Etimed hastanesi

Fiyat olarak en uygun burası memnum olan var mı? maddi anlamda zorlanacağımız için diğer özel hastaneler bizi aşıyor
özel hastaneye gitmek zorunda mısın? oraya gidene kadar hacettepede hocadan randevu almak daha mantıklı. en azından bazı özel tahliller gerektiğinde ücret ödemezsin verdiğin sadece muayene ücreti olur.konu sahibine gelince etimed bir kere gittim ilk ve son oldu. medicana yada tobb tavsiye edebilirim.

hacettepede falan doğum nasıl oluyor özel hocaya gidince muayenelerde doğuma da ne kadar para veriliyor o zaman bilginiz var mı acaba?

hacettepede falan doğum nasıl oluyor özel hocaya gidince muayenelerde doğuma da ne kadar para veriliyor o zaman bilginiz var mı acaba?
bilgim yok doğuma ne kadar veriliyor. muayene aşamasında hacettepe uygunluğun yanı sıra her ihtimali araştırıyor olması adına çok daha iyi. doğum yapıcak olsam gidiceğim hastane medicana olurdu. orda doğum yapmayı düşünmezdim. kuzenim hacettepede yaptı doğumuna eşi ve anneside yanında girdi mesela. ama inan şuanda ücret nedir bilmiyorum.geçen sene muayene ücreti 122,50 tl idi. testlere para vermiyor olmak iyi tarafı. normal sigortadanda gidebilirsin hiçbir ücret vermeden ama çok sıra bekleyebilirsin. ankarada gitmediğim özel hastane kalmadı benim ve inan hacettepeyi çok geç keşfettim,kalabalık diye hep soğuk bakmıştım oraya halbuki neler varmış neler testler adına benim riskli olduğundan herşeyi orda öğrendim. özellerde yapılmayan, adını bile duymadığım testlerim orda yapıldı. ve benim yaşadığım riskli gebeliklerin nedeni 5 yılın sonunda orda bulundu. sorunlu gebeliği olan kişilere şiddetle tavsiye ederim özellerde zaman harcamayın.

çok teşekkür ederim canım ben de hacettepeye gidecektim aşılama için ama hep kalabalık dendi özel muayene orada nasıl oluyor hastaneyi arayarak mı canım

etimede aşılama için giden arkadaşlar var mı*

Eryaman hastanesni tavsiye etti bi arkadasim oscar bey varmis cok iyiymis dogum fiyati 1400 oda 97 refakatci 32ydi sanirim bana cok uygun geldi

Canm benim dogumuma tanidik oldugu icin ilhami beyde girmisti. Tup bebek doktoru tavsiye ederim canm
hımm birkaç ay dinlendikten sonra canım aşılama yine yaptırmak istiyoruz da ...
ilhami bey tamam canım o zaman bakalım kısmet hem eve de yakın

hımm birkaç ay dinlendikten sonra canım aşılama yine yaptırmak istiyoruz da ...
ilhami bey tamam canım o zaman bakalım kısmet hem eve de yakın
İnsallah canm hayirli zamanda gelsin bebisin insallah hep dualarimdasin... sen be tum ewlat hasreti cekenler

İnsallah canm hayirli zamanda gelsin bebisin insallah hep dualarimdasin... sen be tum ewlat hasreti cekenler
ALLAH RAZI OLSUN canım şu mübarek aylarda şu mübarek gecede günahlarımız af olur inşallah dualarımız da hayırlarla kabul olur inşallah amin..hakkını helal et canım bakalım ben de sevineceğim günleri bekliyorum

Ben bugğn etimede geldim biraz aksilikler yasıyorum ama bakalım Banu hanıma 11 gibş girecegim

nasıl ilgililer mi memnun musun doktordan canım

Op. Dr. Alptekin Alagöz'e gidiyordum ben. Kendisi çok ilgili ve her türlü sorunuza titizlikle cevap veriyor. Telefonunu da her zaman açıyor, mesajla ya da whatsapp'la ulaşınca da mutlaka dönüyor. Sadece ultrason cihazının çözünürlüğü biraz vasat geldi bana ama doktordan yana çok memnundum. Diğer doktorlar hakkında bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…