Merhaba canım.burada ben bugün aradım bulamadım jelatin. ama markette jel diye birşey buldum. acaba onunla yapsam olurmu??? jöle tipi birşey. çileklisini aldım.
çok merak ediyorum bu pastayı..
Jöle ile yapmadığımdan tavsiye de edemiyorum nesrinciğim;yani nasıl olur bilemiyorum ama orijinalini tutamaz diye düşünüyorumben jöle ile yaptım ve hiç beğenmedim..belkide ben yapamadım bilmiyorum
opuyorumnanaktanvaayy bayıldıımm
ama ben şu normal jöleyle denesem olurmu acaba ya
Ben sade bisküviyi rondoda çektim yarısını kakao ile karıştırdım gülümkaydirigubbakcemile5ellerine sağlık libyanacım...
en üstüne sadece rondoda çekilmiş büskivimi koydun...
yoksa kakao filanmı ekledin:)
Gülüm annem Türkiye'den 35-40 gramını 4 ytl ye alıyor aktardanbayanssulusmileCanım peki bunun jelatin fiyatları ne kadar? (
mutlaka deniyeceğim.harika görünüyor ellerinize ve yüreğinize sağlık(iyiki paylaştınız için)
Bekleriz efenimturkbayragimuhteşemmmmmmm hemen size geliyorum bunu yemek için:dance:
olumunekankayizsmileyesek mi yoksa yemiyip yanındamı yatsak
kaydirigubbakcemile3of of bu gerçek olabilemezzz :) ellerine sağlık süper bi tarif bu
Nasıl bir tariftir bu hasret kokulu Libyanam..opuyorumnanaktan
Denemekte yarar var..Mısır çarşısından da eti pufların üzerindeki kakaolu şeylerden almıştım daha önce..sanki tarif tam eti puf pastası olcakmış gibime geliyor..
olumunekankayizsmileyapıcam kesinnn
süper elinize sağlık
kaydirigubbakcemile3ben nasıl kaçırmışım bu tarifi ohaoldumsmile
çok süper görünüyo yaaaaaa uff libyana nerden de bulursun böle şeyleri
hemennn yarın yapıyorum kısmetse
a.s.süper denemeye degerrrrrrrrr tskkkkkk
kız libyana,bu jelatinden aldım anam..7 tanesi 7tl..aklinialirimsmileeee..diğer malz.lerde var..valla diyom ki..bi koli eti puf alsam daha mı hesaplı olar...kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile
Yavyum
Kendi üretiminle hazır etü pufları bir mi tutiysiinteessüf ettim..
O haz o mutluluk ooo heyecanaklinialirimsmile
çok abarttım zannımcasempatiksalakcinni
:roflol:
Sen bana bi koli eti puf kargola bi borcam Liby pufu kazan-tatlicadiarzu-
Hasret kokulu bacım..yapıcam malz.hazır..soonaaada bikaç kişi davet edip maharetimi sergiliycem:kedi: yaaa..
Tabii kendi yaptığımızın:hulya: tadı bir başka olur..
Benden 2 koli etipuf canım, yeterki senin tatlı ellerinden olsun..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?