Etimed hastanesi

Merhaba bende agustosta etimedde dogum yaptim hemsireler guler yuzluler fakat bi tecrubeleri yok bi damar yolu acamadilar kan icinde kaldim ustune birde uste cikmaya calistilar sezeryan dogumum sonrasi sitma tuttu isitmak isterken o sirada boynumu sicak suyla yaktilar doktorumun tecrubesi yaklasimi disinda hic memnun kalmadim

merhaba,
27.haftadayım ikiz bebek bekliyorum ocak ayında Ankara'da doğum yapacağım Etimed hastanesi için iyi dediler son dönemde doğum yapan var mı arkadaşlar var ise hangi doktorda oldu doğumu
bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba. Ben birinci dogumumu 2014 aralikta etimedde yaptim banu hocada sezeryanla. Cok memnunum ikinci gebeligim. Bu dogumumuda orda dusunuyorum. Kontrollerimi dewlette yaptiriorm ama dogumu orda yapicam ins

Merhaba. Ben birinci dogumumu 2014 aralikta etimedde yaptim banu hocada sezeryanla. Cok memnunum ikinci gebeligim. Bu dogumumuda orda dusunuyorum. Kontrollerimi dewlette yaptiriorm ama dogumu orda yapicam ins
Merhaba, etimed de doğuma eşler de girebiliyor mu acaba bi bilginiz var mı? Bende Banu hanıma başladım ama sormadım bi dahaki kontrolde unutmazsam soracağım

Merhaba, etimed de doğuma eşler de girebiliyor mu acaba bi bilginiz var mı? Bende Banu hanıma başladım ama sormadım bi dahaki kontrolde unutmazsam soracağım
Walla hic ole bi istegim yoktu ve sormadimda. Ama normal dogumda sanci sirasinda esler bayanlarin yanindaydi odalar ayri ayri oldugu icin onu biliorm

gülenyüzüm merhaba,
çok teşekkürler , hastane nasıl bebek yoğun bakımı var dedikleri için tercih ettim tabii fiyatı da çok uygun geldi bana epidural sezeryan olacak benimki , doktor olarak ta Ahmet Cingi ve Banu hanımın isimleri var bende de . kısmetse 31. haftada hastaneye ilk kontrolüme gideceğim ama tabii şimdiden merak ediyorum siz kaçıncı haftadasınız ?? ben de eşimin doğuma girmesi taraftarıyım görmesi gerek neler çektiğimizi :)

Ewt yogun bakim unitesi var. Cocuk doktoruda cok ilgiliydi ben banu hocadan cok memnundum. ewim uzak oldugu icin golbasinda gidiorm kontrollere ama dogumu orda yapicam. Ewt fiyati diger ozellere gore daha uygun.ben de 26. Haftadayim. Ama muhtemelen eside alir doguma ozel hastane sonucta.

ins ikizlerinizi saglicakla alirsiniz kucaginizi. Bnmde ilk dogumum epidural sezeryandi. Tek korkum yine bel agrisi sirf onun icin genel anestezi istiycem doktordan

Agustosta epidural sezeryan la dogum yaptim doktorum emine gul hanimdi cok tecrubeli bir doktor bende esler girebiliyormu bilmiyorum hic sormadim ama benim doktorum haric saglik bakanligina kadar sikayet ettigim bir hastane o yuzden guzel arastirin derim

Normal dogum yapmak icin hastaneye yatis yaptim ama son dk kizimin kalp atislarinda anormallik oldugu icin acil sezeryana alindim ilk damar yolu acmak icin gelen hemsire damarimi patlatti sonra baska yerime acmak istedi onuda acamadi diger kola gecti baska hemsire oda acamadi baska hemsire geldi oda ayni yani uc hemsire ve kolumda bes ayri yerde damar yolu acmaya calisildi yerler yatak kan icinde kaldim, sonda takmak icin gelen hemsire idrar torbasini patlatmis takarken haberi bile yok oyle takip gitti her yer batti yakinlarimin yaninda utancimdan yerine dibine girdim, ameliyata girdim bitmeye yakin sitma tuttu beni isitmak isterken boynuma patlak sicak su torbasi koymalari sonucu boynumu yaktilar yandim diye bagirmasam farkinda bile degiller birde bunlarin ustune piskin piskin normal olabilir tavrindalar herkes birbirine suc atiyor herkes hakli suclu olan biziz gibi oldu biz biraz tepki gosterip sikayet edicez diyince napcaklarini sasirdilar ama gecmiss olsun

çok geçmiş olsun gerçekten şok halde okudum mesajınızı , henüz vaktim var araştırmaya devam edeceğim
iyi akşamlar

Tesekkurler cok sukur ki bebegimi saglikli kucagima aldim tek avuntum bu oldu allah sizede saglikla bebeginize kavusmayi nasip etsin

Gercekten tecrubesiz hemsirelere denk gelmissiniz. Bende hic boyle aksilikler olmadi cok sukur. Damar yolunu acanda sonda takanda ayni hemsireydi elide cok hafifti. Bn bile simdi korktum. Oglum iki yasina gircek iki yilda cok sey degismis demek ki

Bi arkadasimda sincan lokman hekimde pakize hocada dogum yapti. Orda dogum ani fotografi bile cekiliomus. Ve elide cok hafifmis memnun kalmis orayida arastirin derim

Evet ne yazikki benim sanssizligim oldu basima gelmesini istemeyecegim hersey basima geldi ben gece yarisi yatis yaptim hemsireler nobet degisiminden dolayimidir bilmiyorum farkliydi lokman hekimide arastirmistim zamaninda orayada herkes ticarethane mantigi var hic ilgi yok birde devlet hastanesi gibi asiri kalabalik denilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…