- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi pportakall
-
Yani kıyafetlerini geri istiyor olmakta haklısın ama babası entübedeyken isteyemezdim ben açıkçası yani eşya için babası bu halde olan birini darlayamazdım. Bence doğru bir zaman değil. Vermemesi çok yanlış orası ayrı ama daha iyi bir zaman mı bulsan istemek için bilemedim.Bir arkadaşıma ödünç kıyafet vermiştim taaa geçen yıl. Aramız bozuldu sonra 3-4 defa istedim. Eksik getirdi. Söyledim ben onları benim zannedip kisliklarin arasına kaldirmisimdır dedi. Botum da vardı aralarında. O zamanlar evlerimiz çok yakındı. Neyse yaz geldi bir şey demedim bu evini falan taşıdı bu ara hala ses yok. Şimdi yağmur yağdı kiyfaetlerim bana lazım tekrar istemek istiyorum. Ama kızın babası hastanede entübe de galiba. İstesem mi istemesem mi bilemedim. Geçenlerde çok önemli bir mevzu için ortak arkadaşın numarasını istemiştim o kadar. Bu arada babası kronik rahatsız sık sık hastanede. İlk defa yatmıyor yani. Ne yapmam lazım neredeyse 1 yıl olacak versin artık eşyalarımı. Artık istemeye utanır oldum
Bir de verdiğimde yepyeniydi , kıyafetlerim önemi benim için. Eskimiş yıpranmış olabilir mi diye korkuyorum.
Bence forumda bu kadar açtığınız konunun tek bir ortak paydası var: İnsanlara hayır diyememek, sınırları çizememek.Topluca cevap vereyim bende ayakkabının verilmesine çok karşıyım o an hayır diyemedigimden oldulostraya gönderip iç dış temizleyip giyerim diyordum ama buradaki yorumlara bakınca evet benim de içim almaz bu saatten sonra. 3-4 defa isteyip kisliklarin arasına kaldırdım deyince kisliklari indirince verir demiştim açıkçası yanıldım. Kış geldi ses yok
Seni öyle iyi anlıyorum ki. İhtiyacın olsun olmasın, sonuçta senin eşyan ve geri istemek hakkın.Bir arkadaşıma ödünç kıyafet vermiştim taaa geçen yıl. Aramız bozuldu sonra 3-4 defa istedim. Eksik getirdi. Söyledim ben onları benim zannedip kisliklarin arasına kaldirmisimdır dedi. Botum da vardı aralarında. O zamanlar evlerimiz çok yakındı. Neyse yaz geldi bir şey demedim bu evini falan taşıdı bu ara hala ses yok. Şimdi yağmur yağdı kiyfaetlerim bana lazım tekrar istemek istiyorum. Ama kızın babası hastanede entübe de galiba. İstesem mi istemesem mi bilemedim. Geçenlerde çok önemli bir mevzu için ortak arkadaşın numarasını istemiştim o kadar. Bu arada babası kronik rahatsız sık sık hastanede. İlk defa yatmıyor yani. Ne yapmam lazım neredeyse 1 yıl olacak versin artık eşyalarımı. Artık istemeye utanır oldum
Bir de verdiğimde yepyeniydi , kıyafetlerim önemi benim için. Eskimiş yıpranmış olabilir mi diye korkuyorum.
İnsan botunu nasil odunc verir yahu?Babasi entubeyken istenmez ne olursa olsun.Bir arkadaşıma ödünç kıyafet vermiştim taaa geçen yıl. Aramız bozuldu sonra 3-4 defa istedim. Eksik getirdi. Söyledim ben onları benim zannedip kisliklarin arasına kaldirmisimdır dedi. Botum da vardı aralarında. O zamanlar evlerimiz çok yakındı. Neyse yaz geldi bir şey demedim bu evini falan taşıdı bu ara hala ses yok. Şimdi yağmur yağdı kiyfaetlerim bana lazım tekrar istemek istiyorum. Ama kızın babası hastanede entübe de galiba. İstesem mi istemesem mi bilemedim. Geçenlerde çok önemli bir mevzu için ortak arkadaşın numarasını istemiştim o kadar. Bu arada babası kronik rahatsız sık sık hastanede. İlk defa yatmıyor yani. Ne yapmam lazım neredeyse 1 yıl olacak versin artık eşyalarımı. Artık istemeye utanır oldum
Ay o sonra soranlara atarlanmisti .Benden cok sordunuz flaan diyeeHatta burada bir konu vardi. Konu sahibi jamile giysilerini odunc vermis. Arkadasida dolap hesabina koyup, satmaya kalkismisti. Uzun sure esyalari istemedigi icin hibe ettigini dusunmustu sanirim
Banlanma olmustu hatirladigim kadariyla. Gerilemeye gerek yok halbukiAy o sonra soranlara atarlanmisti .Benden cok sordunuz flaan diyee
Ben ikinci el alışverişte yaparım sonuçta mağazada da bir sürü kişi deniyor. Sadece ayakkabı konusunda sıkıntı yaşarım.Başkası giydikten sonra kıyafetlerinizi giyebiliyor musunuz? Ben birinin terliğini bile giyemem
Arkadaşımla aramızın açılmasının sebebi çok başkaydı o farklı bir mesele. Botları da utuleyip kaldıracak hali yokSelam, arkadaşınız kışlıklarını hepimiz gibi kaldırıyorsa (yani yıkayıp ütüleyip hurca koyuyorsa) gözünden kaçıp yanlışlıkla sizinkileri de koyma ihtimali yok. Kıyafetlerinize çökmüş, bi bardak soğuk su için. Başınızın gözünüzün sadakası olsun berbat bir arkadaştan kurtulmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?