Estetik sonrası çirkinleştim

Merhaba geçmiş olsun ilk kime olmuştunuz

Merhaba geçmiş olsun durumunuz nasıl

Merhaba burnunuzdan şuanda da memnunmusunız

Merhaba burnunuzdan memnunmusınız

Merhaba ameliyat oldunuz mu

Şimdilik memnunum, görenler de beğeniyor, daha çok yeni ama. Bir de ben beynimi beğenmeye kodlamıştım, onun da etkisi vardır. Ama eski burnumdan daha güzel, bu kesin yani
Rica etsem doktorun adını özelden yazabilir misiniz bende amaeliyat düşünüyorum araştırma yapıyorum

Bende ameliyat oldum ve aynı sorunları yasıyorum depresyona girdim ve dısarı çık ak istemiyorum anksıyetem çıktı beden dismorfık bozukluğuna gitti bu olay muhtemelen seninde öyle kendını doğru göremediğin için kusurlu zannediyorsun ama algın doğru calısmadıgı için öyle. Bende fotograflarını görmek isterim özelden atarsan sevinirim o zaman hiç değilse biz sana objektif yorum yapabiliriz sonuçta sana yalan borcumuz yok değil mi :)

beden dismorfik bozukluğunun alasını yaşıyorum gibi hissediyorum... çok çok sağlam bir psikoloji istiyormuş gerçekten. hayatımda kendimi bu kadar çok inceleyip aynalara küstüğüm bir dönem hiç yaşamamıştım

Aynısını bende yasıyorım o yüzden karsıdakı insan sana yalan söylemez bu durumda kendını hiç bı zaman düzgün göremezsin ben görebilir miyim nasıl olduğunu merak ediyorım

Merhaba... Seni çok iyi anlıyorum. Yaklaşık 8 ay önce ilk kez rinoplati oldum. Seni çok iyi anlıyorum. İki göz arama hiç dokunmadan kemerimi çok az törpüleseniz yeter, ameliyat olduğumun belli olmasın, burnumun yüzümde kapladığı genişliği ve yüksekliği seviyorum dediğim burnumun kemiklerini kırılmış, yüzüme daraltılmış ve ucu benim istediğimden fazlaca küçültülüp, istediğim gibi döndürülmeden ruhsuz bir sekilde dümdüz bırakılmış... Bende görsel hala paylaşmıyorum. Revizyon için Ankara da bir kaç doktor gezdim... Rinoplasti ameliyatı sonrası şikayetim, sadece burunda değil. Burun kemiği ve gözyaşı altından bir bağ kesilip salınmış gibi yanaklarım aşağıya düştü. Bu konuda özelde revizyon için gittiğim doktorlardan biri, bunu herkes anlamaz, siz alanınızdqn dolayı fark etmiş olabilirsiniz (güzel sanatlar seramik Bölümü mezunuyum) Biz burun kemiklerinden açıp orayı salıyoruz dedi... Kafamdan aşağı kaynar sular indi o an... Hacettepede ve özelde bir kaç plastik cerraha gittim. Hacettepede gittiğim doktor, gittiğim devletteki doktorlar gibi kim yaptıysa o düzeltsin dedi... Bir de çoğu şöyle söylüyorlar "zaten 40 yaşındasınız, yaşlanmışsınızdır". Ameliyattan önce yüzümün kalıbını almıştım. Ameliyattan sonra 6. Ayda tekrar yüzümün kalıbını aldım. Bariz düşük. Doktorlara bunu gösterdiğim halde neredeyse hepsi mesleki arkadaşlarını korumak için zaten 40 yaşındasınız, yaşlanmışsınızdır" diyebiliyor... Böyle bir bağ 10 sene sonra bile böyle düşmez... Hala doktor arıyorum... Ve hala hergün hıçkırarak ağlıyorum. Allah bu dünyada da öteki dünyada da bana bunu yapan doktora 1000 misli fazlasını zorunlu kılsın dilerim... Banada tez zamanda çözüm versin. Amin. Allah yardımcınız olsun. Her gece sabırla kendiniz için istediğiniz yüzün ayrıntılı duasını etmeyi unutmayın olur mu? İnşallah her şey düzelecek.

Merak ettim burnunuzu banada özelden atar mısınız? Benim 3 ay oldu önden yayvan geniş duruyor daha daralsın istiyorum ama inşallah zamanla daralır bilmiyorum sizin ilk aylardaki görüntü ile şuanki arasında ne kadar fark oldu peki?

Ben de yeni burun ameliyatı oldum 2. Haftam tıpkı senin gibi aynaya baktığımda mutlu olmadım garipsedim ama çevremden olumlu yorumlar aldım yani sana da farklı geldiği için alışık olmadığın için yeni haline sana kötü geliyor olabilir bence düşündüğün kadar kötü olmamıştır dolgu da erir zamanla yaşın genç dert etme ileride maddi durumun el verince revizyon olursun iyi bir doktora araştırıp dünyanın sonu değil hayata küsünce ne değişecek ki

Merhabalar, ameliyatı kime oldunuz? Bir de bağ kesim nedir? burun ameliyatlarında yapılan bir işlem mi_

Son düzenleme:
Ben 2 defa burun estetiği oldum .İlkinde burun sırtım çok alınmistı şimdi de burun ucum asiri buyük geliyor .Genel olarak burnum büyük geliyor ben 2 senedir şurdan suraya gitmedim hiç mutlu değilim

Bence abartiyorsundur.Gunumuzde güzellik algısı çok değişti gibi herkes bir yeriyle oynuyor ve bazen sonuç kötü olabiliyor daha da fazla doğal güzelligini bozma bence bu halini sevmeye çalış zamanla oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…