• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşya

EsraAyazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
98
38
3
Merhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?

Merhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
Gönderin bu kadar düşmeyin o düşmüş onun seviyesine inmeyin
Ben aldatıldım ve evdeki herşeyi hayır kurumuna bağışladım
Onun bir ceketi kaldı o kadar kendimde üzerimdeki elbisemle çıktım
Zaten ikinci el alınan eski eşyalardı ama ondan birşey kalmasın istedim

Zaten eski eşin aldığı eşyayı niye kullanasin ki ?! Yok yoksulu değilsinizdir zamanla yeniden alırsınız yani

Onun aldığını farketmedim diye bi şey yok abi yaaa insan çatal olsa farkeder. Iyi bi şey diye kâr sayıp konasınız gelmiş. Adam da size denkmiş tencere bıdı bıdısı yapmış. Siz de tekrar yollamayacam inadı yapın ohh. Seviyeye bak...
Bizim bir tanıdıkta iyi durumda olanları alıp gitmişti 🤣😅 yahu yuva yıkılmış eşyanın sırası mi

Düdüklü tencere mi gelmiş aklına bunca olay yaşanırken? Düdüğünü söküp gönderin sadece.

Bizim bir tanıdıkta iyi durumda olanları alıp gitmişti 🤣😅 yahu yuva yıkılmış eşyanın sırası mi
Yuvamı yıkan kendiydi ben değil. Sorun eşya da değil zaten ben benim olmayan hiçbir şeyi almadım. Arada karışmış kendi gelirim var zaten şükür. Ben hiçbir eşyayı almayacaktım ama bana bunu yapana neden bırakayım gider bir ihtiyaç sahibine veririm.

Tencere umurumda değil hanımefendi ama onun bir tencereyi dahi istemesi zoruma gitti, emeklerime bir kez daha üzüldüm. Ayrıca 1000 km öteye gittim zaten tencere mi derdi
Koca tencereyi nasıl farketmiyorsunuz? İster ister
Öyle konuşulmuş sonuçta herkes kendi aldığını alıp gitsin denmiş
Adam ben parasını verdim eski eşim kullanacağına annem kullansın demiş olabilir
Yada çöpe gitsin ona gitmedin demiş de olabilir
Madem sadece bir tencere bu kadar önemli değil sizin için verin gitsin

Ben siz yuvayı yiktınız demedim ki zaten yuva yıkılmış şimdi mesele eşya mi dedim bir tanıdığımı anlattım konuya istinaden
Yuvamı yıkan kendiydi ben değil. Sorun eşya da değil zaten ben benim olmayan hiçbir şeyi almadım. Arada karışmış kendi gelirim var zaten şükür. Ben hiçbir eşyayı almayacaktım ama bana bunu yapana neden bırakayım gider bir ihtiyaç sahibine veririm.

tüm evden biri düdüklüyü kim aldı bilmiyor biride hemen düdüklüyü farkediyor 🙂ya bırakın yuva dağılmış tek dert sittiri bohtan bi markanın tenceresimi yani sen inat et oda hakkını haram etsin ilişki müq .

Eşya Önemli değil diyip kendınızı inat ettim die aşağıya çekmeniz şakamı

Onun aldığını farketmedim diye bi şey yok abi yaaa insan çatal olsa farkeder. Iyi bi şey diye kâr sayıp konasınız gelmiş. Adam da size denkmiş tencere bıdı bıdısı yapmış. Siz de tekrar yollamayacam inadı yapın ohh. Seviyeye bak...
Aradigim yorum.

Gönder gitsin, hiç uğraşmaya değmez böyle biriyle.

Back
X