E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Evet taktırmayı bende düşünüyorum ama şuan değil en az 1yıl sonra :) belki kıyamam burnuma bellide olmaz hani =) bu arada ebrucum ben senin resimlerini hiç görmedim canım
Evet taktırmayı bende düşünüyorum ama şuan değil en az 1yıl sonra :) belki kıyamam burnuma bellide olmaz hani =) bu arada ebrucum ben senin resimlerini hiç görmedim canım
canım burnuna kıyamama konusunda bişey söyliyim burun öyle bir yapıya sahipki hızma için açılan delik bir hafta boyunca birşey takmadan durursa hemen eski haline dönüyor a.s
kardeşim yaptırdı ondan biliyorum kapandıktan sonra yeniden deldirmek zorunda kaldı ama çok ağrı yapan bir olay bilginiz olsun :1rolleyes: ben cesaretimi toplıyım burnumda kendisini toplasın yaptırcam :roflol:
yaa kızlar ben hic biriniz taktırmazsınız diye düsünmüstüm sasırdım dogrusu... hızma güzel olmaya güzel de ne bileyim burnuma kıyamam ben yani bu burun icin kac sene bekledikten sonra ona dokundurtmak ne bileyimm yaa(( ben kıyamamm...
resimleri de kaldırdım kızlar daha yeni yaa uzun süre durdu nerelerdeydinizz aaa :))) bu aksam yeniden eklerim siz görün tekrar kaldırayım o haldeee
bi tane ekledim kızlar bakın kaldırıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?