Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocam botoks falan yaptırsa ben de istemem. Dişleri çarpıktır düzelttirir falan onlar bana normal geliyor ama öyle burundur dudaktır bunlar benim kendimde de karşı tarafta da hoşlanacağım şeyler değil. Saç rengi ya da modeli değil ki bu özüne dönsün. Başka türlü bi insan haline gelebiliyor. Ben istenmemesini anlıyorum, çok kilo alsın da istemem dövme yaptırsın da istemem

Aşırı estetik delisi değilim ama üniversitede botoksa başladım kırışıklıklarım oturmasın diye iyikide başlamışım.Annem 45 yaşından sonra başladı baya uğraştı yüzünü oturtmak için.

Bizim ailenin süslüsu eşim
Botoks falan yaptiricam derse karismam tabiki de, ama 50 yasinda adami babyface gorunce begenir miyim, sanmiyorum açıkçası.

Hani o yaslanicak, ben de mi yaslanicam demissiniz ya. Olay zaten birlikte yaslanmak degil mi.

Estetigi diger kişisel bakimlarla bir tutmak doğru degil bu açıdan bence.

Bir de fikriniz degisir muhtemelen. Yengecin yorumuna katiliyorum, 10 yila ne degisiklikler olacak tip dunyasinda, bekleyip gormek lazim.

Ben kendim meme estetigine baya niyetlenmistim bir ara. Sonra basarisiz hatta cok ciddi saglik sorunu yasayan kisileri okuyunca (belki onbinde birdir, kimseyi korkutmayayim) hemen caymistim suanki tıbba bu denli de güvenmiyorum acikcasi. Hani cidden sağlık sebebiyle gereklidir, o zaman zaten risk alirsin da, diger türlü ben tirsiyorum da açıkçası.

doktoruna gore degisiyor acikcasi ve her seferinde ayni miktarda yaptirmiyorum. ankarada yaptirirken 1 cc 2500 veriyordum bundan iki yil onceydi, en son istanbulda kucuk bir sey yaptirdim 1 cc 3800 verdim. vitamin yuklemesi 5-6 bin arasi.
Cem hamidi 3800 mü 1 cc dudak dolgusu ?

28 yaşındasınız, kocanızla 40 yaşında yaptıracağınız estetiğin kavgasını yapıyorsunuz. Yani 12 yıl sonra yapacağınız kavgayı şimdi yapmak neden? Adam çok iyi biri heralde, canınız kavga dövüş çıkartmak küsmek fln istiyor, etkinlik olsun diye.
Hem estetik kocaya sorulmaz, sorarsan hepsi yapma diyor.

Ayyy ne kadar pahalıymış ya şuan ortalama 2500 civarı fiyatlar ama bu piyasaya biraz hakimsiniz sanırım ben ilk yaptırıcam dudak için önerebileceğiniz bir doktor var mı başka ?
ben istanbulda sadece cem hamidiye yaptiriyorum. ankarada ali sahan ve banu cayciya gittim. ali sahan artik biraz fazla medyatik olmaya calistigi icin islemleri nedense kendisi yapmiyor o yuzden ona gitmem, banu cayci daha iyi.

ben kendim gitmedim ama istanbulda reha yavuzere giden tanidiklarim da var. o da cok ucuz degil ama cok guzel yapiyor.

Biz küsmeyiz ve dövüşmedik sakin olunuz.
Arkadaslar fikir alisvesi yapiyor şuan konumda yeni değil bu arada.

Simdiden yapalım ki kadınlar olarak o yasa gelince seneler öncesinden anlasmıstık diyip lafı vuralım ugrasmamak icin. Çene yormaya efor kalmaz, hazır efor varken kullanmak lazım.

Ya ben de burda en son öğrencilere yaptırdım . Hem daha ucuz hem öğretmenleri başlarında kesinlikle yanlışlık olamayacak , ücret de yatı fiyat oluyor . Sonuç da beklediğimden yüksek oldu .

Yani İngiliz parası böyle ödedim , gene de burda bu fiyat uygulanabilir bir fiyat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…