eteğim süpe:) ama kombinleyemedim

lorinlore

H&B
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
71
0
36
42
İstanbul
kızlar bi sünnet düğünü için kendime bi etek aldım altına topuklu ekru ayakkabı ve yine ekru el çantası ama üste ne giyecem acil yardım bekli,yorum... $43308573_BA.webp

ay cok hos canim gule gule giy, nerden aldigni ogrenebilirmiyim. Bence soyle dokuntulu kumastan onu dugmeli kisa kollu gomlekler oluyor ya zarada mesela onlarla cok hos olur

bak boyle model bir gomlek hos olur bence, mango'ya bakmani oneririm

Eklentiler

• $45234553_ND.webp
    $45234553_ND.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 81
him bu gomlegi denedin mi peki ? Mangoda varmis suan hos yani.
Ah ah simdi yaninda olcaktim ki heryere her magzaya girerdik bulurduk :D. ipekyol gibi magzalardaa olabilir veya koton vero moda. Bu arada ayakkabilarinida merak ettim gosterirmisin.

Bu etegin tunik seklide cok hos olur lacivertini zarada gormustum cok guzeldi sadece sirti tumden dekolteydi :1:

işte ayakkabım...canım ekru rengi çantamda aynı bu arada üstüne dediğin gömleğe yakın bi gömlek giydim ama şişko olmuşum öyle diyolar ayakkabı durumu kurtadı::):):):

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 81
Alla allah kim sisko dedi sana bakiyim sen goster onu bana :21:

Topuklu ayakkabi zaten bir kadini her zaman zarif gosteriyor cok guzel olucagina eminim.Ayakkabilarin hosmus yakisacagina eminim, ben aslinda peeptoe ayakkabi dusunmustum. Bazen degisiklik yaparak oylede giyebilirsin. Peki o dedigin gomlegi aldin mi almadin mi tam anliyamadim :) Aslinda varya benim birsuru etegim var boyle hic giymedigim hala cok seviyorum ama giyemiyorum artik cunku kapandim. Onceleri aciktim kisacik eteklerle dolasiyordum sonra bodruma gittim geldim ayni hafta tesetture girmeye karar verdim hidayete erdim :9: Herkez hacca camiye gidince imana gelir bende bodruma sahile plaja gidince imana geldim.

Alla allah kim sisko dedi sana bakiyim sen goster onu bana :21:

Topuklu ayakkabi zaten bir kadini her zaman zarif gosteriyor cok guzel olucagina eminim.Ayakkabilarin hosmus yakisacagina eminim, ben aslinda peeptoe ayakkabi dusunmustum. Bazen degisiklik yaparak oylede giyebilirsin. Peki o dedigin gomlegi aldin mi almadin mi tam anliyamadim :) Aslinda varya benim birsuru etegim var boyle hic giymedigim hala cok seviyorum ama giyemiyorum artik cunku kapandim. Onceleri aciktim kisacik eteklerle dolasiyordum sonra bodruma gittim geldim ayni hafta tesetture girmeye karar verdim hidayete erdim :9: Herkez hacca camiye gidince imana gelir bende bodruma sahile plaja gidince imana geldim.

canım hayırlı olsun ...umarım en güzel şekliyle taşırsın...mini etek giyemem ama bu tarz etekelri seviyorum ve eteklerim genelde de bu tarz ama o davette millet bayaa abartmıştı abiyeler sırt dekolteleri ben biraz sade kaldım sanırsam:):):) şişko gösterdi gerçekten etek yüksek bel idi:...gömleği almadım ona benzeyen daha açık bi ton gömleğim vardı ama ilgin içinb teşekkür ederim...temmuzda düğünüm var zaten zayıflamalıyım

Back
X