bir burun. öncesinde burnumda yamukluk yokken burnumda yamukluk oluştu deliklerim birbirinden çok farklı oldu. nefes sorunum yokken nefes alma sorunum oldu. arka kameradan fotoğraf çekinemez hale geldim ben. yani ben içimi döksem de boş gibi hissettiriyor herkes bana evet kendim girdim bu işin içine ama bu kadarını da hak etmedim ben o doktorun bunları bana söylemesi lazımdı bu riskleri alıyor musun demesi lazımdı revizyon diyorlar da revizyon ne kadar zor bir işlem kaç katı para istenen bir işlem kolay mı allah aşkına. nefret ediyorum işini hakkıyla yapamayan plastik cerrahlardanAllah kimseyi bu doktorlarin eline dusurmesin
Kesip bicmek burnu kucultmek estetik saniyolar
Guzel olmasi gerekirken daha kusurlu bir burnum oldu
Asiri ozensiz
Sadece burnum boyleyken aci cekiyorum
Sizi gercekten anliyorum
Dokunmam bir daha hicbir yerime aslaaa
Aynisi basima geldi hicbir sey soylemiyorlar. Ben de revizyon dusunuyorum dusunuyordum bazen kararsiz kaliyorum parasini versen bile yani eskisi gibi olmayacak onu begenecek miyiz o var... yani geri donusu olmayan bir yola girdik. Doktor hatalari cok fazla. Senin yasinda genc ne desem bilemiyorum hani anliyorum durumunu cevrendekiler gibi 'duzelttirirsin' diyemiyorum.para için insanları kesip biçip şekilden şemadan çıkarıyorlar allah da onları bildiği gibi yapsın hadi ben cahil bir genç kızdım sosyal medyadan ünlülüerden oradan buradan gördüm özendim yaptırayım dedim sen bir doktor olarak dönüp bana desene kızım senin yaşın daha çok genç yanak yağlarını aldırmak için yüzün çökecek ilerleyen yaşlarda. şimdiden yüzüm çöktü yaşlı duruyorum. burun estetiği için dönüp bana desene daha fazla komplikasyon riski var bunu göze alıyor musun diye sorsana. hayal satar gibi bana dönüp dedi ki istediğin burnu göster ben de buldum ideal diye gösterilen fındık burun görseli bunndan olur mu dedim bilmiyorum çünkü olur dedi bana. halbuki dönüp demesi lazım ki senin burnundan bu burun çıkmaz bu burun senin yüzüne gitmez. yaparım dedi. çıktım ameliyattan ne istediğim gibi bir burun vardı ortada ne de yüzüme yakışan bir burun. öncesinde burnumda yamukluk yokken burnumda yamukluk oluştu deliklerim birbirinden çok farklı oldu. nefes sorunum yokken nefes alma sorunum oldu. arka kameradan fotoğraf çekinemez hale geldim ben. yani ben içimi döksem de boş gibi hissettiriyor herkes bana evet kendim girdim bu işin içine ama bu kadarını da hak etmedim ben o doktorun bunları bana söylemesi lazımdı bu riskleri alıyor musun demesi lazımdı revizyon diyorlar da revizyon ne kadar zor bir işlem kaç katı para istenen bir işlem kolay mı allah aşkına. nefret ediyorum işini hakkıyla yapamayan plastik cerrahlardan
onu atacak özgüvende olsam zaten kendimi eve kapatmam, estetik operasyonlardan istenmeyen sonuçları alan insanlar anlar anca beniEski yeni halinizi bilmeden nasıl yorum yapalım
ben de farkındayım bu şekilde yaşamam gerektiğini kabul etmem lazım artık kalıcı bir işlemdi bunlar. ama zoruma gidiyor eski fotoğraflarımı açıp ağlıyorum hiç kolay değilAynisi basima geldi hicbir sey soylemiyorlar. Ben de revizyon dusunuyorum dusunuyordum bazen kararsiz kaliyorum parasini versen bile yani eskisi gibi olmayacak onu begenecek miyiz o var... yani geri donusu olmayan bir yola girdik. Doktor hatalari cok fazla. Senin yasinda genc ne desem bilemiyorum hani anliyorum durumunu cevrendekiler gibi 'duzelttirirsin' diyemiyorum.
Hic dokunmamak vardi ya da boyle yasayacagiz. Zor biliyorum cok zor ben de kendimi ozluyorum. Ama bir noktada bitmesi gerek bunlarin. Terapi en guzeli. Yapacak hicbir seyimiz yok.
Başka bir güvenilir doktor ile görüşün. Kesip biçip değiştirilen şey yine de değiştirilebilinirben de farkındayım bu şekilde yaşamam gerektiğini kabul etmem lazım artık kalıcı bir işlemdi bunlar. ama zoruma gidiyor eski fotoğraflarımı açıp ağlıyorum hiç kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?