eşyaların pişmanlığı;evimde oturmaya yer yok

Haklısın şahsen ben 5.500 tl verdim pişmanım

Hayirlisiyla cocuk dogunca o mobilyalar hic gozune batmayacak cunku vaktin olmayacak :)

Arkadaslara katiliyorum park yatak yeter. Hem her yere tasirsin hemde cok uzun sure kullanirsin. Ayrica cocuk odasini sakin rengarenk civcivli yapmayin uyku sorunu oluyor. Duvarlar sade renk, az esya en dogrusu. Uyku egitimi ile ilgili biraz makale okurasan bunlarda yaziyor.

Salona gelince 2. El hazir cok kullanilmamissen satmak mantikli ya da tepe tepe kullan cocuk yurumeye baslayinca icine edecek nasilsa sonra mecbur degistireceksin.

Depo olayi biraz pahali eger tanidiginin yeri yoksa aylik/yillik baya para veriliyor tavsiye etmem.

Saglikli hamilelik dilerim.

Canım şimdiden bebek odası alma bence. 1 beşik al yeter. İnan daha bebekken yaptığın takımı çocuk büyüyünce beğenmeyeceksin, çünkü insan bilemiyor çocuk büyüdükçe anlıyorsun ne tür mobilyalar gerekli-gereksiz- kullanışlı.

Bi de eşyaları satma fikri vermiş biri, eğer hiç memnun değilsen satabilirsin yepyenidir daha. Yerine günlük hem şık hem kullanışlı bişey alırsın. İkea için 1300 tl fazla bile inan. Ben beşiği 125 tl ye almıştım ikeadan. Kalan parayı üstüne koyar koltuk takımı alırsın. Bak geliriniz de size ancak yetiyordur, ne gerek var büyük masraflara. Bebek küçükken borç ödemek de yorar sizi.

Seni cok iyi anliyorum bizim evimizde kücük oturmaodasi ve yatak odasi var sadece. Biz bebegin yatagini yanimiza koyduk ve birtane komidin aldik ama yer yetmiyor iste yakinda tasinacagiz insaallah.
Sizde o misafir odasindaki esyalari satin ve o odaya gündelik kullandiginiz odadaki esyalari yerlestirin. Ben misafir odasini sacma buluyorum bu benim sahsi fikrim tabi.

Ayagini yorganina gore uzatmak diye bir deyim vardir sevgili konu sahibi bi cok arkadasin fikrine ters ters cevaplar yazmışsınız ama ben de bi coguna katiliyorum... bi cogumuzun bebegi var evet guzel bir bebek odası heveslenilecek bi sey ama bütçe belli ev belli niye o kadar para harcadiniz anlayamadim. Ben de park yatak aldim cok memnunum istedigim yere koyuyorum istedigim yere tasiyorum. Bebek odasi 2 hadi 3 yil kullanilacak bi sey sonra o takimi nereye koymayi planliyorsunuz ? Evi hesaba katmadan bi yanlış yapip avangard takim almissiniz zaten bebek odasi konusunda da ayni hataya dusmemeliydiniz. Bu duruma tek cevabiniz " heveslendim " oluyor ama avangard takima da heveslenmistiniz oyle degil mi ?
Bence 850 de butceniz icin kira olarak cok fazla... cok daha uyguna 3 +1 bir daire bulmaya calisin... esyalarinizi da yerlestirin rahatça.

salondaki eşyaları satın bence . bebek odası istemekte haklısınız . imkan varsa yapılmalı bence de . salondaki eşyaları satıp küçük kullanışlı olanları alabilirsiniz bence . belki az bir şey fark koyarsınız . en mantıklısı bu gibi .

Bende brbek odası aldım gel gör ki hiç kullanmadım. Bence 3 yasına kadar oda yapma. 3yasına girince güzel bi çocuk odası yaparsın bazalı falan. Emın ol bebek odasının esprısı çabuk gecıyo. Şimdi güzel bi beşik yada park yatak al derim..Nacizane tavsıyemdir. Tecrübeylede sabittir

Koltuklarınız hiç mi oturamayacağınız türden? Ne bileyim bir koltuk ne kadar rahatsız olabilir? İdare edemez misiniz yani? Koltuklarla idare etseniz, gümüşlük vs. onları elden çıkartıp tvyi salona alsanız? Gündelik koltuğu elden çıkartırsınız...

Bebek odası ben de seviyorum. En fazla ilk 6 ay yatak odasında durmalı bence bebek, sonra odasına geçmeli. İlk zamanlar beşiğinizi yatak odasına koymanız gerekebilir.

Bence en acili yatak odasındaki rutubete çözüm bulun. Yalıtım vs. Çünkü yenidoğan bebek ayrı odada biraz zor olur...

