Eşyalarımı bir türlü vermeyen arkadaş modeli

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.735
14.004
248
29
Bir arkadaşıma ödünç kıyafet vermiştim taaa geçen yıl. Aramız bozuldu sonra 3-4 defa istedim. Eksik getirdi. Söyledim ben onları benim zannedip kisliklarin arasına kaldirmisimdır dedi. Botum da vardı aralarında. O zamanlar evlerimiz çok yakındı. Neyse yaz geldi bir şey demedim bu evini falan taşıdı bu ara hala ses yok. Şimdi yağmur yağdı kiyfaetlerim bana lazım tekrar istemek istiyorum. Ama kızın babası hastanede entübe de galiba. İstesem mi istemesem mi bilemedim. Geçenlerde çok önemli bir mevzu için ortak arkadaşın numarasını istemiştim o kadar. Bu arada babası kronik rahatsız sık sık hastanede. İlk defa yatmıyor yani. Ne yapmam lazım neredeyse 1 yıl olacak versin artık eşyalarımı. Artık istemeye utanır oldum
Bir de verdiğimde yepyeniydi , kıyafetlerim önemi benim için. Eskimiş yıpranmış olabilir mi diye korkuyorum.

Şu durumda istemezdim kesin içine tükürüp mahvetmiştir.
Her şekilde alacagım derseniz arayıp eşyaları almaya geliyorum diyebilirsiniz

Arayip " xx nasilsin? Baban hastanedeymjs gecmis olsun, neyi var? Musaitsen bugun sana ugrayip kalan giysilerimi almak istiyorum. Havalar sogudu, yagmurlar basladi, esyalarima ihtiyacim var" diye bir emrivaki yapabilirsiniz. Eger musait degilim derse, birgun kapisina gidin, "burada isim vardi, gecerken ugrayip hem seni goreyim hem esyalarimi alayim dedim" deyin

Mantıklı

Bu arada kendisininde montu bende. Vermek ve kendiminkileri almak bahanesiyle daha önce aramıştım. Montunu kuru temizlemeye verdim falan mı desem

Bu 1 yılda hiç mi demediniz eşyalarımı ver diye?
neden bu kadar beklediniz iyice sahiplenmiş herseyinizi embesil. ben sevmemde böyle şeyleri o yüzden ağzımı bozdum k.b.

Babasına geçmiş olsun dileyerek başlayabilirsiniz ondan sonrada net bir şekilde geri getirmesini söyleyin

Havada bulut sen o kıyafeti unut demişler Maalesef kendi isteğiyle vermiyorsa onu geçtim sizin 3 4 defa istemenizle de vermiyorsa hiç vermez. Teyzem de aynısını anneme yapmıştı. Kıyafetleri zaten vermedi '' bulamadım bende ya '' diyerek geçiştirdi. Üstüne biz ev yaptırıcaz diye ekmek evinin eşyalarını koyacak yer bulamadık teyzem hemen '' bizim bodrum var oraya koyun taşınınca alırsınız '' dedi annemi uyarsamda nafile... İki kez araba gitti eşyaları götürmek için o kadar çoktu. Ve annemin bu yıl alabildiği eşya sayısı üç asdfgh. Birde '' bizde olan benim malımdır tabi kullanıcaz '' demiş. Ben sinirlendim ama huyunu da bildiğim için anneme kızdım. Kadın vermiyor eşyalarımızı ciddi ciddi. En son küçük bi tartışma yaşadılar telefonda ve teyzem ne yaptı biliyor musunuz bize '' valla yok bulamıyorum '' dediği eşyaları bir sinirle kapının önüne koymuş '' alsın götürsün bunları evin önünden yazıklar olsun '' demiş. Yani üstüne biz suçlu olduk Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Demem o ki arkadaşlığı bitirecekseniz lafını verip alın alabilirseniz. Onun dışında uğraşılmıyor bu tip insanlarla sen paylaşmayı seven biri olduğun için zaten arkadaşına emanet edip veriyorsun ama seni kendi malını istemekle suçluyor.

Bu 1 yılda hiç mi demediniz eşyalarımı ver diye?
neden bu kadar beklediniz iyice sahiplenmiş herseyinizi embesil. ben sevmemde böyle şeyleri o yüzden ağzımı bozdum k.b.
Ya yıldım artık bir yerden sonra yalan yok. Şimdi kış gelip fiyatlar bu kadar artınca aklım başıma geldi

Bence sen o kıyafetleri unut . 1 sene boyunca onda kalmış tüm kış giymiştir büyük ihtimalle . Eskimiştir . Bence ara de ki “ Arkadaşlarımın 2. El kıyafetleri var seversin sen”

Benim malım kıymetli vermem kimseye sizde vermeyin bi daha. Yarın almaya gelecem kıyafetlerimi havalar soğudu deyin

1 senedir ondaymış kimbilir ne halde kıyafetler , hatta attı mı , sattı mı ne mağlum, yine de günahını almıyım aklımdan geçeni yazıyorum sadece, geri vericek olsaydı verirdi kışlıklarla kaldırmışımdır diye geçiştirmiş , ben olsam unutup kaldırmış bile olsam hemen çıkarır getirirdim, ödünç aldığım şeyin geri istenmesini bile beklemem zaten kimsenin de kıyafetini almam çok beğendiysem gider kendimede alırım, şimdi isteseniz bozulup birde o laf söyleyebilir size , eğer bende söylerim ne var gerekirse arkadaşlığım bitsin diyorsanız sorun yok ama aklınızda olsun bir daha kimseye kıyafet ödünç vermeyin genelde ya üstüne oturuyorlar yada hor kullanıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…