Ethica incirli hastanesine gidenler yardım!!

Merhaba canım geçmiş olsun iyi bir tedaviyle bebeğine kavuşursun inş..Ben de Tahibe hanıma gidiyorum çok memnunum...

Merhaba canım geçmiş olsun iyi bir tedaviyle bebeğine kavuşursun inş..Ben de Tahibe hanıma gidiyorum çok memnunum...

ali paşa ,elif uysal ,tahibe hn hepsi değişmiş,yeni dr ları bilmiyoruz,yarın randevu alıp göreceğiz,şansızlıkkkkk
eski drlardan kalan var mı bileniniz var mı

ali paşa ,elif uysal ,tahibe hn hepsi değişmiş,yeni dr ları bilmiyoruz,yarın randevu alıp göreceğiz,şansızlıkkkkk
eski drlardan kalan var mı bileniniz var mı

Ali Paşa Oskay hala orada benim bildiğim. Benim gebelik takibimi o yapıyor. Hatta 3 kasım gününe de randevum var. Bir değişiklik olsaydı telefonda söylerlerdi. Ama diğer isimler ayrılmış, başka hastanelere gitmişler.

Ee yani sabah yazdığım mesajı akşam düzeltmek zorunda kaldım. Çünkü benim doktorum Ali Paşa Oskay da birkaç gün önce ayrılmış Ethica'dan. Doktorum cep telefonundan arayıp az önce haber verdi. Hastanenin hiçbir şey dediği yok. Artık muayenehanesine gideceğim doktorumun.

Bu durumda Ethica'da kimse kalmadı sanırım kadın doğum bölümünden. Çok enteresan şeyler oluyor hastanede. Yaz başında 14 kadın doğumcu vardı, sonra 5'e indi ve sanırım son kalanlar da çıktı.

Ne yazık ki ben de mağdurum. Ben de Ethicaya gidiyordum şuan 28. haftamdayım ve doktorumu değiştirmek zorunda kalmak çok can sıkıcı. Bu hastanede neler oluyor bilmiyorum ama herkesin büyük ölçüde memnun olduğu doktorları kaybetmek büyük zarar bence. Bu saatten sonra ne yapıcam kime güvenicem bilmiyorum ama moralim acayip bozuk.

benim de doğumuma 1 hafta kala doktorumun ayrıldığını öğrenip şok oldum hastane bilgilendirmedi bile.ben hemen doktoruma ulaştım onun gittiği hastaneye geçip yaptım doğumumu.Doktor çok önemli..

benim de doğumuma 1 hafta kala doktorumun ayrıldığını öğrenip şok oldum hastane bilgilendirmedi bile.ben hemen doktoruma ulaştım onun gittiği hastaneye geçip yaptım doğumumu.Doktor çok önemli..

Kesinlikle senle aynı fikirdeyim, bence doğumun rahat geçmesi önce kafada başlıyor. Bu da doktoruna güvenmenle alakalı bir şey. Ama yine de sen şanslıymışsın ki doktorunla tamamlayabilmişsin doğumunu. Benim durum daha farklı şuan doktorum hiç bir yerle çalışmıyor, özel muayenesi de yok yani tamamen yapayalnız kalmış gibi hissediyorum kendimi

Bu hafta kontrole gitmem gerekiyordu mecburen başka bir yerden aldım randevu ama hiç umudum yok.

peki doktorun seni başka bir hastanede doğum yaptıramıyormu?

Ne yazık ki şuan bir yere bağlı olmadığı için herhangi bir hastanede de ameliyat, doğum vs. yapamıyor. İlginç bir durum yani eğer yaparsa kaçak yapmış gibi görünürmüş ve büyük cezası varmış. Şuan Sağlık Bakanlığı sisteminde çalışıyor görünmediği için (

Allah'tan doğuma 2,5 ay var belki bu süre zarfında bana yakın bir hastanede göreve başlarda en kötüsü doğumu onla yaparım diye umud ediyorum artık...

Ne yazık ki şuan bir yere bağlı olmadığı için herhangi bir hastanede de ameliyat, doğum vs. yapamıyor. İlginç bir durum yani eğer yaparsa kaçak yapmış gibi görünürmüş ve büyük cezası varmış. Şuan Sağlık Bakanlığı sisteminde çalışıyor görünmediği için (

Allah'tan doğuma 2,5 ay var belki bu süre zarfında bana yakın bir hastanede göreve başlarda en kötüsü doğumu onla yaparım diye umud ediyorum artık...

merhabalar benim doktorum da başka bir hastaneden ethicaya geçmiş ilk kez dün gittik doktorumdan memnun olduğu için peşinden gittim ama hastane hakkında bir bilgim yok:26:

Öyküm doktorun kim? Genel olarak ben ethicayı sevmiyodum ama doktorumu sevdiğim için devam ediyordum. O da gitti şimdi napacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
Hmm sanırım ben hastaneyi değişiyorum, hatta değiştim Ethica zaten uzak olacaktı, şimdi oraya gidesim hiç yok. Umarım hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza sen kaçıncı haftandaydın? Ben 29. haftaya başladım bugün.

29.haftamdayım erkan beyden çok memnunum ama ethicanın fiyatları yüksek bilmiyorum ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…