Eşyalarımı bir türlü vermeyen arkadaş modeli

Arkadaşınız donanım haber ölücüsü gibiymiş maşallah

Konu sahibi, babası sık sık hastaneye yatıyor olabilir de entübe diyorsunuz. Belli ki durumu ağır. İsteyecekseniz eğer biraz homurdanma/ne kıymetli malın varmış şimdi mi istiyorsun gibi sözlere maruz kalacaksınız hazırlıklı olun.

Ama alın yani. Kalbimi basarım hastaneye ziyarete gitseniz o botlar kesin ayağındadır.

Ardına düşeceğiniz hicbiseyi vermeyin.

bu şekilde çok verdim.geri de döndü hırkam şemsiyem montum vs.aniden yağmur başladığı zaman oldu.arkadaşım bana şemsiyesini verdi mesela evime giderken.bunlar başka giysilerimizi bilerek alıp bize unutturup giyip giyip eskitip bizi kullananlar bambaşka.

Yıkanıyor giyilir. Ayakkabı için ne diyeceğimi bilemedim
eve gelen tamirciye vs terlik veriyoruz.e çöpe atmıyoruz ya.hemen yıkayıp kurutup kaldırıyorum terliği.2. el ayakkabı hiç almadım ama maddiyatım almama sebep olsa alırdım onu da temizler giyerdim sanırım.hastanelerede o koltuklara kimler oturuyor biz de oturuyoruz otobüs koltukları keza öyle.aşırı hijyen yaşamamız zaten imkansız.

Neden istemiyorsunuz hadi onlar yüzsüz belki siz niye kendi malınızı istemekten çekiniyorsunuz

Abartmayalım arkadaşlar eşyalar paylaşılabilir. Ben de arkadaşlarımla paylaşıyorum.siz paylaşmıyor olabilirsiniz ama buna çöpten alıp giyilmiş gibi bir tepki de verilmez

Ustune birsey dökülmüş olabilir, aniden yagmur baslamis olabilir(izmirde sıklıkla olur), eve gelen kisi havanin soguyacagini dusunememis ince giyinmis gelmis olabilir. Benim malim kiymetlidir,
Bunlar oldu da öyle mi verdiniz yani? Mecburi durumlarda tabi ki verirsiniz bende veririm

Neden istemiyorsunuz hadi onlar yüzsüz belki siz niye kendi malınızı istemekten çekiniyorsunuz
Evet bizde salak gibi utaniyoruz.Allah bilir arabamiz nerede ne haldedir.surekli erteledik ikinci cocugumuz olursa isteriz diye.inanin ben istmeye utaniyorum onlar hic utanmiyor.normal de o karakterde insanlar degiller ama bizim araba meselesinde cok sasirdim.maddi durumlari bizden cok cok iyi kotu olsaydi istemezdim.

Utanacak hiçbir şey yok mesaj atın araba lazım diye. Kirsalar falan üzülürsünüz

ee naptınız istediniz mi kıyafetlerinizi?
isteyin muhakkak

Bu kadar uzun süre beklemeniz hata. Poşete montunu koyun ve arkadaşınızın evine doğru yola koyulun,gidince geçmiş olsun hoş beş sohbetten sonra botu ve giysileri çıkarmışsındır artık havalar bozdu hadi kalk neredeyse toparla da ben onları alıp gideyim deyip alın eşyalarınızı,hepsini verince montunu da iade edersiniz. Belli ki güzellikle vermeyecek,gidip alın ama işe yarar durumdalar mı o belli olmaz tabi.

Valla herkes özellikle kışlık kıyafetlerine sahip çıksın diyorum.
Daha dün kızıma 2 esofman takımı, bir hırka, bir ince sweat aldik 800kusur ödedik
Oyle marka falan da değil.
200den aşağı kiyafet yok piyasada. Yırtılana kadar giymek şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…