- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
avrupalılarda var canlı olarak bırde domuzlar kıskanmaz ve domuz etı oyuzden haram dıye duymustum tabı regl oluyormus domuzlarda oyuzdende haram ama esını kıskanmadıgı ıcın sevılmeyen hayvanmıs oyle duydumeşini kıskanmayan hiçbir canlı yoktur...
ben öyle bilirim..
kıskanmayan insan sadık olur. bence bu açıdan şanslısınız.
ama tabi kıskanılmak kadını mutlu ediyo nedense :) erkek arkadaşların olduğu bi arkdaş grubuyla bişeyler yapcaz filan diyin mutlaka bi tepki verir :)
Beyaz pantolon giy, içine tanga ayarla ve onla dışarı çıkmak için plan yap. ilgilenmezse bi daha bişi yapma.
kısknmayan erkek ndn sadık oluyoki cnm nası bı alaka kurdun bnce kısknmyn kadın/erkek karısındkni yetrnce umursamydr bn sevmdgm zamn zerre kadar kıskanmyrm bnce sevmkle alakalı
hani kişi kendinden bilirmiş işi diye bi söz var ya ona benzer bişey. aslında ben bu sözü başka bi yerden duymuştum. çevremdekileri de düşününce doğruluğuna inandım.
mesela ben sadakate çok önem veririm ve sevgilim olduğu dönemlerde hiç kıskanmazdım. çünkü ben kendimden emin olduğum için karşımdakini de öyle görüyodum.
sevgilim de beni çok kıskanırdı. sonra aldattığını öğrendim. o da kendi gibi gördüğü için beni kıskanıyomuş. yani kendisi gibi sanıyo herkesi. paranoyak olur bu tpler genelde.
yani içi temiz olan kıskanmaz bence.
bide bunların dışında sevmeyen kıskanmaz ama bu arkdaşın eşi baştan beri kıskamıyomuş, sevmediğini düşünmüyorum yapısı böyle, içi temiz :)
normalde kıskanmayıpta sen istedin diye zorla kıskanan erkek kadar iğrenç bişey yok çok yapmacık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?