- 16 Eylül 2017
- 7.735
- 14.004
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Şu durumda istemezdim kesin içine tükürüp mahvetmiştir.Bir arkadaşıma ödünç kıyafet vermiştim taaa geçen yıl. Aramız bozuldu sonra 3-4 defa istedim. Eksik getirdi. Söyledim ben onları benim zannedip kisliklarin arasına kaldirmisimdır dedi. Botum da vardı aralarında. O zamanlar evlerimiz çok yakındı. Neyse yaz geldi bir şey demedim bu evini falan taşıdı bu ara hala ses yok. Şimdi yağmur yağdı kiyfaetlerim bana lazım tekrar istemek istiyorum. Ama kızın babası hastanede entübe de galiba. İstesem mi istemesem mi bilemedim. Geçenlerde çok önemli bir mevzu için ortak arkadaşın numarasını istemiştim o kadar. Bu arada babası kronik rahatsız sık sık hastanede. İlk defa yatmıyor yani. Ne yapmam lazım neredeyse 1 yıl olacak versin artık eşyalarımı. Artık istemeye utanır oldum
Bir de verdiğimde yepyeniydi , kıyafetlerim önemi benim için. Eskimiş yıpranmış olabilir mi diye korkuyorum.
Sweatler neyse de botum önemliydi yaŞu durumda istemezdim kesin içine tükürüp mahvetmiştir.
Her şekilde alacagım derseniz arayıp eşyaları almaya geliyorum diyebilirsiniz
MantıklıArayip " xx nasilsin? Baban hastanedeymjs gecmis olsun, neyi var? Musaitsen bugun sana ugrayip kalan giysilerimi almak istiyorum. Havalar sogudu, yagmurlar basladi, esyalarima ihtiyacim var" diye bir emrivaki yapabilirsiniz. Eger musait degilim derse, birgun kapisina gidin, "burada isim vardi, gecerken ugrayip hem seni goreyim hem esyalarimi alayim dedim" deyin
Bende kalmıştı 3-4 gün ondanBu durumda getirmesini beklemek yerine evine gitmek daha kesin çözüm.Bu kadar şeyinizi neden paylaşirsiniz bilmem ki
Kimseden birsey istemem. Mecbur kalirda birinin hirkasini, ceketini almak zorunda kalirsam en kisa surede yikar, ütüler o sekilde veririm. Arkadasiniz gibi olan modeller genelde esyasini istemedi, bunlar benim oldu diye düşünür.Mantıklı
Bende kalmıştı 3-4 gün ondanşimdiki aklım olsa asla.
Havada bulut sen o kıyafeti unut demişlerBir arkadaşıma ödünç kıyafet vermiştim taaa geçen yıl. Aramız bozuldu sonra 3-4 defa istedim. Eksik getirdi. Söyledim ben onları benim zannedip kisliklarin arasına kaldirmisimdır dedi. Botum da vardı aralarında. O zamanlar evlerimiz çok yakındı. Neyse yaz geldi bir şey demedim bu evini falan taşıdı bu ara hala ses yok. Şimdi yağmur yağdı kiyfaetlerim bana lazım tekrar istemek istiyorum. Ama kızın babası hastanede entübe de galiba. İstesem mi istemesem mi bilemedim. Geçenlerde çok önemli bir mevzu için ortak arkadaşın numarasını istemiştim o kadar. Bu arada babası kronik rahatsız sık sık hastanede. İlk defa yatmıyor yani. Ne yapmam lazım neredeyse 1 yıl olacak versin artık eşyalarımı. Artık istemeye utanır oldum
Bir de verdiğimde yepyeniydi , kıyafetlerim önemi benim için. Eskimiş yıpranmış olabilir mi diye korkuyorum.
Ya yıldım artık bir yerden sonra yalan yok. Şimdi kış gelip fiyatlar bu kadar artınca aklım başıma geldiBu 1 yılda hiç mi demediniz eşyalarımı ver diye?
neden bu kadar beklediniz iyice sahiplenmiş herseyinizi embesil. ben sevmemde böyle şeyleri o yüzden ağzımı bozdum k.b.
Hadi kıyafet yıkanır başkasının giydiği botu nasıl giyeceksin, kıymetliyse niye verdin daha ucuz bişeyi verebilirdin. Sadece o mu giydi başkası da giydi mi ne kadar giydi... Yok almam o botu ben olsamSweatler neyse de botum önemliydi yaçok kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?