- 13 Ağustos 2014
- 44
- 10
- 18
Öncelikle bebeğinizi allah size bağışlasın, anali-babalı büyütsün. Size bir sorum olacaktı, etimed de doğuma eşler girebiliyor mu acaba biliyor musunuz?Son olarak tanidigim bir kisi normal dogum yapti etimed de oda cok memnun kaldi
Merhaba. Ben birinci dogumumu 2014 aralikta etimedde yaptim banu hocada sezeryanla. Cok memnunum ikinci gebeligim. Bu dogumumuda orda dusunuyorum. Kontrollerimi dewlette yaptiriorm ama dogumu orda yapicam insmerhaba,
27.haftadayım ikiz bebek bekliyorum ocak ayında Ankara'da doğum yapacağım Etimed hastanesi için iyi dediler son dönemde doğum yapan var mı arkadaşlar var ise hangi doktorda oldu doğumu
bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba, etimed de doğuma eşler de girebiliyor mu acaba bi bilginiz var mı? Bende Banu hanıma başladım ama sormadım bi dahaki kontrolde unutmazsam soracağımMerhaba. Ben birinci dogumumu 2014 aralikta etimedde yaptim banu hocada sezeryanla. Cok memnunum ikinci gebeligim. Bu dogumumuda orda dusunuyorum. Kontrollerimi dewlette yaptiriorm ama dogumu orda yapicam ins
Walla hic ole bi istegim yoktu ve sormadimda. Ama normal dogumda sanci sirasinda esler bayanlarin yanindaydi odalar ayri ayri oldugu icin onu biliormMerhaba, etimed de doğuma eşler de girebiliyor mu acaba bi bilginiz var mı? Bende Banu hanıma başladım ama sormadım bi dahaki kontrolde unutmazsam soracağım
İnsallah insallah. Kolay dogumlar olur. Yawrularimizi saglicakla alirizi kucagimizagülen yüzüm çok teşekkürler inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?