- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi pportakall
-
Işte mesela neden demediniz bu sorumsuzluk ben onlara bi ton para verdim yaptığın çok ayıp diye . Pasif mısınız?İstedim. Botlarimi memleketine göndermiş taşınırken yollatamaz misin dedim gidip kendim bakmam lazım dedi ve onda sadece bir tane sweatim varmış. Tabiki de benden montunu istedi ama. Kısacası ben o botları unuttum sweate de lanet olsun dedim istemedim. İndirimden aldığım 3 ay kullandığım hakiki deri nine West botlarim yalan oldu kısaca.
Bir şey değişmeyecek ki neden münakaşaya gireyimIşte mesela neden demediniz bu sorumsuzluk ben onlara bi ton para verdim yaptığın çok ayıp diye . Pasif mısınız?
neden değişmesin? sizde onun montunu vermeyin memleketine gidip botunuzu getirip öyle alsın montu. neredeyse 1000 tl bir bot, sweat deseneiz 300-400 den aşağı yok. neyiniz var neyiniz yok alın iyice dezenfekte eder giyersiniz. giymeseniz içiniz almasa bile geri dönüşüm kıyafet ayakkabı kumbaralarına atarsınız en azından kadir kıymet bilmez arkadaşınızda kalmasından iyidir.Bir şey değişmeyecek ki neden münakaşaya gireyim
Mont marka bir mont değil taş çatlasın 300 olsun. Ama vermeyeceğim montunu erteleyeceğim sordukcaneden değişmesin? sizde onun montunu vermeyin memleketine gidip botunuzu getirip öyle alsın montu. neredeyse 1000 tl bir bot, sweat deseneiz 300-400 den aşağı yok. neyiniz var neyiniz yok alın iyice dezenfekte eder giyersiniz. giymeseniz içiniz almasa bile geri dönüşüm kıyafet ayakkabı kumbaralarına atarsınız en azından kadir kıymet bilmez arkadaşınızda kalmasından iyidir.
Ne alaka ya memlekete niye gönderiyor kendisine ait olmayan şeyi. İnsan eline alınca aa bu x'indi şuraya ayırayım da vereyim der,memlekete yollamak ne alaka?İstedim. Botlarimi memleketine göndermiş taşınırken yollatamaz misin dedim gidip kendim bakmam lazım dedi ve onda sadece bir tane sweatim varmış. Tabiki de benden montunu istedi ama. Kısacası ben o botları unuttum sweate de lanet olsun dedim istemedim. İndirimden aldığım 3 ay kullandığım hakiki deri nine West botlarim yalan oldu kısaca.
nasıl memlekete yolladın benim botlarımı nasıl yollarsın diyemediniz mi? bu ne pişkinlikİstedim. Botlarimi memleketine göndermiş taşınırken yollatamaz misin dedim gidip kendim bakmam lazım dedi ve onda sadece bir tane sweatim varmış. Tabiki de benden montunu istedi ama. Kısacası ben o botları unuttum sweate de lanet olsun dedim istemedim. İndirimden aldığım 3 ay kullandığım hakiki deri nine West botlarim yalan oldu kısaca.
memlekete göndermesi sizin probleminiz değil. kaç tane deri bot olabilir ki, insanın 20 tane botu yoktur. evdekiler kolileri açıp, fotoğraflarını arkadaşınıza atabilir, arkadaşınız ise teyit edip gönderilmesini ister. ha eşyalardan vazgeçtiyseniz iki çift laf etmeniz gerekirdi. " ben onları sana emanet vermiştim, taşınırken bana haber verip eşyalarını al diyebilirdin, üstüne yatman gerekmezdi" diyebilirsiniz. bu mesajdan sonra azıcık gururu varsa zaten eşyalarınızı getirirİstedim. Botlarimi memleketine göndermiş taşınırken yollatamaz misin dedim gidip kendim bakmam lazım dedi ve onda sadece bir tane sweatim varmış. Tabiki de benden montunu istedi ama. Kısacası ben o botları unuttum sweate de lanet olsun dedim istemedim. İndirimden aldığım 3 ay kullandığım hakiki deri nine West botlarim yalan oldu kısaca.
Iyi de bi şey değişmeyecekse o zaman bu durum hırsızlığa girer çünkü sizin rızanız dışında oluyorBir şey değişmeyecek ki neden münakaşaya gireyim
Yalan söylediğine o kadar eminim ki.İstedim. Botlarimi memleketine göndermiş taşınırken yollatamaz misin dedim gidip kendim bakmam lazım dedi ve onda sadece bir tane sweatim varmış. Tabiki de benden montunu istedi ama. Kısacası ben o botları unuttum sweate de lanet olsun dedim istemedim. İndirimden aldığım 3 ay kullandığım hakiki deri nine West botlarim yalan oldu kısaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?