Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CiRiLLA,
eşinizin tepkisi neden üzdü? Estetiğe karşı çıktığı için mi yoksa kararınıza müdahale edip size karıştığını düşündüğünüz için mi? Konuda eşinizin size karışmadığı kısmını belirttiğinize göre karıştığı için rahatsız oldunuz gibi geldi bana.
Ben bunu bir tepki olarak görmedim şahsen, aksine boşanma kısmı hariç gayette hoşuma giderdi tepkisi, beni olduğum gibi seviyor ki estetik olmamı istemiyor diye düşünürdüm çok mu romantik düşündüm bilmiyorum :)
Estetiğe karşı değilim isteyen yaptırır ama kendim için estetiği asla düşünmedim, ki 49 yaşındayım yüzümde çizgiler var, kaz ayakları horon tepiyor ama yüzümün bu halini de seviyorum çünkü zaten bence burun ve ağız yapım güzel, kaşlarım gözlerimi de güzel buldum hep, yüzümdeki çizgiler yüzünden estetik olup bakışlarımın, ağız burun yapımın değişmesini istemem asla, kendime yabancılaşırım.

Henüz gençsiniz yaşlanma korkusunu da anlıyorum ama daha nasıl yaşlanacağınızı bile bilmeniz için erken, estetiği düşünmek için dahi erken.
Önce bir 40'lı yaşlara gelin belki yüzünüzde kırışıklıklar geç çıkacak, belki yüzünüzü olduğu gibi seveceksiniz, ki estetik olanlara lafım yok ama yüzdeki her çizgi bir yaşanmışlığın izi bence, kesinlikle züğürt tesellisi değil insanın kendini olduğu gibi kabullenip hayatın gerçeği olan yaşlanmayı da kabullenmeyle ilgili, kaldı ki 40-50 yaşlarına gelince tek dert çizgiler olsun, sağlık sorunları olmasın da çizgiler önemsiz detaylar, artık kozmetik ürünleri bile şaheser yaratıyor, tabii ben onları da kullanmıyorum

43 oldum hala düşünüyorumm.hele bir 50 ye kadar düşüneyim de belki yaptırırım.ha zorunlu estetiklerim var onlarda pandemi de kaldı virüs yüzünden
Valla kendimi keserim de estetigine izin vermem diyen kocaya inat gittim slikon taktirdim, nasil ki acaba simdi bu, nasi oldu ki buyudu mu sence diye catlayacak sargilar acilana kadar, salcali ekmek yiyen Firat gibi bakiyo bana, kac beden oldu ki diye

Aman yok ya, hic bi kremin şaheser yarattigini görmedim ben ki guzel para bayilirim kremlere, marka verin, isim verin bana varsa öle bisey

Aman yok ya, hic bi kremin şaheser yarattigini görmedim ben ki guzel para bayilirim kremlere, marka verin, isim verin bana varsa öle bisey
Valla ben kozmetik cahiliyim hiç bilmem ama arada çeşitli videolar izlemeyi seviyorum, bazı videolara denk gelmiştim, yüzü ince, elmacık kemiklerini çıkıntılı, ciltteki tüm leke ve kırışıklıkları yok eden makyaj ürünleri kullananlar var, özellikle Asyalı kadınların videoları popüler, burun içine bile bir şeyler tıkıyorlar
Bir kadın vardı yaşı benden fazlaydı, anacım hatun bir anda 25-30 yaşında oluverdi ben şok
Kozmetik ürünlerinden anlayanlar seyretsin hemen anlarlar neler kullandıklarını, benim tüm bilgim rimel, eyeliner, far:)

Onlarin ki kozmetik degil ki, evrakta sahtecilik

Onlarin ki kozmetik degil ki, evrakta sahtecilik
Valla onu bilemem kozmetik işinden hiç anlamadığımdan her şeye kanabilirim:) Birkaç video seyredince şoka girdim acayip değişimler oluyordu, sıkılmıyorlar da Yıllardır saç boyası, rimel, göz kalemi şeyler dışında hiçbir şey kullanmadığımdan bana daral geliyor böyle şeylerden, o kadar ürünü sürsem ilk bulduğum su dolu kovaya kafamı sokarım, alışık olmayınca yapamıyorsunuz

Valla o kadarini becersem giderim artiz falan olurim ben, maalesef beceremiyorum

Valla o kadarini becersem giderim artiz falan olurim ben, maalesef beceremiyorum
Eğer bir hile yapmıyorlarsa cidden süper makyaj yapıyorlar, kullandıkları ürünler de güzel sanırım acayip bir değişim oluyor, o halde erkek arkadaş tavlayıp evlendikleri güne kadar makyajlı takılsalar düğün gecesinin sabahı adamları düşünemiyorum

Siz de estetik olmuşsunuz sanırım hayırlı uğurlu olsun, geçmiş olsuj, valla estetik olan arkadaşlar yanlış anlayacak diye ölçüp tartarak yazmaya çalışıyorum, yanlış anlaşılırsam affola.

