sen anlamazsin bilen birinin gormesi lazim
Sassy bazinda yorum yapmiyorum.
Dedigim gibi ben de cok anlamam estetik müdahaleleri bariz olmadikca.
Ama bir kisim gercekten anliyorki dedigim gibi yani anlasilmasinda da bence sorun olmamali. Estetik yaptiran kisi dogal halim iddiasinda olmaz zaten, e o zaman anlasilsa sorun ne. Aa ne kadar dogal gorunuyor, cok guzel olmus denir gecilir. Estetik varken aman kimse anlamasin derdi bana saçma geliyor o da iste kotu estetikler yuzunden belli olmasi=kotu olmasi algisi bence.
Ben kotu estetiklerden bahsetmiyorum ki zaten.Benim cok bariz anlayabildigim "işte bu estetik" dedigim estetikler genelde pek hoş durmuyor.
Burun ucu havaya kalkmiş, onden bakinca burun delikleri yukari cikmiş goruntuler hoş degil. Estetik burun yaptiranlarda cok gordum o goruntuyu.
Her burnu güzel olan da estetikli ya da işlemli olmuyor. Bakinca islemli olup olmadigini tam ayirt edemedigim guzel burunlar yada başka bolgeler başarili bir estetiktir yoksa estetigi saklamaliyiz kafasi degil yani.
Ben kotu estetiklerden bahsetmiyorum ki zaten.
Valla konunun niye uzadigini da anlamadim acikcasi
Benim cok bariz anlayabildigim "işte bu estetik" dedigim estetikler genelde pek hoş durmuyor.
Burun ucu havaya kalkmiş, onden bakinca burun delikleri yukari cikmiş goruntuler hoş degil. Estetik burun yaptiranlarda cok gordum o goruntuyu.
Her burnu güzel olan da estetikli ya da işlemli olmuyor. Bakinca islemli olup olmadigini tam ayirt edemedigim guzel burunlar yada başka bolgeler başarili bir estetiktir yoksa estetigi saklamaliyiz kafasi degil yani.
Yesss , anlamadın mı ayol , hep görüyorsun fotoğraflarimi
Sorun sende değil , anlayamazsın sekerim , herkes estetik deyince botokslu yanaklar , ördek dudaklar zannediyor ama estetik kişi nasıl isterse öyle olurYok valla anlamadım alıcı gözle bakayım bir daha
Ben dudağı şişmiş birini görsem aa arı mı soktu geçmiş olsun kıvamındayım umutsuz vakayım yani
E sen estetik yaparsan kocan yaşlı duracak yanındaİyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcıkve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan."
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.Oturup yaşlanayim mi yani...
ayy bu ne?işkence yapmışlar kadına resmenAltın iğne, dermapen gibi Cilt yenileme ve leke giderme işlemlerinin mantığı bu. Önce cildin üst bariyerini yaralıyorlar Cilt kendini yeniliyor.
TamamSürmemelisin, kapatmamalisin derken? Herkes istedigini yapsin birakin yahu, insanlari kategorize etmeyin böyle
ben de Ankaradayım estetiğede zorunlu ihtiyacım var.Ama seni samantha olarak tanırlar mı orada?ona göre selam söyleyeyimmTamamilla gidecem diyenler için bir isim de vereyim Ankaradakiler için hatta Dr. Hande Uchehara. Çok titizdir, kliniği GOP'ta. Arkadaşım olur kendisi "Samanthanin selamı var" diyenlere bi indirim uygulamasini rica edicem şimdi :))
Evet nem Antalya’dayımmerhabalar hanımlar estetik forumunu görünce dayanamadım bende estetisyenim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz antalyada yaşıyorum nihal sende antalyadasın sanırım
Biliyorum kötü görünüyor ama sonrasında inanılmaz parlak ve canlı bir cilt çıkıyor.ayy bu ne?işkence yapmışlar kadına resmen
Ben 4 bin tl ödedim en son geçen yazÇok merak ettim peki dolgu vs bu uugulamalara ne kadar ücret ödüyorsunuz
Ay işkence gibi
Kimyasal peeling falan yaptırıyorum da bu çok fazla geldi bana. İyileşmesi de uzun sürer sanıyorum.KudrAlobar KudrAlobar evet kudra diyorsun insan kendine bunu niye yapar. Ama doğru ellerde inanılmaz başarı elde ediliyor.
O askı yalnız aşırı aşırı aşırı acıyormuş . Arkadaşım yaptırdı ki devamlı estetik müdahale yaptırır kendine dolgu botoks fln onun acısını sana anlatamam dedi . Ve sonrasında da baya ağrı çekti aman aman olacaksanız biraz anestezi etkisinde olun derimilk dolgu ve botoksumu 36 yaşında yaptırdım. Düzenli olarak yaptırıyorum. Şu an 41 yaşındayım, hamileyim. Doğumdan sonra Fransız askısı yaptırmayı düşünüyorum. Bunlar için eşimden izin almıyorum. Ücretini de kendim ödüyorum. Ondan alsam belki mırın kırın edebilirdi, ne gerek var derdi.
Bir kadın estetik yaptırıyorsa kendini daha iyi görmek için yaptırır. Benim bedenimde yaptığım işlemlere kocam dahi olsa karışamaz. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Belki yanlıştır.
Hayda. Sonrasında acıyorsa bende bir düşünürümO askı yalnız aşırı aşırı aşırı acıyormuş . Arkadaşım yaptırdı ki devamlı estetik müdahale yaptırır kendine dolgu botoks fln onun acısını sana anlatamam dedi . Ve sonrasında da baya ağrı çekti aman aman olacaksanız biraz anestezi etkisinde olun derim
Ben Altın iğne yaptırdım Kudra. O gün aşırı yanma oldu. Ertesi günde devam etti. Güneşe çıkamadım.3. Gün hafifledi acı.Kimyasal peeling falan yaptırıyorum da bu çok fazla geldi bana. İyileşmesi de uzun sürer sanıyorum.
Kızarıklık peki? Arada suratında tüp patlamış gibi gezen hatunlar görüyorum o ne kadarda geçiyor?Hayda. Sonrasında acıyorsa bende bir düşünürümBenimde canıma garezim yok.
Ben Altın iğne yaptırdım Kudra. O gün aşırı yanma oldu. Ertesi günde devam etti. Güneşe çıkamadım.3. Gün hafifledi acı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?