Kekler - Pastalar Eti Puf Pastası (Resimli)

ben bi oturuşta 12 eti puf yiyorm canavarım yani:roflol:
bundan 2 tepsi yapmak lazım.1 tepsi bana,diğeri evdekilere çok beğendmm
ben jelatin bulamadm jöleyle yapsam olur mu :1hug:
Gülüm biz hep jelatinle yapıyoruz ve en güzel sonuca öyle varıyoruz..
Jöle ile denemediğim için birşey diyemiyorum..gamyoncuiremsu

Eti Puf canavarı mısın sende..
Memnun oldum , cınımkaydirigubbakcemile3

çok güzel gözüküyor hemde farklı bir tarif dnemek lazım.

sizin ve annenizin ellerine sağlık.

a.s.
Teşekkürler ..

ıki gündür alışverişteyim,Libya'da bulamayacağım mamaları temin etmekle meşgulumkaydirigubbakcemile3

Bugün aktarımıza da uğradım,20 paket yaptırdım 35 gr.lık..

70ytl.ye geldi.

Soran arkadaşlarım vardı

35 gr. 3 buçuk ytl olmuş..

Bazı yerlerde 3 ytl'ye de alınabilirmiş,annemden aldığım bilgilere göreturkbayragi

libyanacim süper ötesi bi seye benziyo en yakin zamanda deniycem bi sorum var pasta jölesi nasil bisey tozmu ne kadar kullanmak gerekiyo bu tarif icin

ben denedim :) çokk güzel bir tadı var. ama benim ki krema kıvamında oldu...

sanırım jelatini sıcak suyla az çırpıp karışıma döktüğüm için:)

birde sizin kullandığınız borcam kaç kaç ölçüler de?

ben biraz gniş borcama koydum 1 prmak bişiy oldu:)

bu hafta iki tepsi yapıcam:) kayınvalidemin günü var:) benim için dua edin süper olsun:)

once agar agar jelatinle yaptim tam tutturamamistim ,evde jole var bide joleyle deneyim bari ,deneyip sonuc iyi olan arkadaslar var

kizlar yurt disindaki türk marketlerinde jelatin vardir dimi kullanan varsa lütfen marka falan versin

kizlar yurt disindaki türk marketlerinde jelatin vardir dimi kullanan varsa lütfen marka falan versin

ben yurt disindayim jelatin var ama helal bulamadim. bende agar aldim. organik urunler satan marketler var. orda bulabilirsin.ama ben agari ne olçude kullanacagimi anlamadim hala.libyana cevap bekliyorum canim. daha oncede sormustum ama gozunden kaçti sanirim opuyorumnanaktan

saol canim cevapladigin icin acaba jöleyle yapsak yne ayni lezzeti tutarmi

bunu pazar günü bende yapmak istiyorum ablacım ama sormak istediğim bi iki soru var bardak demişsin ya su mu çay bardağımı bide jelatin hiç kullanmadığım için soruyorumm sıcak suyla jelatini ikisini karıştırıp mı eritiriyoruz bide sen malzemeleri mikserle mi çırptın elinle mii

oyyy cok güzel görünüyo enfes ellerine saglık libyanacım
nes yapınca benide cagır kısssssssssss

doktor oetker in toz jelatini nasil kizlar burda var ama emin degilimyardimci olun lütfen

Son düzenleme:
borcamın altına çekilmiş bisküvi üzr,karışım karışımın üzr de tekrar çekilmiş bisküvi öyle mi ? yardımcı olun kızlar

Merhaba yorumlarınız için teşekkür ederim,bayanlar..

Mesajları takip edemiyorum,tatil bitti evimize döndük,anca yerleşiyoruz tatlı bir telaş içindeyiz :1hug:..Anlayışınızı umuyorum..

Okuyabildiğim kadar cevap vermeye , yardımcı olmaya çalışayım..

Gözden kaçırdıklarım olursa , lütfen hatırlatın , tekrar dönerim.. (Sevgili Yusnes , ilgin için teşekkür ederim.Özel mesajı okumasaydım mesajlarınızı göremeyecektim..:)

Ben agar agar ile denemedim ama deneyen arkadaşlarım var.. Jelatin kadar etkili olmadığı için istenilen kıvamı yakalayamayabilirsiniz,bu yüzden normalde 35 gram kullanıyorsak agar agar da bu oranı iki katına kadar çıkarabilirsiniz..
Yani bir çorba kaşığı ise,siz bir buçuk - iki kaşık kadar kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız diye düşünüyorum..

ıkincisi, benim kullandığım borcam büyük dikdörtgen olanlardan..:1hug:

Jelatini su bardağında eritiyorum .Yanlız suyu çok doldurmuyorum yarısından biraz fazla olduğu vakit , daha kıvamlı oluyor..

ıyice eritiyoruz ılıdıktan sonra , şantili harc ile karıştırıyoruz..Sıcakken eklerseniz çok şekerli ve sıvı olur pastanız donmaz..Çok soğuk da olmasın , bu sefer de donduğundan pastaya karışmaz ılık olacak ..

Harcı mikserle çırpıyoruz..

Borcamı çektiğimiz bisküvilerle kaplıyor üzerine eti puf harcını döküyoruz en üstü tekrar bisküvi ile doldurup bir gece buzdolabından bekletiyoruz..

Enfes pastamız sabah sihrini tamamlıyor ve günün yıldızı konumunda servise sunulmayı bekliyoryerimseniben

Soru ve Sorunlarınızı - özel mesaj yoluyla da bildirebilirsiniz-
Uygun olduğum her vakit cevap yazar yardımcı olmaya çalışırım..

Sevgiler

çoookkk teşekkür ederim ablamm bi aktarda sordum galiba yapraktı 6 tanesine 6 lira dedi almadım çünkü burda bazı bayanlar daha uyguna almışş başka yerlerede bakıcamm en kısaa zamanda yapıp lezzetini yazacam abla senin tariflerin müthiş oluyoo takipcinimm:))

Mükemmel bir tarif,hemen tarif defterime yazdım.Böyle özel ve güzel bir tarifi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda deneyeceğim:)

tarifinizi bende denedim çok güzel oldu ellerinize sağlık.herkese en kısa zamanda yapmalarını tavsiye ediyorum. acaba bunu bisküvü yerine kekle deneyebilirmiyiz.siz hiç farklı şekilde yaptınızmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…