- 18 Ekim 2018
- 115
- 138
- 53
- 33
birikim günlüğüm:her gün kumbaraya botoks ve dolgu için 5 tl atılacak
CiRiLLA,Benim çenemle burnumla, gozumle derdim yok. Burda bazi arkadaşlar gormustur burun ve dudaklarimi yuzumde yaptirmak istedigim biyer yok guzeller zaten. Sosyal medyaya özenmiyorum ben daha cok +40yaştan sonra yani artik yaşlanma belirtileri gosterdigimde olmam gerek diye dusunuyorum tepkisi beni uzdu gibi.
Valla kendimi keserim de estetigine izin vermem diyen kocaya inat gittim slikon taktirdim, nasil ki acaba simdi bu, nasi oldu ki buyudu mu sence diye catlayacak sargilar acilana kadar, salcali ekmek yiyen Firat gibi bakiyo bana, kac beden oldu ki diye43 oldum hala düşünüyorumm.hele bir 50 ye kadar düşüneyim de belki yaptırırım.ha zorunlu estetiklerim var onlarda pandemi de kaldı virüs yüzünden
Aman yok ya, hic bi kremin şaheser yarattigini görmedim ben ki guzel para bayilirim kremlere, marka verin, isim verin bana varsa öle biseyCiRiLLA,
eşinizin tepkisi neden üzdü? Estetiğe karşı çıktığı için mi yoksa kararınıza müdahale edip size karıştığını düşündüğünüz için mi? Konuda eşinizin size karışmadığı kısmını belirttiğinize göre karıştığı için rahatsız oldunuz gibi geldi bana.
Ben bunu bir tepki olarak görmedim şahsen, aksine boşanma kısmı hariç gayette hoşuma giderdi tepkisi, beni olduğum gibi seviyor ki estetik olmamı istemiyor diye düşünürdüm çok mu romantik düşündüm bilmiyorum :)
Estetiğe karşı değilim isteyen yaptırır ama kendim için estetiği asla düşünmedim, ki 49 yaşındayım yüzümde çizgiler var, kaz ayakları horon tepiyor ama yüzümün bu halini de seviyorum çünkü zaten bence burun ve ağız yapım güzel, kaşlarım gözlerimi de güzel buldum hep, yüzümdeki çizgiler yüzünden estetik olup bakışlarımın, ağız burun yapımın değişmesini istemem asla, kendime yabancılaşırım.
Henüz gençsiniz yaşlanma korkusunu da anlıyorum ama daha nasıl yaşlanacağınızı bile bilmeniz için erken, estetiği düşünmek için dahi erken.
Önce bir 40'lı yaşlara gelin belki yüzünüzde kırışıklıklar geç çıkacak, belki yüzünüzü olduğu gibi seveceksiniz, ki estetik olanlara lafım yok ama yüzdeki her çizgi bir yaşanmışlığın izi bence, kesinlikle züğürt tesellisi değil insanın kendini olduğu gibi kabullenip hayatın gerçeği olan yaşlanmayı da kabullenmeyle ilgili, kaldı ki 40-50 yaşlarına gelince tek dert çizgiler olsun, sağlık sorunları olmasın da çizgiler önemsiz detaylar, artık kozmetik ürünleri bile şaheser yaratıyor, tabii ben onları da kullanmıyorum
Valla ben kozmetik cahiliyim hiç bilmem ama arada çeşitli videolar izlemeyi seviyorum, bazı videolara denk gelmiştim, yüzü ince, elmacık kemiklerini çıkıntılı, ciltteki tüm leke ve kırışıklıkları yok eden makyaj ürünleri kullananlar var, özellikle Asyalı kadınların videoları popüler, burun içine bile bir şeyler tıkıyorlarAman yok ya, hic bi kremin şaheser yarattigini görmedim ben ki guzel para bayilirim kremlere, marka verin, isim verin bana varsa öle bisey
Onlarin ki kozmetik degil ki, evrakta sahtecilikValla ben kozmetik cahiliyim hiç bilmem ama arada çeşitli videolar izlemeyi seviyorum, bazı videolara denk gelmiştim, yüzü ince, elmacık kemiklerini çıkıntılı, ciltteki tüm leke ve kırışıklıkları yok eden makyaj ürünleri kullananlar var, özellikle Asyalı kadınların videoları popüler, burun içine bile bir şeyler tıkıyorlar
Bir kadın vardı yaşı benden fazlaydı, anacım hatun bir anda 25-30 yaşında oluverdi ben şok
Kozmetik ürünlerinden anlayanlar seyretsin hemen anlarlar neler kullandıklarını, benim tüm bilgim rimel, eyeliner, far:)
Kesinlikle iki ayrı kimlik kullanmaları şartOnlarin ki kozmetik degil ki, evrakta sahtecilik
Valla onu bilemem kozmetik işinden hiç anlamadığımdan her şeye kanabilirim:) Birkaç video seyredince şoka girdim acayip değişimler oluyordu, sıkılmıyorlar daOnlarin ki kozmetik degil ki, evrakta sahtecilik
Valla o kadarini becersem giderim artiz falan olurim ben, maalesef beceremiyorumValla onu bilemem kozmetik işinden hiç anlamadığımdan her şeye kanabilirim:) Birkaç video seyredince şoka girdim acayip değişimler oluyordu, sıkılmıyorlar daYıllardır saç boyası, rimel, göz kalemi şeyler dışında hiçbir şey kullanmadığından bana daral geliyor böyle şeylerden, o kadar ürünü sürsem ilk bulduğum su dolu kovaya kafamı sokarım, alışık olmayınca yapamıyorsunuz
Eğer bir hile yapmıyorlarsa cidden süper makyaj yapıyorlar, kullandıkları ürünler de güzel sanırım acayip bir değişim oluyor, o halde erkek arkadaş tavlayıp evlendikleri güne kadar makyajlı takılsalar düğün gecesinin sabahı adamları düşünemiyorumValla o kadarini becersem giderim artiz falan olurim ben, maalesef beceremiyorum
Erken başlamak lazım o ürünlere. Kırışmadan, sarkmadan. Yoksa olan olduktan sonra fayda sağlamıyor . Yıllarca nemlendirici sürmeniş kuru cildine , zaten kırışmış bitmiş , öyle şeylerin dönüşü yok tabiiAman yok ya, hic bi kremin şaheser yarattigini görmedim ben ki guzel para bayilirim kremlere, marka verin, isim verin bana varsa öle bisey
Yüze yapılan bakımın aynısını boyun ve dekolte bölgesine de yapmak gerekiyor. Boynumun çevresinde var benim de kırıştı ufaktan. Güzel yoga dokunuşları var ama yapmaya üşeniyorumAy anlamadım ki böyle dikey ince çizgiler oldu kısa kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?