Merhaba. Ben gebe degilim olamiyorum cunku cikolata kistim var. Oneri uzerine tahibe derici hanima gitim. Sanki beni daha once gormus gibi cok ilgilendi. Ters biridegil guleryuzlu sicakkanli:)) gerekli tahlil tetkikler yapildi bana kontrole gidecem yakinda. Bir ogretmen arladasimin esi orada dogum yapti ozellikle cocuk acil bolumu olmasindan orayi tercih etmisler cok memnun kalmislar. İkinciyi de tahibe hanimda dusunuyorlarmis. Baska bir ogr. Arkadasim 2 aylik hamile. O gittiginde, Yumurtlama gunun bu sali olacak pazartrs, sali , carsambayi sakin bos gecirme demis. Gun asiri derler sen onlara bakma rahtina bak bos gecirme demis gulerek) kiz da denedim ve oldu diyor bu kadar kesin konusabiliyor olusu benim cok hosuma gitmisti acikcasi ) ben kendim de gidiyorum. İstedigin birsey olursa yardimci olmaya calisirim ))
Merhaba canım geçmiş olsun iyi bir tedaviyle bebeğine kavuşursun inş..Ben de Tahibe hanıma gidiyorum çok memnunum...
ali paşa ,elif uysal ,tahibe hn hepsi değişmiş,yeni dr ları bilmiyoruz,yarın randevu alıp göreceğiz,şansızlıkkkkk
eski drlardan kalan var mı bileniniz var mı
Ne yazık ki ben de mağdurum. Ben de Ethicaya gidiyordum şuan 28. haftamdayım ve doktorumu değiştirmek zorunda kalmak çok can sıkıcı. Bu hastanede neler oluyor bilmiyorum ama herkesin büyük ölçüde memnun olduğu doktorları kaybetmek büyük zarar bence. Bu saatten sonra ne yapıcam kime güvenicem bilmiyorum ama moralim acayip bozuk.
benim de doğumuma 1 hafta kala doktorumun ayrıldığını öğrenip şok oldum hastane bilgilendirmedi bile.ben hemen doktoruma ulaştım onun gittiği hastaneye geçip yaptım doğumumu.Doktor çok önemli..
Kesinlikle senle aynı fikirdeyim, bence doğumun rahat geçmesi önce kafada başlıyor. Bu da doktoruna güvenmenle alakalı bir şey. Ama yine de sen şanslıymışsın ki doktorunla tamamlayabilmişsin doğumunu. Benim durum daha farklı şuan doktorum hiç bir yerle çalışmıyor, özel muayenesi de yok yani tamamen yapayalnız kalmış gibi hissediyorum kendimi
Bu hafta kontrole gitmem gerekiyordu mecburen başka bir yerden aldım randevu ama hiç umudum yok.
Öyküm doktorun kim? Genel olarak ben ethicayı sevmiyodum ama doktorumu sevdiğim için devam ediyordum. O da gitti şimdi napacağımı bilmiyorum
Öyküm doktorun kim? Genel olarak ben ethicayı sevmiyodum ama doktorumu sevdiğim için devam ediyordum. O da gitti şimdi napacağımı bilmiyorum
Hmm sanırım ben hastaneyi değişiyorum, hatta değiştim Ethica zaten uzak olacaktı, şimdi oraya gidesim hiç yok. Umarım hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza sen kaçıncı haftandaydın? Ben 29. haftaya başladım bugün.
arkadaşlar ali paşa bey ethicaya geri döndü haberiniz olsun
29.haftamdayım erkan beyden çok memnunum ama ethicanın fiyatları yüksek bilmiyorum ne yapacağıbende daha önceden yaşam hasanesinde muane oluyodu dr erkan akan orda görev yapıyodu şimdi ethicada bende arkasından gttim ethicaya 2 aydrda ethicadamuane oluyorum fiyatlar çoooooooooooook uçuk ne yapcam bilmyorum o parayıda veremem ne yapcam bilmyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?