eşyalar

sonkezzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
59
23
3
35
merhaba bilen bilir evlenme hazırlığında ayrıldım. bir ay geçti çok daha iyiym sayenizde.artık ağlamıyorum hatta hiçbirşey hissetmiyorum (normal mi bu bilemiyorum tabi,kızgınlık üzgünlük vs yok sadece koca bir boşluk)..
şimdi onun aldığı eşyaları ne yapsam bilemiyorum.ufak tefek ve anlamlı şeyleri attım ama herşeyi ya onunla aldık ya o aldı. ama neredeyse tüm kıyafetlerim, laptopum, telefonum, ayakkabılar, saç düzleştiriciler vs vs. öyle çok ki anlatamam... nası kurtulcam bunlardan kurtulmalı mıyım bilmiyorum? çünkü hayatımdaki tek toplu iğneyi bile yenisiyle değiştirmem gerekecek.
şuan öyle bir birikimim yok gideyim baştan herşeyimi alayım diye(o öyle yapmış herşeyi atmış yeni alıyormuş) ama bi kaç ay sonra işe gireceğim. napsam bilemiyorum ya? akıl verir misiniz lütfen?

kullan gitsin.millet boşanıyor da aynı yatak odası takımını kullanıyor.önemli olan karşındakini eşyalardan değil beyninden silmek...
evet işin o yanı da var. bir arkadaşım napcaksın evdeki sandalyeleri de mi atcaksın o oturdu diye diyo. neyin mantıklı geldiğinin bilemiyorum şuan

Manevi anlamları var mı ki; kıyafet,saç düzleştiricisi filan. Ya ne bileyim mesela koltuk olsa üzerinde birbirimize sarılırdık diye aklınıza gelse neyse de sizin yazdığınız eşyalara pek anlam yükleyemedim, bence de kullanın gitsin.
Yine de aklınıza gelecekse, yeni evlenecek durumu olmayan birine hediye edin.

şuan anlam ifade etmiyorlar. bakıp aa onu bunla almıştık vs demiyorum arada aklıma geliyo napcam ben bu kadar eşyayı diyorum .
atmak mı atmamak mı mantıklı bilmiyorm..

Yalnız eski sevgilin bayağı cömertmiş.Kimi kız hiç hediye almadığından bahsediyor.Başka birine hediye verebilir veya O kişiye geri iade edebilirsin,kimi kadın öyle yapıyor.

ben aldatildigimi ögrendigimde önce esimin bütün saat koleksiyonunu ( yaklasik 12-14 saati) hepsini tek tek sarimsak dövecegi ile kirdim... sonra bütün markali kiyafetlerini ayakabilarini takimlarini hepsini cöpe... playstationa da el fatiha ...sonra bana aldigi özel esyalari gözüzün önünde ayni sekilde yok ettim....ayrildiktan sonra ondan kalan ( 7 yil önce aldigi bana ilk hediye olan kolyeyi bile ) herseyi, kartona koydum, kapinin önüne gelip aldi....onunda aldigi bana esyalar vardi, canta telefon vs.... hepsini yavas yavas satip parasini kenara koyuyuorum yada ihtiyacimi aliyorum yenisini...yani sattip parayla yeni laptop tlf felan alabilirsin.....

ama tabi bunlarin hepsi anlik rahatlama, allah kalbinizden aklinizdan söksün atsin onu...

istemiyorlarsa kullan gitsin sonuçta gönderdiğinde o kullanmayacak ,ya tekrar birlikte olduğu kişiye kakalıycaklar,yada başka biri kullanıcak.

eski konunu okumadan yorum yapmak istemedim 7 sene baya uzun bir süre insan neredeyse evli gibi oluyor...bende 9-10 senelik ilişkimden ayrılınca ne yapacam bu kadar eşyayı diye düşünmüştüm çunku nerdeyse saçıma taltıgım tokayı bile o almıştı :) sonra duydum ki o hala giyiyormuş ona aldıklarımı dedım bende sevdıklerımı kullanayım bazı seyleri yanı özel anlamlı şeyleri verdim çevrene kalanlarını kullandım...
bu arada geçmeyen aşk acısı yok ben 20 aylık eviliyim VE ALLAH ıma şükürler olsun ki 9 sene mi bırakıp eşimi seçtiğim için

yok geri vermeyi asla düşünmüyorum zaten o çocuk gibi olur zaten hangi birini vercem bi dolu eşya var. ve yüzünüde görmek istemiyorum

Yalnız eski sevgilin bayağı cömertmiş.Kimi kız hiç hediye almadığından bahsediyor.Başka birine hediye verebilir veya O kişiye geri iade edebilirsin,kimi kadın öyle yapıyor.

evet çok fazla cömertti. kendine almaz bana alırdı. ama 7 senede zaten herşeyi ya onla alıyorsun ya o alıyor. o hepsini atmış çöpe yeniden eşya diziyormuş

offf nası güzel yapmışsınız ya elinize sağlık valla:) bende zamanla eskidikçe çıkartcam galiba..herkes kullan demiş.olmadı kullanır zamanla değiştirirm.özel şeyleri anlam yüklü olanları zaten attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…