esum tarafindan kiskanilmak istiyorum lutfen yardim :(

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
kizlar esimle yeni evliyim ama 4sene beraberligim var esim beni hic kiskanmiyo 4seneden beri bi insan hicmi kiskanmaz ya sevmiyo deil sevioda ama niye ya en ufacik kiskanmasi yok hicbiseyime karismaz etmez biliyorum ne guzel iste seni bunaltmiho diceksiniz ama ben biraz kiskanilmak istiyorum belki sacma gelebilir ama birazcik da olsa kiskandirmak icin neler yapmaliyim kizlar sacma bisi icin yardim istiyorum belki ama napim biraz kiskansin istiyorum yardim edin lutfen

Kıskanılmak güzel bi duygu tabi dozunda olduğu sürece
tv de falan bi adam çıkınca ne kadar yakışıklı falan diyin diycemde eşinizin tepkisi ağır olur diye korkuyorum

Beyaz pantolon giy, içine tanga ayarla ve onla dışarı çıkmak için plan yap. ilgilenmezse bi daha bişi yapma.

kıskanmasını gerektiren bir durum olmadığı içindir durduk yere kıskanan kişiye kıskançtan ziyade paranoyak denir çünkü

Bazı erkekler öyle benim arkadaşımın eşide çok rahat kız iş yerinden bi çocukla öğlen yemeğe çıkıyor adamın dediği afiyet olsun ama kocası yapsa aynı şeyi ortalığı yıkar
eşin eskidende öylemiydi nişanlıyken yada arkadaşken evlenince nede olsa nikahı bende diyip biraz rahatlıyolar hele çocuk olunca hiç kıskanmaz

demek ki sana güveniyor,ne güzel işte :)

kıskandırmak için ne yapılır inan bilmiyorum ama bence hiçbir şey yapma.eğer bir kıskanmaya başlarsa belki de abartır ve bunalırsın.inan sevginin göstergesi değildir kıskançlık.

Beyaz pantolon giy, içine tanga ayarla ve onla dışarı çıkmak için plan yap. ilgilenmezse bi daha bişi yapma.

hahahaa superr :••))))))))
Bazi erkek var işte kiskanmiyorr
Benim eşim cook kiskanir bazen bunaltior beni... Giyimime bile karişir.. Oturup kalkmsma dikkat eder ohoo cok şey varda hangisini anlatayiim :]:]

Bir insan kıskanç değilse naparsan yap gene kıskanmaz.
Zorla kıskançlık olmaz ki hem...
Her erkek kıskançtır diye bir kaide yok.
Kimi kıskanır kimi kıskanmaz.

kiskanilmak istiyorsunuz!!
cok ilginc
insanlar sevgisini kiskanarak göstermez
yada siz kendinize müdahale edildigi zaman kendinizi daha iyi mi hissedeceksiniz
buda cok ilginc bir duygudur heralde
esiniz anlatisina göre gayet normal görünüyor
kiskanclik hastaliktir ama kiskanilmayi istemek ....

Kıskanılmaktan hayatım boyunca nefret etmişimdir az da olsa hoşlanmam ve bence dünyadaki en şanslı kadınlardan birisin.

Biz esimle evlilik dahil 6 yıldır birlikteyiz. Esimin beni kıskandıgini bana müdahale ettigini hic görmedim. Ben de onu hic kıskanmam. Bana fazlaca güvendiğini neyi yapıp yapmayacağımı, giyip giymeyecegimi en iyi benim bileegimi söyler hep.
Bence istemeyin bir kere bile kıskansa tepki gösterse bu sefer de zorunuza gider.

eger siz cok kıskanc bır bayansanız yanı herseyıne karısan

sureklı kontrol halınde bırıysenız ,kıskanmaz .

cunku sizi kıskanması ıcın bır sebep yoktur ,sız fazlaca ustune

dustugunuz ıcın sizden emındır ve kıskanmaz .yanı suphe duygusu yoktur .

yada ; her zaman gıyım tarzınıza cok dıkkat ettıyısenız ,hıc bır zaman

dekoltelı elbıseler ,dar jean/elbıseler ıle hatları bellı eden kıyafetlerı

gıymekten her zaman kacındıysanız,yıne kıskanmaz cunku siz ölçülü

giyindıgınız ıcın sıze karısma geregı duymaz .

ama ,ben dekoltemı de gıyerım ,onu da hıc kıskanmam kıskansam bıle

bunu asla ona bellı etmem dıyorsanız eger,adamın yapısında kıskanclık yok

demektır .o zaman yapılacak bırseyde yok .

Kıskandırmak için bir şey yaparsınız bu defa da bu ağırına gider, daha kötü olur. Onu böyle kabul etmeye çalışın bana kalırsa.

kıskandırmak ıcın cabalara gırmedıgınızde neden benı kıskanmıyor dıye aglanmadıgınızda kıskanabılır

Kıskanılmaktan hayatım boyunca nefret etmişimdir az da olsa hoşlanmam ve bence dünyadaki en şanslı kadınlardan birisin.

kıskanılmak çok iğrenç bişey...çok çirkin bişey.ya da dozunda olusa mı güzel desem ne desem.nişanlım sayesinde kıskançlık kelimesinden bile tiksinti geliyo.öyle geliyoki üstüme üstüme.offffff...
ne güzel bişey,ne zaman istersen o zaman dışarı çıkmak,giydiğine karışılmaması,saçmasapan dertlerin olmaması,kıymetini bil kocanın...
evlenince değişir diye umuyorum.inşallah değişir.yoksa çok zor.eşin kıskanmıyosa sevmiyo değilkiben hiç kıskanmam ama aşığım<

Arkadaşım ne şanlısın ya dertsiz başına dert arıyorsun gibime geldi :) ne güzel işte güveniyor demek adam sana kendine özgüvenide tamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…