Merhaba canım : )çoookkk teşekkür ederim ablamm bi aktarda sordum galiba yapraktı 6 tanesine 6 lira dedi almadım çünkü burda bazı bayanlar daha uyguna almışş başka yerlerede bakıcamm en kısaa zamanda yapıp lezzetini yazacam abla senin tariflerin müthiş oluyoo takipcinimm:))
Yardımcı olmak isterdim ,yanlız ben Türkiye'de değilim burada da Dr Oetker........
Rica ederim.Mutlaka deneyin : )Mükemmel bir tarif,hemen tarif defterime yazdım.Böyle özel ve güzel bir tarifi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda deneyeceğim:)
opuyorumnanaktann Eksik olmayın..Çok teşekkürler..ne kadar güzel gözüküyor bu pasta yahuu takdire şayan bir tarif:hooray:
Ellerine sağlık arkadaşım..tarifinizi bende denedim çok güzel oldu ellerinize sağlık.herkese en kısa zamanda yapmalarını tavsiye ediyorum. acaba bunu bisküvü yerine kekle deneyebilirmiyiz.siz hiç farklı şekilde yaptınızmı.
:1hug:offf pastanın güzelliğine bakın boshayallersmile
Yaklaşık 3 aydır etipuf yapmıyordum, bu gün yine yaparken sizi andım Libyanaa :))) Çok teşekkürler tekrar bu güzel tarif için. Ben daha önce renkli pasta süsleriyle de yapmıştım bu defa değişiklik olsun diye mısır gevreği ilave ettim bisküvi yerine :)) şu an donuyor. Bir de ilk deneyecek olan arkadaşlara bir tavsiyem var. Sıcak su ve jelatin karışımını iyice ılıklaştıktan sonra kaşık kaşık ilave edince çok daha kıvamlı oluyor karışım. 1 bardak birden boca edince çok fazla kabarmıyor ve pufur pufur olmuyor. (pufur pufur diyerek ne kastettiğimi inşallah anlatabilmişimdir.) Ben kaşık kaşık ilave ediyorum arada bir de ilave esnasında karıştırıyorum. Müthiş bir pasta müthişşş hem de çok kolay :) a.s.
Öyle canım fiyat bende 500gr 5e aldım doğru yani
Yok pardon 100 gr 5e aldım yanlışın olmasın?
Kilosu 50 çünkü galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Merhaba canım..mrb libyana öncelikle böyle müthiş bir paylaşım için çok teşekkür ederim
etipufa bayılıyorum :)
herkes gibi benimde merak ettiklerim var bütün sayfaları okuyamadım
soruldu mu bilmiyorum ama yaptıktan sonra kaç gün tazeliğini yitirir
eşim jelatin aldı ama fiyatı endişelendirdi açıkçası 500 gr 8 tl:bbo: tabi nerden geldiğini sormamış şaşkalozum..bu yüzden elim gitmiyor yapmaya bir yandan da çatlayacam nerdeyse
yok canım gerekli açıklamayı yapmışsın sen
sadece eşimden kaynaklı bir problem tabiki
fiyatını yazayım dedim belki yakın fiyata alan varsa içim rahatlar diye
ama sanırım onu kullanamayacam kendim çıkıp almam lazım :)
umarım satanlarda dürüst davranır bu konuda
tekrar teşekkür ederim canım a.s.
Canım Dağkapıda Okyanus ticaret var orası pasta malzemeleri satar oraya bi uğra istersenBen ordan aldım fiyat Libyana'nınkide yaklaşık aynı benimkiyle.
3 yumurta akını 1 bucuk bardak sekerle kar halıne gelene dek cırpalım
2 paket krem santı ıle 1 bucuk bardak sutu de cırpalım
bır bardak sıcak suda jelatını erıtelım karıstırıp ılıtalım
hepsını bırden karıstırıp bıraz cırpalım
rondoda cektıgımız bıskuvılerın yarısını borcama doseyelım uzerıne bu karısımı dokelım tekrar bıskuvı ıle kapatalım en ustu..
bır gece buz dolabında bekletelım
sabaha mukemmel etı puflarınız hazır
cocukların ruyası buyuklerın bıle askı:)
not:Jelatin çabuk donar o yüzden karışımı falza bekletmiyoruz
bardak demişsiniz acaba su bardağımı çay bardağımı onu belirtirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?