Ürünü denedinizmi nasıl olduBen yaptircam 2 senedir kararlıyım, bir ürün buldum onu deniycem olmazsa direk botoks.
Ürünü aldimda sadece 1 kere denedim hala basliycamÜrünü denedinizmi nasıl oldu
Ürünün adı nedir benimde çok kırışıklık kuruluk varÜrünü aldimda sadece 1 kere denedim hala basliycam
Göz damlaları kirbik çok uzatıyorO zaman allah da kirpiğimi böyle yaratmış deyip geçmek lazım ceycey :))
Cem hamidi 3800 mü 1 cc dudak dolgusu ?doktoruna gore degisiyor acikcasi ve her seferinde ayni miktarda yaptirmiyorum. ankarada yaptirirken 1 cc 2500 veriyordum bundan iki yil onceydi, en son istanbulda kucuk bir sey yaptirdim 1 cc 3800 verdim. vitamin yuklemesi 5-6 bin arasi.
gecen yaz oyleydiCem hamidi 3800 mü 1 cc dudak dolgusu ?
Ayyy ne kadar pahalıymış ya şuan ortalama 2500 civarı fiyatlar ama bu piyasaya biraz hakimsiniz sanırım ben ilk yaptırıcam dudak için önerebileceğiniz bir doktor var mı başka ?gecen yaz oyleydi
ben istanbulda sadece cem hamidiye yaptiriyorum. ankarada ali sahan ve banu cayciya gittim. ali sahan artik biraz fazla medyatik olmaya calistigi icin islemleri nedense kendisi yapmiyor o yuzden ona gitmem, banu cayci daha iyi.Ayyy ne kadar pahalıymış ya şuan ortalama 2500 civarı fiyatlar ama bu piyasaya biraz hakimsiniz sanırım ben ilk yaptırıcam dudak için önerebileceğiniz bir doktor var mı başka ?
Çok pahalı izmire gel benim dolgucuma götüreyim zamlanmıs hali 2,5gecen yaz oyleydi
ay supermiss yazin yeniden geldigimde gotur beni bibiÇok pahalı izmire gel benim dolgucuma götüreyim zamlanmıs hali 2,5ben 1950 ye yaptırmıştım 7 ay kadar önce
28 yaşındasınız, kocanızla 40 yaşında yaptıracağınız estetiğin kavgasını yapıyorsunuz. Yani 12 yıl sonra yapacağınız kavgayı şimdi yapmak neden? Adam çok iyi biri heralde, canınız kavga dövüş çıkartmak küsmek fln istiyor, etkinlik olsun diye.
Hem estetik kocaya sorulmaz, sorarsan hepsi yapma diyor.
Simdiden yapalım ki kadınlar olarak o yasa gelince seneler öncesinden anlasmıstık diyip lafı vuralım ugrasmamak icin. Çene yormaya efor kalmaz, hazır efor varken kullanmak lazım.28 yaşındasınız, kocanızla 40 yaşında yaptıracağınız estetiğin kavgasını yapıyorsunuz. Yani 12 yıl sonra yapacağınız kavgayı şimdi yapmak neden? Adam çok iyi biri heralde, canınız kavga dövüş çıkartmak küsmek fln istiyor, etkinlik olsun diye.
Hem estetik kocaya sorulmaz, sorarsan hepsi yapma diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?