- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi dragonsmother
-
Bende isvicrede yasiyorum eşim 6500 frank kaxanıyor ama ben sirf besik aldım gerisi ise yaramaz cünkü kücük cekmecelide bir elbise dolabı yeterli ilk bebek te olsa gereksiz bi kac sene kullanıp bide cocuk odası alacaksın. Bebekken besik al sırf sonra diledigin gibi 4.5 yaslarinda komple set alırsın. Benim fikrim. Esyalar konusunda bende ilk siyah koltuk aldım cam masa temizlikten bıktım hepsini ikinci elden sattım ve daha kullanıslu evimin botuna göre rahat sade dösüyorum sıkma simdiden canını hallolur. Bebek bu abarmaya gerek yok. Oda yerine bi hedap actır oraya para at her ay 20 tl bile olsa. Bence gelecege yonelik düsün ilk anne olma hassasiyetiyle degil. Para harcıcam illa diyosan merk etmw bir 3.4 yas olsun bak bakalım neler isticek ozamam alırsın bol bol:)))sadece beşik istemıyorum ama hevesim var bebek odası istiyorum ilk bebegımızyoksa beşik sığar salona da gunluk odaya da
hahaa sana mı dert oldu eşimin maaşı nasıl kazandığı hayırdır sen? sende kociş yokmu canım sen kendı işine baksana elalemin kocasının alın terınden sana ne ki... bana sizin gibi açık aramayan laf sokmayan bir çok arkadasım yardımcı oldu sizse abuk subuk sinir bozmaktann başka bir işe yaramıyorsunuz yardım edenlere teşekkürler sizede iyi hasetlenmeler
bende senın ogrencılerıne acıdım ben veli olsam senın gibi baskalarının hayatına burnunu sokan ahkam kesen bencil bir öğretmene asla evladımı emanet etmezdm siz yazmıssınız zaten bdv butün gun başındayım bagımlılık yaptı dıye demekki pusuda beklıyorsunuz insanları ezmek yermek saldırmak için... hayatınızla ılgılı ne sorununuz varsa bence onları çöözümleyın acısını zavallı benım gibi hamıle insanlardan cıkarmayınCirkinlesmeye luzum yok haddinizi bilin !
Evlenince kendini bibsey sananlardansin demek... ayrica tek "kocisine " degil boyle bi annesi olacagi icin dogacak bebegine de acidim.
gunluk oturma odam bır koltuk ve teklı berjer canım oldukça kucukler bız ıkı kısı oldugumz ıcın yetıyıor mısafır odası ıptalınden se bu odayı ıptal edecegımSalon takimini satma inkani var mi? Oturma odasini salona tasiyip o odayi da bebege yapabilirsiniz.
Salonu satıp oturma odasındaki eşyaları oraya koyardım ben olsam.sizlere bir konu danışacağım arkadaşlar... kafam öyle karışık ki... bebek bekliyoruz çok güzel ama şimdiden düşünceler sardı beni evimiz 2+1 saalonum misafir odası ,mobilyalarım avangard kullanışsız bin pişmanım aldığıma güzel görünüyordu ama kullanmayınca bilinmiyor. bir küçük odamız daha var biz orayı gündelik oda yaptık iyi ki de yapmısız salonda asla oturamazdık.yatak odamda rutubet var malesef bebeğimi orada yatıramam.gündelik odayı bebek odası yapacağım sanırım ama büyük salonda da nasıl oturuztüm eşyalarım okdar büyükki.. maddiyat dolayısıyla evden taşınmamız imkansız.bana ne önerebilirsiniz kızlar ne yapmalıyım?
bazen benim göremediğim şeyler hkkında bilgi sahibi olup beni aydınlatıyorsunuz... o yüzden size danışmak istedim
bebek odası alacağına o rutubetli evden tasın dıyenler olmuş
bakın oturdugum semtte kiralar en az 1.500 tl çok aradım uygun ev ama yok 850 tl ye oturuyorum oyuzden butcemi zorlayıp her ay 1500 verırsek bir ay boyunca asla gecınemeyız. değil bebek mutfak masrafını bıle cıkaramayız cunku esım 1.750 tl maas alıyor zaten bu yuzden evden tasınmam olanaksız.
bebek odasına da 1.350 tl ye ikeadan takım yaptım gönlümce neresi cok bunun sorarım size ben instagramdakiler gibi 6bin tl bir bebek odasına veremem verırsem ozman yargılarsınız... lütfen insanların hayatları için ahkam keserken biraz empati yapalım.hevesleri olamazmı insanın .
bende senın ogrencılerıne acıdım ben veli olsam senın gibi baskalarının hayatına burnunu sokan ahkam kesen bencil bir öğretmene asla evladımı emanet etmezdm siz yazmıssınız zaten bdv butün gun başındayım bagımlılık yaptı dıye demekki pusuda beklıyorsunuz insanları ezmek yermek saldırmak için... hayatınızla ılgılı ne sorununuz varsa bence onları çöözümleyın acısını zavallı benım gibi hamıle insanlardan cıkarmayın
byAferin profilimi guzel incelemissin...okudugunu anlama problemin yoksa eger yazdigim mesajlarin icerigini anlarsin.
