eşyalar

ne önemi var boşver ya sen o eşyalara bakıp üzülmüyorsan anlam yüklemiyorsan kullan gitsin benim makyaj malzemelerimi bile komple eski sevgilim almıştı hala da çatır çatır kullanırım onun almış olması beni pek bağlamadi o belki benim aldıklarımı atmıştır bilemem ama ben o kadar anlam yüklemediğim için atmadım ayrıca sen Laptop Tan falan bahsediyorsun ya ne atması kullan gitsin soran olursa da söyle benim için onu çağrıştırmiyor sonuçta eşya de geç

bende çok düşündüm bu konuyu ama baktım yapcak bişey yok kullanıyorum. zamanla zaten hatırlamıyosun onunla alakalı oldugunu.
kullan gitsin oda senin vaktinden, duygularından, hayatından harcadı gitti.

Takıları falanda vermeseydin hukuken nişan atımlarında hediyeler takılar kadına aittir.

Amaaan sür sefasını, şaka bir yana.
Canını açılmayan kullanımlar ise ben olsam devam kullanırdım. Sonuçta sadece maddi değeri olan eşyalar

şuan anlam ifade etmiyorlar. bakıp aa onu bunla almıştık vs demiyorum arada aklıma geliyo napcam ben bu kadar eşyayı diyorum .
atmak mı atmamak mı mantıklı bilmiyorm..

ikinci el satis yapilan siteler var.
cok anisi olan seyleri sat ya da ver hayrina birilerine.

şuan anlam ifade etmiyorlar. bakıp aa onu bunla almıştık vs demiyorum arada aklıma geliyo napcam ben bu kadar eşyayı diyorum .
atmak mı atmamak mı mantıklı bilmiyorm..
sana hatırlatmada bulunmuyorsa o eşyalar, kullan gitsin. kulanamam diyorsan da yazık , fakir fukaraya ver. sevinsinler

mesajınıza çok şaşırdım ya ben bunu hiç yapamazdım herhalde helal olsn arkadaşınıza ama teşekkür ederim.

Takıları falanda vermeseydin hukuken nişan atımlarında hediyeler takılar kadına aittir.
yok nişan vs birşey olmamıştı istemeye gelceklerdi gelmediler.eşyaların hepsi sevgilikten kalma

herkes aynı şeyi yazmış.anlamlı olanları zaten attım anlamı olmayan sadece eşya diye nitelendirdiklerimi ise kullanmaya devam etcem zamanla değiştircem.

Esyalari atmak sacma olurdu. Kendimizi nereye atacagiz o zaman. Esyalari atmakla silinmez gecmis. Kafada bitirmek onemli olan. Gecmis olsun. Hayirlisi buymus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…