E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ankarada hıfzı velidedeoğlu nu tavsiye ederim...onepte
Herkese merhabalar..Ben de İstanbul'da burnuyla ilgili 3. ameliyatını yaptırmayı düşünen birisi olarak özellikle revizyon ameliyatlarını iyi yapan bir doktor araştırıyorum bir süredir. Benim hem nefes hem de görüntü anlamında problemlerim var..Genel anlamda Nazım Çerkeş ve Barış Çakır iyi doktorlar arasında diye düşünüyorum..İkisiyle de görüştüm ve en son ikisi arasında kaldım. (Birkaç doktorla daha görüşmüştüm.)Çok kararsızım ve bir an önce karar vermeliyim..Revizyon ameliyatı ve bu doktorlar hakkında tecrübesi veya duyumları olan varsa yazmanızı, hatta resimleriniz varsa ve mahsur görmezseniz resimlerinizi de göndermenizi rica ediyorum..Herkese şimdiden teşekkürler..
tatlım görsen sana anormal gelen bi görüntüm yok ama bence doğal olmadı.daha ii olabilirdi.benim şikayetim ne biliyomusun özellikle evdeki fotog. makinesiyle cektiğim resimlerde 'oküçük topun' bariz belli olması ... şimdilik acelem yok önümüz yaz bilirsinşimdi ameliyat olsam enaz iki üç ay gözlük kullanamıycam bende bu yüzden sonbaharda forumdakilerin de tecrübeleriyle tekrar ameliyat masasına yatabilirim.ben solunum sorunum old+uğu için ameliyat olmuştum doğallık da tek beklentimdi....bakalım hayırlısı artık! sevgiler!a.s.adaalize canım ben sasırdım sen ole deyince cünkü herkes burnunun üstünde küçük bir top görüntüsü olsun istiyor...sahsen ben de ole olsun isterdim...eminim ki burnun hos olmustur..burnun ucunda kücük bir top gülünce süper bi görüntü verir yüz ifadesini yumusatır..örneğin petek dincözün burnunda da kücük bir top varmıs gibi duruo incelersen ama cok tatlı oluyo gülünce..cok güzel bence..şirinlik katıyor yüze dediğin durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?