Hayırlı olsun bebeğiniz :))

Yicen fırçayıama çok haklısın,yanı heveslen dım deyıp odemeyeceğım borca gırıp empati yapın hevelenemezmıyım demek de ayrı bır abes,çok ilginç konu sahıbı,ben nelere heveslenıyırum,ama bıyumdan buyuk iş yapmıyorum,35 yaşında yatak odası takımı sahıbı oldum,yıllarca heves çektım,

oda alacağına evden tasın dıyenler olmuş
bakın oturdugum semtte kiralar en az 1.500 tl çok aradım uygun ev ana yok ama ben 850 tl ye oturuyorum oyuzden butcemi zorlayıp her ay 1500 verırsek bir ay boyunca asla gecınemeyız. değil bebek mutfak masrafını bıle cıkaramayız cunku esım 1.750 tl maas alıyor zaten bu yuzden evden tasınmam olanaksız.
bebek odasına da 1.150 tl ye ikeadan takım yaptım gönlümce neresi cok bunun sorarım size ben instagramdakiler gibi 6bin
rahatsız değil ama çok açık renk koltuklarım yemek masam buyuk gumuslugu ıptal edeceğim zaten o bır kesın gumusluk ıptal yerıne tv ünitesi gelecek... tekli koltuklarımdan bırını kayınvalıdeme yollayacagım mecburen mısafır odam gunluk odam olacak bir süre sanırım kiracıyım ev sahibi umarsız kaç defa gosterdm ne olur bırsey yapın dıye siz cıkarsanız baska bırı emın olun bu sekılde bıle oturur bu fıyata dıyor... mınnetsız yani... ayda ıkı kere duvar sılıyorum komple çamur akıyoır

valla kusura bakma cnm ben snın gıbı 35 yasıma kadr beklemezdm bır yatak odası ıcın ... satarım mısafır odamı yıne yaparım bebek odasını bır kere gelıyorum hayata cunku ısteklerım zaten ütopya degıl yapılır seyler edılır seyler hevesımı kursagımda bırakmam bırakmayacagımda koyarım bebeğimin odasını düzünce canım bi selam çakarım sana

Bencede yaparsın sen,benım gibi salak dğeilsin,bende salak gıbı param çok olduğu halde bekleıdm 35 yalına kadar bır yatak oadası için,neyseki sen çok doğrusunu yapıyorsun,

ayrıca ne borcu allah askına bızım borcumuz falan yok nasıl anlıyorsunuz konuyu ben anlamıyorum... lütfen uydurmayın mahalle arası gibi kulaktan kulağa yayılır misalı

Ama hala salonda neden oturulmuyor anlayamadık

Yani koltuk masa vs var eee otur işte neden oturma odasını da oraya sokmaya çalışıyorsun ki

Açık renk olsa ne fark eder ki en fazla kirlenir

Ama hala salonda neden oturulmuyor anlayamadık

Yani koltuk masa vs var eee otur işte neden oturma odasını da oraya sokmaya çalışıyorsun ki

Açık renk olsa ne fark eder ki en fazla kirlenir
oturma odamı oraya sokmaya falan calısmıyorum ben oturma odamı iptal edecğim koltuk fazla rahatsız oyuzden oturulmaz diyorum ve açık renk temizliği açısından... ayrıca sedefli hemen ciziliyor deforme oluyor... he şimdi dersinz ozaman o mobılyaya ndn para verdınız dıye 2bine aldık ne kadar ekmek o kadar köfte misali bütcemiz buna yetti

Konu sahibi size hayatta heveslerinizle ve borclarinizla mutluluklar o zmn...
Bildiginizi okuyacaktiniz madem buraya ne diye konu açıp fikir soruyorsunuz anlayabilmis degilim. Siz elaleme ozenin dunyaya da bir kere gelen tek sizsiniz zaten 1150 bebek odasi cok ucuz kacmis maasin tamamini verin hevesiniz kursaginizda kalmasin. Esinize acidim para nasil kazaniliyor pek farkinda degilsiniz herhalde.

hahaa sana mı dert oldu eşimin maaşı nasıl kazandığı hayırdır sen? sende kociş yokmu canım sen kendı işine baksana elalemin kocasının alın terınden sana ne ki... bana sizin gibi açık aramayan laf sokmayan bir çok arkadasım yardımcı oldu sizse abuk subuk sinir bozmaktann başka bir işe yaramıyorsunuz yardım edenlere teşekkürler sizede iyi hasetlenmeler

Çizilsin ne olacak ki

Her şeyi kendin için yap yani el alem eskimiş der diye düşünme

Ne olacak eskirse eskisin bu kadar dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…