Estetik deyince erkekler nefret ediyor nedense .Zaten artık estetik de pek kalmadı küçük operasyonlar var büyük işlemlere gerek kalmıyor.Mesela 33 35 yaş arası ufak ufak dolgular yaptırabilirsiniz cilt bakımı gibi bir şey oldu bunlar artık.yaşınız daha çok genç düzenli iyi bir yere cilt bakımına giderseniz cildiniz yaşlanmaz da .İyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcıkve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan."
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.Oturup yaşlanayim mi yani...
Aslına bakarsan , bulunduğumuz yaşadığımız yıl itibariyle erkeklerde çok önem veriyorlar küçük estetık işlemlere .Estetik deyince erkekler nefret ediyor nedense .Zaten artık estetik de pek kalmadı küçük operasyonlar var büyük işlemlere gerek kalmıyor.Mesela 33 35 yaş arası ufak ufak dolgular yaptırabilirsiniz cilt bakımı gibi bir şey oldu bunlar artık.yaşınız daha çok genç düzenli iyi bir yere cilt bakımına giderseniz cildiniz yaşlanmaz da .
Yok daha yeniletmedim çünkü hala iyi durumu 7 ay civarı oldu baya baya duruyor özelden atim instasını bak biay supermiss yazin yeniden geldigimde gotur beni bibi
yenilettin mi peki? ne durumda simdi?
Ay bibi beni de götür ya neresiyse orasıYok daha yeniletmedim çünkü hala iyi durumu 7 ay civarı oldu baya baya duruyor özelden atim instasını bak bi
Masseterden sonra yüzünüzde incelme oldu mu?Dişlerimi sıktığım için masseter botoks yaptırdım. Gitmişken alnımı da araya sıkıştırdım. :) Alnımdan aldığım sonuç harika. Derin bir çizgi vardı, yok oldu. Gerektikçe gene yaptırırım.
Ama masseter botoks konusuna gelince iş, gülüşüm bozuldu. 4 ay garip güldüm. Görüntü hoşuma gitmese de sağlığım için tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Eşim de yaptırma, gülüşün değişti, sanki sen değildin diyor ama diş köklerim ağrıyor artık. Mecburen yaptıracağım.
Yaşınız gelince karar verirsiniz siz de. Şu an çok erken.
O yaşa gelince çoluk çocuktan iş güçten saçını tarayabilirsen şükret,her yaşın bı hevesi var,kirkinda kalmaz bu estetik merakın kendine çok takık degilsenİyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcıkve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan."
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.Oturup yaşlanayim mi yani...
Farkedilir bir incelme olmadı.Masseterden sonra yüzünüzde incelme oldu mu?
Dur sana da atim yeri canım lozanda alsancağa yakınAy bibi beni de götür ya neresiyse orasıMart ayında oradayım
Neden sanki 40 yasinda mezara girmen gerekiyorO yaşa gelince çoluk çocuktan iş güçten saçını tarayabilirsen şükret,her yaşın bı hevesi var,kirkinda kalmaz bu estetik merakın kendine çok takık degilsen
Ama cogu erkek bakimli kadinlara bakarEse anlatmayi bosver cok az es para harcayip esinin guzellesmesini uygun bulur.size degil ha paraya uzulur cogu.biriktirin simdiden.40 i bulmaz 35 gibi baslamak gerekebilir.bakimi aksatmayin ve spor.bakin benim yuzum sarkti ve gerdirmek istiyorum.dr ariyorum su an peknpara birijtiremedim tasinma durumu vs ama seneye tamamim insallah.
Yok yahu botox öyle şoyle kaldıgın birşey asla değil en azindan benim yaptırdıgimNeden sanki 40 yasinda mezara girmen gerekiyoraslinda kimisi erken yaslarda baslaman gerektigini soyluyor.. ki kirisikliklar yer etmeden ise yarasin. Hos 25 yasinda baslasan botox motox 45 yasina kadar fatih urek gibi filan olursun bence. Cok kafaya takan yapiyor zaten ister 30 ister 40 yasina gel. Hem bana gore asil coluk cocukla beraber kendine bakmak meziyet, kimisinin icinde oluyor.
Maddi yetersizlik olursa bilemem tabii.
Cok saglikli seyler degil zaten dolgu vs. Sinirlerimizi öldürüyormuş zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?