Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hele 40 yaşına bir gelin.o zaman duruma bakarsınız.daha 28 yaşındasınız.

Benim cok bariz anlayabildigim "işte bu estetik" dedigim estetikler genelde pek hoş durmuyor.
Burun ucu havaya kalkmiş, onden bakinca burun delikleri yukari cikmiş goruntuler hoş degil. Estetik burun yaptiranlarda cok gordum o goruntuyu.

Her burnu güzel olan da estetikli ya da işlemli olmuyor. Bakinca islemli olup olmadigini tam ayirt edemedigim guzel burunlar yada başka bolgeler başarili bir estetiktir yoksa estetigi saklamaliyiz kafasi degil yani.

Ben kotu estetiklerden bahsetmiyorum ki zaten.

Valla konunun niye uzadigini da anlamadim acikcasi

Burun, meme estetiği gibi işlemler başarılı yapıldıysa anlaşılmıyor gerçekten. Hatta burun çok başarısız yapılınca da anlaşılmıyor.
Bir arkadaşım burnunu yaptırmış biz tanışmadan çok önce. Söylemese anlamazdım çünkü müdahaleli durmuyordu ama güzel bir burun değildi. 2 operasyon geçirmiş, üçüncüden vazgeçmişti artık.
Ama dolgu, botoks tarzı müdahaleler belli oluyor genelde.

25-30 yaşında yaptırırsın, bir ihtimal belli olmaz ama 40-50 yaşına 0 kırışıklıkla gelmek mümkün olmadığı için çok rahat "aa bu botokslu, bu şurasını gerdirmiş" diyebiliriz.

Eşiniz de bu yüzden istemiyordur belki. Görüntü doğal olsa bile müdahaleli bir yüzünüz olduğunu herkes anlayacak sonuçta.
Siz bunu sorun etmeseniz de eşiniz ediyor olabilir.
Ama 40'a daha çok var, fikri değişir belki o zamana kadar.

Yok valla anlamadım alıcı gözle bakayım bir daha
Ben dudağı şişmiş birini görsem aa arı mı soktu geçmiş olsun kıvamındayım umutsuz vakayım yani
Sorun sende değil , anlayamazsın sekerim , herkes estetik deyince botokslu yanaklar , ördek dudaklar zannediyor ama estetik kişi nasıl isterse öyle olur

E sen estetik yaparsan kocan yaşlı duracak yanında adamcağız şimdiden tribe girmiş, uğraşma adamla yaaa

Sürmemelisin, kapatmamalisin derken? Herkes istedigini yapsin birakin yahu, insanlari kategorize etmeyin böyle
Tamam illa gidecem diyenler için bir isim de vereyim Ankaradakiler için hatta Dr. Hande Uchehara. Çok titizdir, kliniği GOP'ta. Arkadaşım olur kendisi "Samanthanin selamı var" diyenlere bi indirim uygulamasini rica edicem şimdi :))

ben de Ankaradayım estetiğede zorunlu ihtiyacım var.Ama seni samantha olarak tanırlar mı orada?ona göre selam söyleyeyimm

baktım netten bu doktora ne sevimli ne tatlı bir kadınmış.bangladeşli mi acaba?

merhabalar hanımlar estetik forumunu görünce dayanamadım bende estetisyenim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz antalyada yaşıyorum nihal sende antalyadasın sanırım
Evet nem Antalya’dayım Aysgl07 su an 4 aylık hamileyim. İşlemlerimi doğum sonrasına öteliyorum.
ayy bu ne?işkence yapmışlar kadına resmen
Biliyorum kötü görünüyor ama sonrasında inanılmaz parlak ve canlı bir cilt çıkıyor.
Çok merak ettim peki dolgu vs bu uugulamalara ne kadar ücret ödüyorsunuz
Ben 4 bin tl ödedim en son geçen yaz
Ay işkence gibi
KudrAlobar evet kudra diyorsun insan kendine bunu niye yapar. Ama doğru ellerde inanılmaz başarı elde ediliyor.

O askı yalnız aşırı aşırı aşırı acıyormuş . Arkadaşım yaptırdı ki devamlı estetik müdahale yaptırır kendine dolgu botoks fln onun acısını sana anlatamam dedi . Ve sonrasında da baya ağrı çekti aman aman olacaksanız biraz anestezi etkisinde olun derim

Hayda. Sonrasında acıyorsa bende bir düşünürüm Benimde canıma garezim yok.
Kimyasal peeling falan yaptırıyorum da bu çok fazla geldi bana. İyileşmesi de uzun sürer sanıyorum.
Ben Altın iğne yaptırdım Kudra. O gün aşırı yanma oldu. Ertesi günde devam etti. Güneşe çıkamadım.3. Gün hafifledi acı.

Kızarıklık peki? Arada suratında tüp patlamış gibi gezen hatunlar görüyorum o ne kadarda geçiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…