- 10 Nisan 2014
- 43.340
- 115.562
- 798
- Konu Sahibi dragonsmother
-
ara ara okudum çocuk olduğundan hepsine vaktim olmadıBu konuya yazdigim ilk mesaji ve konu sahibinin bana ve diger uyelere yazdiklarini okudunuz mu peki ?
hala benımle ugrasıyorsunuz ya!okumaya gerek yok bazen bır cumleyle insan kendını belli eder sizde üslubunuzu bellı ettınız ve ona gore cevaplar aldınız siz hamıle bır bayanı yerden yere vurcaksınız bende susup kalacagım oylemı size bu hakkı kım verıyor kım rica ederm daha fazla sıvrılıp canımı sıkmayın konumu terkedınBenim meslegimi sorgulamak size düşmez .benim ve konu sahibinin mesajlarini hatta benim tuuuum mesajlarimi okumanizi oneririm!
çok teşekkür ederım allah sızden razı olsun...bu ne ya kadının bir hevesi olmuş bebek odası konusunda yerden yere vurulmuş ne fakirliği kalmış ne müsrifliği ne g..t kadar evde oturduğu .ayıp be ayıp her insan her anne herşeyin en iyisine layıktır o da kendi bütçesini hesaplayıp bir bebek odası alacak ne var bunda.bebek odasına bir ton laf söyleyeceğinize salonu için çözüm üretin bi zahmet .
bende anlamadım ki 1 küsür liralık bebek odası alacagım dert oldu... herkes hayatındaki dolumları burda birilerıne çatarak deşarj oluyor sanırım valla açtııma acacagıma pişman oldum konuyu... cok teşekkürlerOlsun örtü filan idare edersiniz, elden çıkartmayın yine de yeni eşyalarınızı...
Neden bu kadar yüklenildi konu sahibine anlamadım. Millet 50-60 bin harcıyor, gönlünce ev diziyor. Herkes düşünmeden birşeyler alabiliyor. Ayrıca normal bebek odaları 3-4 binden başlıyor. Koltuk takımları 4-5 bin. Ben hangi eve gitsem bebek odası da var, pahalı koltuk takımı vs. eşyası da var. Kimi ne ilgilendiriyor anlayamadım?
yolmu gösterıyorlar? siz okumuyorsunuz sanırım benım terslendıgım yerlerı okuyorsunuz sadece bence... eşimin maaşına kadr dil uzatıldı ne annelıgım kaldı ne eşliğim hayatıma bu kadr mudehale edılıyor ve benım cevaplarıma takılıyorsunuz öylemi? valla ne diyim size benYol gosterenlere neden bu kadar tersleniyorsunuz, konu acmaktaki amacınız neydi?
Heves ettiginiz herseyi almissiniz gule gule kullanin, olgunlasnaniz zaman alacak gibi yalniz.
çok teşekkür ederım guzel onerılerınız ıcın dikkate alacagım ♥yatak odanız buyukse oturma odasındakı esyaları oraya aktarabılırsınız
ben küçük odamdaki 2 li koltuğumu ve sehpamı fılan oraya aldım
pufumu girişe aldım
öylede bişey yapılabilir
yolmu gösterıyorlar? siz okumuyorsunuz sanırım benım terslendıgım yerlerı okuyorsunuz sadece bence... eşimin maaşına kadr dil uzatıldı ne annelıgım kaldı ne eşliğim hayatıma bu kadr mudehale edılıyor ve benım cevaplarıma takılıyorsunuz öylemi? valla ne diyim size ben
rica ederim sağlıkla doğsun büyüsün inşallah bebişiniz mutluluklarçok teşekkür ederım guzel onerılerınız ıcın dikkate alacagım ♥
ara ara okudum çocuk olduğundan hepsine vaktim olmadı
siz de empati yok eleştirim bu yüzden hala da aynı fikirdeyim herkese zorla kendi fikrinizi kabul ettiremezsiniz siz kendi çocuğunuza ne isterseniz onu yapın ama hevesli bir hamile annenin maddi durumu iyi değil diye evi küçük diye çok ta fazla fiyatta olmayan isteğini hevesini kursağında bırakmaya lafla bile olsa hakkınız yokO zaman bana boyle bi ithamda bulunamazsiniz. Bir daha da emin olmadan kimseyi suclamayin bence.
Ya ilk 3-4 sayfayı okudum ama dayanamadım gerisine.. Anlamadığım niye konu sahibinin çocuk odası yapmak istemesine bu kadar yüklenildi? Konusunu nasıl bir çözüm üretebilirim diye yardım almak için açmış ama maşallah sorusu haricinde herşeyini eleştirip yerden yere vurmuşsunuz. Merak ediyorum hanginiz evlenirken kendi başınıza aldığınız eşyalarınızın hiçbirinden şikayetçi değilsiniz? Ben inanmıyorum alıp beğenmediğiniz eşyalar olmadığına..
Konu sahibi arkadaşım kim ne derse desin heves ettiysen bütçene göre bir bebek odası yap elbette. Her çocuk farklı mizaçta doğuyor. Benim oğlum allah nasip ederse 10.ayını dolduracak. Öyle cicili bicili bebek odası değil de bebek ve genç odası arası mobilya takımı aldım. Oyuncakla, halıyla, renkli kumaş-kağıtla vs süsleyip bebek odası görünümüne getirdim. Şu an oğlum odasındaki beşikte uyuyor, odasında oynuyor, ben oğlumu odasındaki emzirme sandalyemde emzirip uyutuyorum vs vs. Hani bebek odası yaptım işe yaramadı, çok gereksiz demişler ya bazı arkadaşlar; sana kalmış işte bak biz kullanıyoruz. Çalışma odamı bozdum ben de bebek odası için. Oturma odamı elden geçirdim. Mesela kütüphanemi oturma odama taşıdım, tv ünitemi elden çıkardım, yeni bir tane aldım falan. Sana da tavsiyem imkanın varsa salon mobilyalarını sat. Hatta istersen oturma odanı da sat, eline geçen parayla şu an ihtiyaç gördüğün, işini görecek, rahat edeceğin bir takım al salonuna. Oturma odanı da bebek odası yap, gönlünde ne varsa imkanın dahilinde yap. Kim ne derse desin, senin hayalin senin mutluluğun. Sen gerekli görüyorsan gereklidir. Söz konusu bebek odası olunca sadece senin ve eşinin hayallerini düşün, sizin fikirlerinize öncelik ver. Hayırlı doğumlar, inşallah evladını vaktinle sağlıkla kucağına alırsın..
İnsanlar fikirlerlerini, tecrübelerini paylaşmalı elbette ama linç etmişsiniz resmen hamile kadını ya.. Herkes aynı tercihleri yapacak, aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok.. Niye hep tek taraflı bakıyoruz olaylara..
siz de empati yok eleştirim bu yüzden hala da aynı fikirdeyim herkese zorla kendi fikrinizi kabul ettiremezsiniz siz kendi çocuğunuza ne isterseniz onu yapın ama hevesli bir hamile annenin maddi durumu iyi değil diye evi küçük diye çok ta fazla fiyatta olmayan isteğini hevesini kursağında bırakmaya lafla bile olsa hakkınız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?