eşyalar

Oh ondan kurtuldum bi de üstüne bedavaya esyalarim oldu diye düşün işi gırgıra vur. Ise baslayınca yavas yavas istedigin gibi degistirirsin esyalarını da.

Amaan bosver be

9-10 sene mi? Allah nası güç vermiş size ya ne güzel..evet geçiyormuş. o eski konuda yazdığım gibi değilim. ama sizin nasıl oldu bilmiyorum ama artık öfke nefret sevgi hiçbirşey yok. ve daha 1 ay oldu.normal mi bu?
sizin için çok sevindim ayrıca:)))

Oh ondan kurtuldum bi de üstüne bedavaya esyalarim oldu diye düşün işi gırgıra vur. Ise baslayınca yavas yavas istedigin gibi degistirirsin esyalarını da.

Amaan bosver be
herkes öyle demiş.. sanırım mantıklı olan da bu. insanlar ne yapıyor aslında onu da merak ediyorum işte. sanki normal bir pskolojide değilmişim gibi geliyor. fazla ssakinim.

keşke öyle olsa :) ama oturup Allahtan yaa bunu bana o almıştı diye ağlamıyorum artık

E tamam işte.
Her seferinde oturup ağlasanız hadi bana iyi gelmiyor bu eşyalar deyin.

Şu an elden çıkartmak hiç akıllıca değil, laptop ya hu boru mu, kim aldıysa aldı : )

canım benım cok kısa anlatacam sana özelden ALLAH o kadar büyük ki bak gör kimsenın yanına kalmıyor

E tamam işte.
Her seferinde oturup ağlasanız hadi bana iyi gelmiyor bu eşyalar deyin.

Şu an elden çıkartmak hiç akıllıca değil, laptop ya hu boru mu, kim aldıysa aldı : )
ya o kadar çok şey varki anlatamam. toplu iğne başını değiştirmem gerekir. ama gelcekse aklıma yine gelir herhalde

ben hepsini kullanırdım.
hatıra değil bişey değil
hem onları atsan bile beyninden atamadıktan sonra yine onu hatırlatacak bişey bulursun.
bence kullan.

herkes öyle demiş.. sanırım mantıklı olan da bu. insanlar ne yapıyor aslında onu da merak ediyorum işte. sanki normal bir pskolojide değilmişim gibi geliyor. fazla ssakinim.

Aman biri bisey derse de "enayi miyim ben bosu bosuna kendimi zora sokayım, elime para gectikce istediklerimi değiştiricem" dersin olur biter.

bu konunun aynısını kv de yasadım zihnımde kendısını gömdükten sonra verdıgı ne varsa kermese verdım:)))Ve uzerımden bı yuk kalktı cunku gordukce hatırlıyodum onu yaptıklarını bıde sevmedıgım bırının bıseyını asla kullanamam..sızde işe baslayınca verırsınız baskalarına ama yıne goremeyecegınız mesafede olsun verdgnz ınsanlar kı gorunce hatrlamayın

Yakın bir arkadaşım nişanlısından ayrıldı.
Nişanlısıyla birlikte aldıkları düğün tarihinde, hayatına yeni giren kişiyle evlendi.
Aynı zamanda nişanlısıyla birlikte seçip, beğendiğini yatak odası takımını da, değiştirme imkanı olmasına rağmen değiştirmeyip, yeni evlendiği kişiyle kullandı.

Yani demem o ki; eşyalara bu kadar anlam yüklemeyin.
Kullanmaya devam edin
Mutluluklar...

Ben eşyalara anlam yüklemem o yüzden böyle şeylere takılmam ama tabi sizin ne hissettiğiniz önemli

En büyük geçmişi eşya ile değil sizinle değil mi siz de dirayetle durdugunuza "kendinizi elden cikarmadiginiza" göre ) bence hiç o gözle bakmayın saç duzlestiricisinin ruhu mu var yahu kullan herseyi iğneden ipliğe sonu mu var bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…