- 30 Mart 2009
- 14.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.152
- 1.123
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Meslekten degil o, ben de insanlara boyle lakap takarak hitap ederim, ordan cozdumvayy canına.bu hiç aklıma gelmemişti.siz mesleki olarak ajan gibi çzdünüz.limonlu turta ne alaka diyordum
Orasi öyle ama dertleri de hiç bitmiyor baksanaaralarında fark çok.zorunlu da icraat var vanessa da herşey sanal
kızla dalga geçiyorlar diye sahiplenmiştim.bir ton da dil dökmüştüm eğitimine bak dil öğren kilo ver saçmasapan adamları bulup durma diye.en son dişini hiç fırçalamayan adamdan ayrılmıştı.şimdi gene gözünü yükseklere dikmiş.atışş serbst arkadaşlar ben de katılacağım çünkü pes ettimVanessa da şaşırmaman lazım canım senin.. ben bdv aktif olmadığım halde ününü biliyorum
lazere gitsin o zaman.. Butun gece agda yapacak kadar tüylüyseAman sakin gitmesin birine gitmeye kalktı bütün gece ağda yaptı
Bütün kk mahvolduk saatlerce endişe telaş oooo neler neler
niye mapusa gidelim?bu konuya ciddi yorum nasıl yapalım pekii?O değilde vanessa bizi mapusa yollayacak gibime geliyor
Tabi ki oyleYok yok sen trolsün ya anladık artık
Ben kıyamam yine yaaa çekiliyorumkızla dalga geçiyorlar diye sahiplenmiştim.bir ton da dil dökmüştüm eğitimine bak dil öğren kilo ver saçmasapan adamları bulup durma diye.en son dişini hiç fırçalamayan adamdan ayrılmıştı.şimdi gene gözünü yükseklere dikmiş.atışş serbst arkadaşlar ben de katılacağım çünkü pes ettim
Hic işimi şansa bırakmam valla, ilk tanıştığım gün saçını okşayıp beraber şarkı soylediysek , vedalasirken sallanıp sallanıp on kere hoşçakal diyip bir türlü ayrilamadiysak flörtüm olmuştur. Yoksa yok zaten. karşılıklı hoşlaşmadigim kimsenin nazını niyazini çekemem valla , platonik sevmek ruhumda yok benim.bu bulduğu adamlar bizi de sevmezdi halbukimmm
Aynen yaptı acıyor diye bağırdı kızardım dedilazere gitsin o zaman.. Butun gece agda yapacak kadar tüylüyse
arkadaşlar bir röportajda gördüm çocuğu.
instasına baktım ve o kadar yakışıklı ki anlatamam yani.
çok kusursuz bir çocuk sarı saçları ve uzun boyu beni bitirdi.
ted ankarayı ve odtüyü birincilikle bitirmiş.
anne ve babasını buldum.
annesi akademisyen babası ise doktor.
instadan limonlu turtam yazdım ama birkaç gündür görmedi.
ülkeye geri dçndüğünde nasıl tavlayabilirim
kafayı yedirtti bana
biz kurtaramadık.bir de sen dene vallaYa saka bir yana konu gercekse cok ciddi problemlerin var, sahteyse daha da buyuk problemlerin var. Sana dua edicim...
Yaaa ne yakisikli buluyodumO benimdi bikeren tamam mı
Onceki konusunda gitmişliğim var ondan dedimniye mapusa gidelim?bu konuya ciddi yorum nasıl yapalım pekii?
laftan anlayana bu kadar yeter, ihrac edilmeyim sonrabiz kurtaramadık.bir de sen dene valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?