Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Estetik deyince erkekler nefret ediyor nedense .Zaten artık estetik de pek kalmadı küçük operasyonlar var büyük işlemlere gerek kalmıyor.Mesela 33 35 yaş arası ufak ufak dolgular yaptırabilirsiniz cilt bakımı gibi bir şey oldu bunlar artık.yaşınız daha çok genç düzenli iyi bir yere cilt bakımına giderseniz cildiniz yaşlanmaz da .

Aslına bakarsan , bulunduğumuz yaşadığımız yıl itibariyle erkeklerde çok önem veriyorlar küçük estetık işlemlere .
Mesela vücudlarındaki istemedikleri kılları aldırmak istiyorlar , manikür ve pedikür yaptırmak istoyorlar.
Body massage yaptırmak istiyorlar, ve onlarda cilt bakımı yaptırmak istiyorlar .

Bu da güzel bir istek bence erkekler tarafından , neden onlarda daha bakımlı olmasın ?
Bence artık erkeklerde kadınlar kadar bakımlı olmayı istiyorlar ve istedikleri işlemleri alıyorlar . Ne kadar güzel bence

Bu arada bakımlı olmak öncelikle , erkek ya da kadın ; öncelikle temizlikten geçer ..
Dişler temiz ve öncelikle görünümü bir hastalıktan sonda beyaza yakın olmalı ,
Eller ve tırnaklar yumuşak , tırnaklar kısa kesilmiş bakımlı ı
Olmalı ,
Cilt , temiz olmali , o da nasıl olacak .. herkesin cilt tipine uygun temizleme işlemi ya da bir peeling yapması
gerekiyor.
Vs…

Gunes kremi gunesten d vitamini almanizi engellemez sadece cilt dnanizi yipratacak zararli olan isiklarin buyuk bir kismini geri yansitir yararli olan isiklari yansitmaz. 15nci sayfada yanlis bir bilgi gordum ekleyeyim dedim.

Konuyla ilgili: Aranizda zaten 8 yas fark varmis. Eger estetik yaptirirsaniz esinizden cok daha genc gorunursunuz ilerde. O yuzden istemiyor olabilir. Sosyetedeki ciftlerde erkekler eslerinin babasi gibi duruyor bu sebepten dolayi.

Dişlerimi sıktığım için masseter botoks yaptırdım. Gitmişken alnımı da araya sıkıştırdım. :) Alnımdan aldığım sonuç harika. Derin bir çizgi vardı, yok oldu. Gerektikçe gene yaptırırım.

Ama masseter botoks konusuna gelince iş, gülüşüm bozuldu. 4 ay garip güldüm. Görüntü hoşuma gitmese de sağlığım için tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Eşim de yaptırma, gülüşün değişti, sanki sen değildin diyor ama diş köklerim ağrıyor artık. Mecburen yaptıracağım.

Yaşınız gelince karar verirsiniz siz de. Şu an çok erken.

Masseterden sonra yüzünüzde incelme oldu mu?

O yaşa gelince çoluk çocuktan iş güçten saçını tarayabilirsen şükret,her yaşın bı hevesi var,kirkinda kalmaz bu estetik merakın kendine çok takık degilsen

Her şey bir yana da bu Fransız askısı çok korkunç değil mi? Aşırı da kötü duruyor üstelik. Tabi ben gerçekte yaptıranla karşılaşmadım ünlüleri kastederek söylüyorum. Allahım sen esirge

36 yaşındayım botox yaptırıyorum. İşim stresli kırıştırıyorum alnımı. Ev kadını olsam ihtiyaç duymazdım yada daha geç yaptırırdım büyük ihtimalle. Ama çalışmasam da eşim yaptırtır mıydı? sanmam
Şimdi bile mırın kırın ediyor.
Dudak ve yanak dolgusu da istiyorum. Ama istemiyor.Hepsi toplasan yıllık, bir maaşım ancak. Ne olacak yani değil mi?? Kötü olursa diye çekiniyorum ben sadece. Kuaföre hiç gitmem desem yeridir. Sigaram yok. Bu işlere de daha 1 yıldır başladım. Ama bundan sonra niyeti bozdum benne gerekiyorsa yaptıracağım. İşyerimi değiştirmek istiyorum. Onu bekliyorum. Herkes çok meraklı ve dedikoducu tipler var.Dikkat çekmek istemiyorum şimdilik

Keşke bizler de erkekler kadar estetik operasyonlara uzak olabilsek. Yaptırdıkça yaptırasın geliyor ve birçok konuda da eksik bilgiyle peşine düşüyoruz bu işlemlerin. Ben youtubeda plastik cerrah ve dermatolog kanalları takip ediyorum. O kadar fazla dezenformasyon var ki bu estetik kozmetik cerrahi endüstrisinde. Mesela erken botoks yaptırmanın bir yararı yokmuş hatta bazı bölgelerde kasları kullanamadığımız için sarkmalar meydana gelebiliyormuş. Biostimulator öneriyorlardı onun yerine. Risklerinden zaten hiç kimse konuşmuyor.
Sosyal medya, filtreler, photoshoplar, airbrushlar sağolsun normali yetmiyor mükemmelini arzuluyorsun. Ben de şunu mu yaptırsam bunu mu diye birsürü farklı farklı uygulama araştırdım sonrasında çoğundan vazgeçtim. Reklamlar gerçeği yansıtmıyor. Burada bile kaç tane reklam hesabi tespit edip şikayet ettim.
Bence cilt bakımı bilgisi zaten yetiyor düzgün yaş almak için. Etiketteki ingredients kısmını anlayabilmek gerek. Kimyasal kullanımından anlayınca invaziv cerrahi metotlara da lüzum kalmıyor

O yaşa gelince çoluk çocuktan iş güçten saçını tarayabilirsen şükret,her yaşın bı hevesi var,kirkinda kalmaz bu estetik merakın kendine çok takık degilsen
Neden sanki 40 yasinda mezara girmen gerekiyor aslinda kimisi erken yaslarda baslaman gerektigini soyluyor.. ki kirisikliklar yer etmeden ise yarasin. Hos 25 yasinda baslasan botox motox 45 yasina kadar fatih urek gibi filan olursun bence. Cok kafaya takan yapiyor zaten ister 30 ister 40 yasina gel. Hem bana gore asil coluk cocukla beraber kendine bakmak meziyet, kimisinin icinde oluyor.
Maddi yetersizlik olursa bilemem tabii.

Cok saglikli seyler degil zaten dolgu vs. Sinirlerimizi öldürüyormuş zamanla.

Ese anlatmayi bosver cok az es para harcayip esinin guzellesmesini uygun bulur.size degil ha paraya uzulur cogu.biriktirin simdiden.40 i bulmaz 35 gibi baslamak gerekebilir.bakimi aksatmayin ve spor.bakin benim yuzum sarkti ve gerdirmek istiyorum.dr ariyorum su an peknpara birijtiremedim tasinma durumu vs ama seneye tamamim insallah.

Ama cogu erkek bakimli kadinlara bakar tezatlik

Yok yahu botox öyle şoyle kaldıgın birşey asla değil en azindan benim yaptırdıgim
Çok güzel oluyor ve evet erken başlamak lazım kırısıklar olduktan sonra yaptırıyorsun güzel duruyor ama kırısıklık düzelmiyor tabi amaç olmadan yaptırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…