Eşyalarımı bir türlü vermeyen arkadaş modeli

Hep benim başıma gelirdi böyle şeyler, artık hayır diyorum çok zor oldu ama öğrendim. Öğrenene kadar kimlere nelerimi kaptırdım. Kimseye bir şey vermek zorunda değilim dedim ve reddettim küsenler oldu alınanlar oldu umrumda değil. Komşu kızına varana kadar ayakkabı çanta verdim geri gelmedi çoğu, akillandim şükür. Sizde isteyin bence, babası hasta olabilir ama iyiykende getirmemiş. İncelikte anlayan bir insan olduğunu sanmıyorum zaten.

Öğrendiğim bişey varsa kimseye ödünç bişey vermeyeceksin ne kıyafet ne borç para

İstedim. Botlarimi memleketine göndermiş taşınırken yollatamaz misin dedim gidip kendim bakmam lazım dedi ve onda sadece bir tane sweatim varmış. Tabiki de benden montunu istedi ama. Kısacası ben o botları unuttum sweate de lanet olsun dedim istemedim. İndirimden aldığım 3 ay kullandığım hakiki deri nine West botlarim yalan oldu kısaca.

Işte mesela neden demediniz bu sorumsuzluk ben onlara bi ton para verdim yaptığın çok ayıp diye . Pasif mısınız?

kapısına gidip esyalarınızı emrivaki alabilirsiniz

Bir şey değişmeyecek ki neden münakaşaya gireyim
neden değişmesin? sizde onun montunu vermeyin memleketine gidip botunuzu getirip öyle alsın montu. neredeyse 1000 tl bir bot, sweat deseneiz 300-400 den aşağı yok. neyiniz var neyiniz yok alın iyice dezenfekte eder giyersiniz. giymeseniz içiniz almasa bile geri dönüşüm kıyafet ayakkabı kumbaralarına atarsınız en azından kadir kıymet bilmez arkadaşınızda kalmasından iyidir.

Mont marka bir mont değil taş çatlasın 300 olsun. Ama vermeyeceğim montunu erteleyeceğim sordukca

Ne alaka ya memlekete niye gönderiyor kendisine ait olmayan şeyi. İnsan eline alınca aa bu x'indi şuraya ayırayım da vereyim der,memlekete yollamak ne alaka?
Yerinizde olsam sweatı almam montunu da vermem,kullanmayacaksanız bile vermeyin ona, ayıp ya bu nedir. Ama verecekmiş gibi yapıp oyalayın sizde,orada kalmış ,burada kalmış diye.

Valla siz böyle sesinizi cikaramadijca daha çok şeyin üstüne bir bardak soğuk su içersiniz.

nasıl memlekete yolladın benim botlarımı nasıl yollarsın diyemediniz mi? bu ne pişkinlik
bir daha bişey alıp vermeyin

memlekete göndermesi sizin probleminiz değil. kaç tane deri bot olabilir ki, insanın 20 tane botu yoktur. evdekiler kolileri açıp, fotoğraflarını arkadaşınıza atabilir, arkadaşınız ise teyit edip gönderilmesini ister. ha eşyalardan vazgeçtiyseniz iki çift laf etmeniz gerekirdi. " ben onları sana emanet vermiştim, taşınırken bana haber verip eşyalarını al diyebilirdin, üstüne yatman gerekmezdi" diyebilirsiniz. bu mesajdan sonra azıcık gururu varsa zaten eşyalarınızı getirir

Yalan söylediğine o kadar eminim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…