Ben yüzle çok oynanmasından yana değilim şahsen, doktoruna denk gelmezseniz burun dudak göz estetikleri sonrası üzücü şeyler de yaşanıyor, bir de çoğu kadın aynı tarz estetik mi istiyor yoksa doktorların belli başlı estetik kalıpları mı vardır bilmiyorum, 10 tane burun estetikli kadın görüyorsunuz mesela, hepsinin burnu aynı oluyor.

Bilmiyorum belki önyargılı yaklaşıyorum ama burnumda bir sağlık problemi veya gözümde görmemle alakalı bir şey olmadıkça sırf kırışıklık için Fransız askıydı, burnu biraz kaldırmaktı, göz kapaklarını toplatmaktı deyip estetiğe kalkışmam zira eninde sonunda vücudunuz yaşlanıyor, sürekli estetik yaptırmak da bir süre sonra deformasyona neden oluyor, estetikli yabancı ünlülerin fotolarına denk geliyorum da inanılmaz felaket.

12 yıl sonranin konusu için şimdiden kavga edip üzülmeye değer mi ya?
Bundan 12 sene önce ülkede Ajda Pekkan dışında estetik yaptıran yoktu, yaptıran da gizlerdi, çok çok lüks bir şeydi . Ama geçen 12 yilda öyle hale geldi ki herkesin ilçesinde en az bir estetik kliniği açılır oldu. Eskiden estetik ameliyat deyince kurtlar vadisi Ali'nin Polat'a çevrilmesi zanneden nice insan bugün javline,botox ne demek biliyor,artık insanlar gizlemedikleri gibi gururla anlatıyorlar işlemlerini, kaldı ki estetik yaşı öyle düştü ki, kaş aldırır gibi kaş konturu- kalıcı makyaj, botox yaptırıyor insanlar.
Bundan 12 sene sonra belki tırnak kesmek Kadar doğal olacak boyle şeyler. Belki de eşinin erken yaşta saclari dökülecek,kel kalacak. Kendi derdine düşecek estetik carelerin, sonra onun saç ektirdigi doktorda sen de yaptıracaklarini yaptıracaksin... Binbir tane opsiyon var yani. İçlerinden en saçması oniki sene sonraki şey için bugünden canını sikamk

38 yaşındayım iki çocuğum var. Estetiğe karşı değilim ama kendimde düşündüğüm tek şey saç ekimi. Genetik dökülme var erkek tipi. Müdahale şart yani. Şimdiye kadar hiçbir şey yaptırmış değilim kendime. Doğru ürünlerle cilt bakımının mucize yarattığını düşünüyorum. Spor ve doğru beslenme de yaşlanmayı geciktirir. Bence bunlar zaten güzel bir kadına yeter.

Erken başlamak lazım o ürünlere. Kırışmadan, sarkmadan. Yoksa olan olduktan sonra fayda sağlamıyor . Yıllarca nemlendirici sürmeniş kuru cildine , zaten kırışmış bitmiş , öyle şeylerin dönüşü yok tabii

yaşlanmak istemiyorum demişsiniz ama yaşlanacağız bu gerçekle baş edemez savaşamayız...estetik odanın çöpünü halı altına süpürmek gibi geliyor bana yada akıntıya karşı kürek çekmek...en canlı örnek ajda pekkan ve seda sayan var göz önünde evet ciltleri gergin ve diri duyor ama yaşlılar mı? evet yaşlılar öleceklermi? ölecekler

40 yaşında ilk estetiğimi yaptırdim dudak dolgusu iyi ki yaptırmısım botoxda yaptırıcam muhtemelen yakın zamanda ha para olsa meme kol gobek simdi yaptırırım sevdiceğimde böyle kesin zaten konuşamaz inada biner neyse ki karışmaz hiç böyle konularda zaten 28 yaşında bunları düsünmek icin erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…