Sana da yardimci olmak adina yazdim zaten ama degmezmis
Kib.
nasıl öğretmensiniz anlamadım ben hiç yapıcı yorum yok hep aşağılayıcıKonu sahibi size hayatta heveslerinizle ve borclarinizla mutluluklar o zmn...
Bildiginizi okuyacaktiniz madem buraya ne diye konu açıp fikir soruyorsunuz anlayabilmis degilim. Siz elaleme ozenin dunyaya da bir kere gelen tek sizsiniz zaten 1150 bebek odasi cok ucuz kacmis maasin tamamini verin hevesiniz kursaginizda kalmasin. Esinize acidim para nasil kazaniliyor pek farkinda degilsiniz herhalde.
Oturma odanda yer varsa oraya bi beşik alabilirsin.sizlere bir konu danışacağım arkadaşlar... kafam öyle karışık ki... bebek bekliyoruz çok güzel ama şimdiden düşünceler sardı beni evimiz 2+1 saalonum misafir odası ,mobilyalarım avangard kullanışsız bin pişmanım aldığıma güzel görünüyordu ama kullanmayınca bilinmiyor. bir küçük odamız daha var biz orayı gündelik oda yaptık iyi ki de yapmısız salonda asla oturamazdık.yatak odamda rutubet var malesef bebeğimi orada yatıramam.gündelik odayı bebek odası yapacağım sanırım ama büyük salonda da nasıl oturuztüm eşyalarım okdar büyükki.. maddiyat dolayısıyla evden taşınmamız imkansız.bana ne önerebilirsiniz kızlar ne yapmalıyım?
bazen benim göremediğim şeyler hkkında bilgi sahibi olup beni aydınlatıyorsunuz... o yüzden size danışmak istedim
bakın oturdugum semtte kiralar en az 1.500 tl çok aradım uygun ev ama yok 850 tl ye oturuyorum oyuzden butcemi zorlayıp her ay 1500 verırsek bir ay boyunca asla gecınemeyız. değil bebek mutfak masrafını bıle cıkaramayız cunku esım 1.750 tl maas alıyor zaten bu yuzden evden tasınmam olanaksız.
bebek odasına da 1.350 tl ye ikeadan takım yaptım gönlümce neresi cok bunun sorarım size ben instagramdakiler gibi 6bin tl bir bebek odasına veremem verırsem ozman yargılarsınız... lütfen insanların hayatları için ahkam keserken biraz empati yapalım.hevesleri olamazmı insanın .
Tamam anlıyorum hevesinizvar ilk bebeğiniz ama.smdiden oda yapmayınca erken bnm oğlum 2bucuk yasnda hala yanımzda yatiyo oyun bahçesi aldm katlanabilen buyukyatak hatta smdi köydeyim Buraya da getrdk ama odası da var evim müsait olduğu için oda yaptk biz ama.odasyla alakası yok ilerde nolur ne biter bilemezsnz belkide çıkarsınz evden belki başka bsy olur smdilik bencr bi yatak alın yeter diye dusunuyorm yada salon takiminizi takas yapablrsenz ole yapın spor bsyler alın onun yerine bilemedmsizlere bir konu danışacağım arkadaşlar... kafam öyle karışık ki... bebek bekliyoruz çok güzel ama şimdiden düşünceler sardı beni evimiz 2+1 saalonum misafir odası ,mobilyalarım avangard kullanışsız bin pişmanım aldığıma güzel görünüyordu ama kullanmayınca bilinmiyor. bir küçük odamız daha var biz orayı gündelik oda yaptık iyi ki de yapmısız salonda asla oturamazdık.yatak odamda rutubet var malesef bebeğimi orada yatıramam.gündelik odayı bebek odası yapacağım sanırım ama büyük salonda da nasıl oturuztüm eşyalarım okdar büyükki.. maddiyat dolayısıyla evden taşınmamız imkansız.bana ne önerebilirsiniz kızlar ne yapmalıyım?
Benim meslegimi sorgulamak size düşmez .benim ve konu sahibinin mesajlarini hatta benim tuuuum mesajlarimi okumanizi oneririm!nasıl öğretmensiniz anlamadım ben hiç yapıcı yorum yok hep aşağılayıcı
diğer mesajlarınız başka olabilir ben sizi bu konudaki tutumunuzdan dolayı eleştirdimBenim meslegimi sorgulamak size düşmez .benim ve konu sahibinin mesajlarini hatta benim tuuuum mesajlarimi okumanizi oneririm!
Bu konuya yazdigim ilk mesaji ve konu sahibinin bana ve diger uyelere yazdiklarini okudunuz mu peki ?diğer mesajlarınız başka olabilir ben sizi bu konudaki tutumunuzdan dolayı eleştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?